Wpisy 1 132 598 – 1 132 698
27 września 2012 09:42 → 27 września 2012 11:45, 100 wpisów
medea76
nie zajmuję się radiestezją
ale mam właściwości uzdrawiające
miałem kilka razypropozycję współpracy z takich kręgów radiestezyjnych
ale nie interesowałoby mnie leczenie za kasę jak ich
i jeśli bym się zdecydował, to tylko leczenie dzieci - największy SKARB człowieka /tak uważam/ i oczywiście za darmo
i na jakiś czas zamnknąłem im gęby
ale nadal proponują
nie zajmuję się radiestezją
ale mam właściwości uzdrawiające
miałem kilka razypropozycję współpracy z takich kręgów radiestezyjnych
ale nie interesowałoby mnie leczenie za kasę jak ich
i jeśli bym się zdecydował, to tylko leczenie dzieci - największy SKARB człowieka /tak uważam/ i oczywiście za darmo
i na jakiś czas zamnknąłem im gęby
ale nadal proponują
medea
ok ja tez takie mam
teraz będe się rozglądac i potykac...
już kiedys weszłam na słup...z głową w drugą strone...
ok ja tez takie mam
teraz będe się rozglądac i potykac...
już kiedys weszłam na słup...z głową w drugą strone...
Sorry trochę mi się to wsyzstko rozjechało, ale mam nadzieję, że jest zrozumiała
ok teraz zerkne jak rozkładac te karty i spadam...buziaczki dla wszystkich...
terenówka nie musi palić 20 litrów
Frontera której zaprzestano produkcji
2,2 paliła do 10 litrów oleju oczywiście
Frontera której zaprzestano produkcji
2,2 paliła do 10 litrów oleju oczywiście
islandorka
No i parka 13,39 ze słupa przeszła ci koło nosa. Tę wróżbę można też stosować do innych spraw. Baw się dobrze i jeszcze lepiej typuj
No i parka 13,39 ze słupa przeszła ci koło nosa. Tę wróżbę można też stosować do innych spraw. Baw się dobrze i jeszcze lepiej typuj
a jeszcze zapytam z innej beczki
moze macie znajomych przedstawicieli medycznych???
potrzebuje próbke leków...
moze macie znajomych przedstawicieli medycznych???
potrzebuje próbke leków...
emeryt-tylko dziś złapać frontera przynajmniej z przebiegiem 200 tys km to święto o innych fascynacjach które kryje pod maska nie wspomnę
medea 13 ok a czemu 39 a nie 37??? nie wiem jak to obliczyłas...
Znikam... .
--------------------
--------------------
ja myślałam ze sumujesz jeden wyraz słup by wyszło 14 (5)
Wędrusiu ja poprosze na sobote lotto+ z jasnowidzenia i tajemnice...
Witam
Medea76 jak te karty rozkładać na te kupki.
dzid w śnie widziałam kobietę miała mocno pomalowane usta na czerwono.
Medea76 jak te karty rozkładać na te kupki.
dzid w śnie widziałam kobietę miała mocno pomalowane usta na czerwono.
islandorka
Bo to moja autorka metoda a i tak się rąbnęłam, bo p to 7 a nie 9. Słup to ciąg 1337 czyli suma 14 +13,37
Przepraszam jak szybko piszę to czasami się mylę
Bo to moja autorka metoda a i tak się rąbnęłam, bo p to 7 a nie 9. Słup to ciąg 1337 czyli suma 14 +13,37
Przepraszam jak szybko piszę to czasami się mylę
trisetum
znam faceta, który ma takich jak ostatnio widziałem 5 sztuk
jedna to chyba 140 tys. przebiegu z ostatniego wydania 2004 r
on ma serwis i wszystkie części do nich, bo to jego specjalizacja
oferował mi
ale akurat dostałem
e46
znam faceta, który ma takich jak ostatnio widziałem 5 sztuk
jedna to chyba 140 tys. przebiegu z ostatniego wydania 2004 r
on ma serwis i wszystkie części do nich, bo to jego specjalizacja
oferował mi
ale akurat dostałem
e46
Będę wieczorem na Multipasko.. .
-------------------------------
-------------------------------
medea
mi tez sie takie auta podobaja ale koszty ich utrzymania to tragedia niw ważne czy ma rok czy 10 lat
mi tez sie takie auta podobaja ale koszty ich utrzymania to tragedia niw ważne czy ma rok czy 10 lat
eryka1
Bierzesz talię lewą dłonią kładziesz na stole przed sobą na wyciągnięcie ręki. Teraz znowu lewą ręką bierzesz część kart kładziesz bliżej siebie. Potem z tej kupki bliżej siebie znowu bierzesz część kart i kładziesz znowu bliżej siebie. Jak już masz trzy kupki to składasz je w całość biorąc najpierw tę środkową a pozostałe w w dowolnej kolejności. Najważniejsze by kupka środkowa była na wierzchu
Bierzesz talię lewą dłonią kładziesz na stole przed sobą na wyciągnięcie ręki. Teraz znowu lewą ręką bierzesz część kart kładziesz bliżej siebie. Potem z tej kupki bliżej siebie znowu bierzesz część kart i kładziesz znowu bliżej siebie. Jak już masz trzy kupki to składasz je w całość biorąc najpierw tę środkową a pozostałe w w dowolnej kolejności. Najważniejsze by kupka środkowa była na wierzchu
medea
to i tak liczysz jeszcze inaczej...no nic zobaczymy co z tego wyjdzie...
to i tak liczysz jeszcze inaczej...no nic zobaczymy co z tego wyjdzie...
islandorka
Jak mówiłam ja tak to sobie wymyśliłam nie wiem dlaczego
Jak mówiłam ja tak to sobie wymyśliłam nie wiem dlaczego
uff, skończyłem,
medea podaję mjepewniaczki na dzisiaj5,9,20,26,39,46,51,59,64,78 oraz zwariowane parki: [20,52][21,25][58,70][60,32][61,70], z których chociaż jedna powinna wejść
medea podaję mjepewniaczki na dzisiaj5,9,20,26,39,46,51,59,64,78 oraz zwariowane parki: [20,52][21,25][58,70][60,32][61,70], z których chociaż jedna powinna wejść
medea
skoro zsumowałas 14mto dlaczego bierzesz +13???
skoro zsumowałas 14mto dlaczego bierzesz +13???
dodajesz dwie pierwsze???
przesadzasz
u nas takie utarte opinie niepotrzebnie krążą
jeśli chodzi o OC to różnica 30 zł rocznie
spalanie średnio ok 7,5 l
oczywiście jak kupisz po to by co kawałek stawać w mieście, to do tego taka frontera nie służy
ale na trasie pali tak wszystkie silniki opla 2,2
czy to będzie vectra czy zafira
u nas takie błędne opinie krążą
weź autko silnik 1,1 i 1,4
OC to samo bo 1-1,5 taka sama taryfa
opinia, że 1,1 mniej pali
gówno prawda, weź pod uwagę, że silnik 1,4 o ile jest mocniejszy i lepiej ciągnie prawie ten sam ciężar
bo różnica ciężaru 1,1 i 1,4 jest niewielka, pare kg
u nas takie utarte opinie niepotrzebnie krążą
jeśli chodzi o OC to różnica 30 zł rocznie
spalanie średnio ok 7,5 l
oczywiście jak kupisz po to by co kawałek stawać w mieście, to do tego taka frontera nie służy
ale na trasie pali tak wszystkie silniki opla 2,2
czy to będzie vectra czy zafira
u nas takie błędne opinie krążą
weź autko silnik 1,1 i 1,4
OC to samo bo 1-1,5 taka sama taryfa
opinia, że 1,1 mniej pali
gówno prawda, weź pod uwagę, że silnik 1,4 o ile jest mocniejszy i lepiej ciągnie prawie ten sam ciężar
bo różnica ciężaru 1,1 i 1,4 jest niewielka, pare kg
islandorka
Bo w ciągu liczbowym są dwie liczby 13,37. Potem zawsze jeszcze biorą pod uwagę sumy czyli 4,10 a czasami też iloczyny jeśli mieszczą sie zakresie 1-80
Bo w ciągu liczbowym są dwie liczby 13,37. Potem zawsze jeszcze biorą pod uwagę sumy czyli 4,10 a czasami też iloczyny jeśli mieszczą sie zakresie 1-80
medea spadam...
islandorka do zobaczenia
Czasami niektóre liczby wręcz pchają się przed oczy i dość często te, które rzeczywiście wypadają więc coś w tym jest
Czasami niektóre liczby wręcz pchają się przed oczy i dość często te, które rzeczywiście wypadają więc coś w tym jest
dzieki wam wszystkim...wzajemnie...
medea niby tak tylko zalezy jak kto je policzy...
dla tych co lubia jasnowidzów
http://poczta.wp.pl/d603/index.html
http://poczta.wp.pl/d603/index.html
eryka1
Rozkład kart odpowiada na pytania, na które można odpowiedzieć TAK,NIE,BYĆ MOŻE. Jeśli w 13 kartach będzie 4 asy to odpowiedzieć brzmi TAK. Jeśli 3 to BYĆ MOŻE i wtedy patrzysz na kolor pierwszego asa jeśli czerwony to szanse są duże, że to o co pytasz się stanie. Jeśli asów jest mniej niż trzy to odpowiedź brzmi nie a pierwszy lub jedyny as jaki wyciągniesz mówi dlaczego tak będzie czyli : kier zabraknie ci szczęścia, karo człowiek od którego coś zależy zawiedzie lub rozstrzygnięcie sprawy urzędowej będzie niekorzystne, trefl powodem będą pieniądze, pik zdarzy się coś niespodziewanego.
Rozkład kart odpowiada na pytania, na które można odpowiedzieć TAK,NIE,BYĆ MOŻE. Jeśli w 13 kartach będzie 4 asy to odpowiedzieć brzmi TAK. Jeśli 3 to BYĆ MOŻE i wtedy patrzysz na kolor pierwszego asa jeśli czerwony to szanse są duże, że to o co pytasz się stanie. Jeśli asów jest mniej niż trzy to odpowiedź brzmi nie a pierwszy lub jedyny as jaki wyciągniesz mówi dlaczego tak będzie czyli : kier zabraknie ci szczęścia, karo człowiek od którego coś zależy zawiedzie lub rozstrzygnięcie sprawy urzędowej będzie niekorzystne, trefl powodem będą pieniądze, pik zdarzy się coś niespodziewanego.
http://babol.pl/kat,1025465,title,Nieprawdopodobne-Tyle-naprawde-zarabia-Grzegorz-Lato,wid,14960369,wiadomosc.html
emeryt
Do zawodowców w tej branży mam mieszane uczucia, bo oni sami sobie zaprzeczają. Twierdzą, że ważna jest duchowość i związane z nią wartości a jak poprosisz o pomoc w przyziemnej sprawie takiej jak podanie typów do lotto lub doradzenie czegoś konkretnego to się okazuje, że swoich umiejętności nie wolno używać do tak trywialnych rzeczy. A jednocześnie jak im zapłacisz to robią to bez mrugnięcia okiem. I zgadzam sie z Tobą, że zdolności uzdrowicielskich nie powinno się używać w taki sposób jak oni często robią czyli bezpodstawnie sprzedawać człowiekowi nadzieję na cud skoro doskonale się wie, że każdy człowiek ma ograniczone możliwości w tej dziedzinie. Niestety pokusa jak widać jest zbyt silna
Do zawodowców w tej branży mam mieszane uczucia, bo oni sami sobie zaprzeczają. Twierdzą, że ważna jest duchowość i związane z nią wartości a jak poprosisz o pomoc w przyziemnej sprawie takiej jak podanie typów do lotto lub doradzenie czegoś konkretnego to się okazuje, że swoich umiejętności nie wolno używać do tak trywialnych rzeczy. A jednocześnie jak im zapłacisz to robią to bez mrugnięcia okiem. I zgadzam sie z Tobą, że zdolności uzdrowicielskich nie powinno się używać w taki sposób jak oni często robią czyli bezpodstawnie sprzedawać człowiekowi nadzieję na cud skoro doskonale się wie, że każdy człowiek ma ograniczone możliwości w tej dziedzinie. Niestety pokusa jak widać jest zbyt silna
trisetum
ja wiem swoje z praktyki
nie z opinii i opowieści też zasłyszanych
piszę, że można mieć terenówkę 2,2
nie potrzeba 4,7 litra
4 sierpnia miałem okzję posłuchać opinii conajmniej 12 kierowców bo byli na ślubie jednego z nich, na imprezie którą organizowałem
ja wiem swoje z praktyki
nie z opinii i opowieści też zasłyszanych
piszę, że można mieć terenówkę 2,2
nie potrzeba 4,7 litra
4 sierpnia miałem okzję posłuchać opinii conajmniej 12 kierowców bo byli na ślubie jednego z nich, na imprezie którą organizowałem
Akurat z tobą w tym temacie się nie zgodze terenówki są drogie w utrzymaniu i nikt tego nie zmieni
medea76
masz zupełnie rację
ja tu pisałem szczerą prawdę
miałem propozycję
ale jak zorientowałem się, że im chodzi głównie o kasę i zarabianie na mnie w ten sposób, to powiedziałem że mnie to nie interesuje, dokładnie była taka rozmowa :
usłyszałem :
" nie interesowałoby to pana, jakby bogaci mercedesami podjeżdżali ?"
powiedziałem : "jeśli miałbym leczyć, to tylko dzieci i to za darmo, a mercedesy ? to mnie wogóle nie interesuje"
więc, jakby go ktoś w twarz uderzył- taką minę zrobił
masz zupełnie rację
ja tu pisałem szczerą prawdę
miałem propozycję
ale jak zorientowałem się, że im chodzi głównie o kasę i zarabianie na mnie w ten sposób, to powiedziałem że mnie to nie interesuje, dokładnie była taka rozmowa :
usłyszałem :
" nie interesowałoby to pana, jakby bogaci mercedesami podjeżdżali ?"
powiedziałem : "jeśli miałbym leczyć, to tylko dzieci i to za darmo, a mercedesy ? to mnie wogóle nie interesuje"
więc, jakby go ktoś w twarz uderzył- taką minę zrobił
zanim kupiłem e46 to przez miesiąc jeździłem Fronterą
nie jest źle
oczywiście jak dla kogo
nie jest źle
oczywiście jak dla kogo
Kawał wędkarski:
- Biorą?
- Nie bardzo...
- Złapał pan coś?
-
- Panie przecież pytam Pan czy coś złapałeś!
- Jednego!
- I co pan z nim zrobił?
- Wrzuciłem do wody.
- Duży był?
- Taki jak pan i też mnie w***iał.
- Biorą?
- Nie bardzo...
- Złapał pan coś?
-
- Panie przecież pytam Pan czy coś złapałeś!
- Jednego!
- I co pan z nim zrobił?
- Wrzuciłem do wody.
- Duży był?
- Taki jak pan i też mnie w***iał.
ja próbuje wstrzelić się w typowanie był jakiś czas że szło mi całkiem nie najgorzej
Omijajcie Koszalin i Pomorze, bo tam teraz przechodzą ulewy.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
kondziu nic się nie stało i tak zmieniłam na swojego.Zaliczyłam Ci pewniaka bo wczoraj ślepa chyba byłam
NO NIE dziwie sie, jak na monitorze mialaś wszystkie kolory tęczy zamiast jednego
kondziu...źle nie było ale w ogóle wczoraj wszystko mi się popieprzyło
wczoraj małej wymieniłem słonika 10 PLN na 10 zdrapek i trafiła 6
hejka wam
grałem dzisiaj keno
i mam taki liczby 02 05 13 27 42 46
godzina 7:23 ile wygrałem??
i mam taki liczby 02 05 13 27 42 46
godzina 7:23 ile wygrałem??
i znikam .ide tam po kawy
pewnie nic nie mam wygranej
hejka senna
Witam ponownie.
fajna sentencja -połączyć mądrość z poczuciem humoru i
wdziękiem osobistym - to wielka sztuka.
To fakt.Ale tacy ludzie też istnieją.
fajna sentencja -połączyć mądrość z poczuciem humoru i
wdziękiem osobistym - to wielka sztuka.
To fakt.Ale tacy ludzie też istnieją.
jak mam wygrać multi albo lotka
zawsze nie wygrywam
zawsze nie wygrywam
jak dla mie wrzesien to paskudny miesiąć jesli chodzi o wygrane
medea, a lila mówi, że dzisiejsza 18 nie wchodzi weź jej coś powiedz
Lila No jak możesz
kondi normalnie teleportujemy się tam i drania wyciągniemy z bębna z użyciem środków przymusu bezpośredniego
kondi normalnie teleportujemy się tam i drania wyciągniemy z bębna z użyciem środków przymusu bezpośredniego