Wpisy 1 132 498 – 1 132 597
27 września 2012 09:06 → 27 września 2012 09:42, 100 wpisów
islandorka30,5
jak byłem oststnio w Ciechu to była pani, która marzy o samochodu koloru cytrynowego
nie wazne jaki rocznik, jaki typ
ważne, żeby był żółty
hi,hi
jak byłem oststnio w Ciechu to była pani, która marzy o samochodu koloru cytrynowego
nie wazne jaki rocznik, jaki typ
ważne, żeby był żółty
hi,hi
Islandorka
emerytka
kondi
Mi się wydaje, że 20,21 powinno wejść, bo jak się przeanalizuje wyniki losowań po podobnych do wczorajszego to ta dwójeszka często się pojawia
kondi
Mi się wydaje, że 20,21 powinno wejść, bo jak się przeanalizuje wyniki losowań po podobnych do wczorajszego to ta dwójeszka często się pojawia
bo miałam czerwony i musiałam sprzedac...nie odrzałuję tego nigdy...a teraz by sie przydał jak mało kiedy...
kondi1
Masz rację a że liczby 1,3,5,9 lubią wypadać w bliskim sąsiedztwie to jest to
Masz rację a że liczby 1,3,5,9 lubią wypadać w bliskim sąsiedztwie to jest to
horoskop na czwartek, 27 wrzesień:
Wodnik,
Będziesz musiał zwiększyć rytm działania, inaczej nie zdążysz ze wszystkim i nie wywiążesz się ze wszystkich zobowiązań. Będziesz mieć możliwość udowodnenia jak bardzo zależy Ci na ukochanej osobie - zaskoczysz ją swoimi najskrytszymi sekretami. Wystąpisz z inicjatywą i to ją wzruszy
Wodnik,
Będziesz musiał zwiększyć rytm działania, inaczej nie zdążysz ze wszystkim i nie wywiążesz się ze wszystkich zobowiązań. Będziesz mieć możliwość udowodnenia jak bardzo zależy Ci na ukochanej osobie - zaskoczysz ją swoimi najskrytszymi sekretami. Wystąpisz z inicjatywą i to ją wzruszy
islandorka
A spróbuj tego sposobu z kartami. Masz bardzo silną motywację więc powinno się udać
A spróbuj tego sposobu z kartami. Masz bardzo silną motywację więc powinno się udać
9 było 2 losowania pod rzad ja bym nie obstawiła...nigdy nie gram na powtórki jakoś nie mam zaufania...
emeryt jak mój stary sie wzruszy to ja trupem padne...
liczb na pewno będzie wylosowanych 20 w MM
a wygrają Ci, którzy bedą mieli dziś szczęście
oczywiście zezowate
i
żadne systemy
pewne pewniaki których nie ma
N I E P O M O G Ą
a wygrają Ci, którzy bedą mieli dziś szczęście
oczywiście zezowate
i
żadne systemy
pewne pewniaki których nie ma
N I E P O M O G Ą
islandorka
Ja z braku czasu typowałam powtórki. Dzisiaj na wieczór mam zamiar wytypować liczby a potem je przy pomocy kart przetestuję
Ja z braku czasu typowałam powtórki. Dzisiaj na wieczór mam zamiar wytypować liczby a potem je przy pomocy kart przetestuję
medea nie wiem czy znajde 24 karty w domu syn zawsze coś gubi typowe adhd...
musze sie dobrze wczytac o tych kartach...
senna
senna
islandorka30,5
medea chyba pisała tu o talii 52 karty
jakich używamy do brydża
medea chyba pisała tu o talii 52 karty
jakich używamy do brydża
po ślunsku to chyba najlepsze ślaskie z dziurką !!! fakt dawno nie robiłam i chyba dzis zrobie ty emeryt to masz "łepek"...
o masakro to jeszcze musze kupic karty??? 52 to nigdy nie miałam...
emeryt
Przecież wiesz, że my sobie w ten sposób zapewniamy dobrostan psychiczny polegający na wierze w możliwość wykiwania losu
senna
Oto moje pomysły :
Przede wszystkim krewniczki 5 czyli 1,4,14,22,31,41 oraz 10,15,20,25,30,35,40,45
Zaraz dokończę
MNastępnie
Przecież wiesz, że my sobie w ten sposób zapewniamy dobrostan psychiczny polegający na wierze w możliwość wykiwania losu
senna
Oto moje pomysły :
Przede wszystkim krewniczki 5 czyli 1,4,14,22,31,41 oraz 10,15,20,25,30,35,40,45
Zaraz dokończę
MNastępnie
mi sie zdaje ze pisało 24 lub 36 ale po 13 to chyba za mało 36 nie??? jesli dobrze jarze rozkład...
medea, te liczby z czajnika i żelazka mi pasują (przynajmniej jak na razie) 35?!,39!
emerytku wrecz przeciwnie
islandorka i emeryt
To musi być albo 32 (lepiej) lub 24 karty. Nie wiem dlaczego, ale tak mi ta znajoma powiedziała i to się sprawdza. Podobno najlepsze miały być karty do skata, ale w życiu takich nie spotkałam więc nie mam pojęcia czym się różnią od zwykłych
To musi być albo 32 (lepiej) lub 24 karty. Nie wiem dlaczego, ale tak mi ta znajoma powiedziała i to się sprawdza. Podobno najlepsze miały być karty do skata, ale w życiu takich nie spotkałam więc nie mam pojęcia czym się różnią od zwykłych
medea76
wykiwajcie nie tylko LOS
ale przede wszystkim TS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wykiwajcie nie tylko LOS
ale przede wszystkim TS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ślunskie to u nas wszystkie lubieja...
miało by nie
jeszcze sie nie zegnam...
wiem, że Stegna nie na "Ślunsku"
bo pytałem emerytkę o ten obiad
1132515. emeryt 2012-09-27 (09:13)
emerytka 46
co proponujesz dziś na obiad ?
"po ślunsku"
bo pytałem emerytkę o ten obiad
1132515. emeryt 2012-09-27 (09:13)
emerytka 46
co proponujesz dziś na obiad ?
"po ślunsku"
niektórzy panowie lubia kwiatki...
kurcze, 42 łaczy mi się dzisiaj z 73,63,3,53, same 3-ki, szkoda,ze nie mam jej w pewniakach, ale może to wskaz/ówka na przyszłość - jak wejdzie
emeryt
widzisz jaka jestem niekulturalna wciełam się...
widzisz jaka jestem niekulturalna wciełam się...
ja na Ślunsku będę na pewno 2 weekend maja - komunia
oczywiście- jak dożyję, ale dziadek mówi, że mam wielką szansę
oczywiście- jak dożyję, ale dziadek mówi, że mam wielką szansę
senna cd. z krewniaków piątki umknęły mi 23,32
A to już płody mojej intuicji
LOTTO
27,6,8,16,49,13,9,7,35
35,14,16,24,21,17,15,43
13,22,31,40,49
18,23,28,33,38,42,48
Mini
Oprócz krewników piątki :
31,10,12,20,17,13,11,39,9,18,27,36,14,19,24,29,34,39 no i zestaw podstawowy jak w lotto czyli 22,1,3,11,8,4,2,30
A to już płody mojej intuicji
LOTTO
27,6,8,16,49,13,9,7,35
35,14,16,24,21,17,15,43
13,22,31,40,49
18,23,28,33,38,42,48
Mini
Oprócz krewników piątki :
31,10,12,20,17,13,11,39,9,18,27,36,14,19,24,29,34,39 no i zestaw podstawowy jak w lotto czyli 22,1,3,11,8,4,2,30
senna
zmyliła mnie ostatnia litera
jakbyś pisał Senna
to bym wiedział, że chodzi o Ciebie, kierowcę wyscigowego
albo lubiacego szybką jazdę
zmyliła mnie ostatnia litera
jakbyś pisał Senna
to bym wiedział, że chodzi o Ciebie, kierowcę wyscigowego
albo lubiacego szybką jazdę
ale kluski z dziurka robie !!!
zaraz jakosik ślunzak przyjedzie i mi wtryni...
lubie wszystkie dziurki
oby tylko nie były ......................za "stare"
oby tylko nie były ......................za "stare"
ok bywajcie musze poczytac o planetach...moze cos zajarze...
ja dzis wysyłam ze snu bo wczortaj panowie mi namącili w głowach i mogłam wygrac i nie wygrałam...
ja dzis wysyłam ze snu bo wczortaj panowie mi namącili w głowach i mogłam wygrac i nie wygrałam...
emeryt
a twój makaronik to młody???
a twój makaronik to młody???
a może flecik, albo fujarka???
medea dzięki
już puściłem 1 zakład
swoje liczby praktycznie się pokrywają
może tym razem
już puściłem 1 zakład
swoje liczby praktycznie się pokrywają
może tym razem
albo piszczałka...
kondi
W ogóle ostatnio sobie notuję w pamięci jak coś zwróci moją uwagę np. kolor, przedmiot, cecha wyglądu mijanego człowiek. Potem sobie przeliczam i taka na przykład cykoria i zawilec 3/5 mi przyniosły
W ogóle ostatnio sobie notuję w pamięci jak coś zwróci moją uwagę np. kolor, przedmiot, cecha wyglądu mijanego człowiek. Potem sobie przeliczam i taka na przykład cykoria i zawilec 3/5 mi przyniosły
islandorka30,5
nie martw się
kocham przepisy z regionalnej kuchni
możesz coś zaproponować z kuchni pomorskiej
tylko błagam nie rrrrrrrryyyyyyyyyybbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyy
nie martw się
kocham przepisy z regionalnej kuchni
możesz coś zaproponować z kuchni pomorskiej
tylko błagam nie rrrrrrrryyyyyyyyyybbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyy
monet
a szuka sam nie wie czego...
a szuka sam nie wie czego...
islandorka30,5
30-35
chyba miałaś na mysli MAKARON
a nie makaronik
30-35
chyba miałaś na mysli MAKARON
a nie makaronik
senna
Ja dzisiaj przetesteję jeszcze liczby tą metodą z kartami w domu i zobaczymy czy to nie jest patent by zmniejszyć ich liczbę. Frustrujące jest jak potem sobie sprawdzam a tam 4/6 lub 5/6 jest a ja nie wpadłam, że to właśnie te
Ja dzisiaj przetesteję jeszcze liczby tą metodą z kartami w domu i zobaczymy czy to nie jest patent by zmniejszyć ich liczbę. Frustrujące jest jak potem sobie sprawdzam a tam 4/6 lub 5/6 jest a ja nie wpadłam, że to właśnie te
ryby jadamy rzadko bo drogie a i ja nie przepadam
chbya ze stary złowi jakąs rybke... i oskrobie...
chbya ze stary złowi jakąs rybke... i oskrobie...
Medea
Monet.
Emeryt.
Monet.
Emeryt.
emeryt
w tym wieku Makaron ci się marzy
na pewno makaronik...
w tym wieku Makaron ci się marzy
na pewno makaronik...
Dzisiaj obiad nie śląski.Kasza i gulasz.
kondi1
Nie żebym to robiła cały czas, ale wtedy po prostu zastanowiło mnie dlaczego moją uwagę zwróciły w drodze do kolektury właśnie te kwiaty a nie inne no a że konceptu nie było to zrobiłam numerologiczny CH/T
Nie żebym to robiła cały czas, ale wtedy po prostu zastanowiło mnie dlaczego moją uwagę zwróciły w drodze do kolektury właśnie te kwiaty a nie inne no a że konceptu nie było to zrobiłam numerologiczny CH/T
e46 tez dobre
medea o jakich kwaitach znowu mowa???
"kwiatach"
emerytka
No bo nie można cały czas na kluskach,roladzie z sosem i czerwonej kapuście zasmażanej jak to sobie Slązaków wyobraża wielu naszych rodaków. Kasza mam rozumieć tradycyjnie gryczana
No bo nie można cały czas na kluskach,roladzie z sosem i czerwonej kapuście zasmażanej jak to sobie Slązaków wyobraża wielu naszych rodaków. Kasza mam rozumieć tradycyjnie gryczana
Islandorka.
A może Tobie się śnił mój czerwony?
A może Tobie się śnił mój czerwony?
Hura... .
Kumulacja trwa nadal, ale w ....Niemczech.. .
Do wygrania jest...10 o0o o0o EURO / 40 000 000 PLN/.
----------------------------------------------
Kumulacja trwa nadal, ale w ....Niemczech.. .
Do wygrania jest...10 o0o o0o EURO / 40 000 000 PLN/.
----------------------------------------------
emercia nie dobija mnie
nie mam za co kupic sobie autka...
nie mam za co kupic sobie autka...
emeryt to troszke płacisz za niego ...
Islandorka .Głowa do góry.Wygrasz,to kupisz.
ja lubie samochody terenowe.,..jak wygram to sobie taki kupie...
islandorka
Po prostu jak zaczęłam sobie znowu przypominać wiedzę o numerologii to znalazłam taki artykuł, że podświadomość nie potrafi operowac cyframi we śnie, ale i na jawie. No i że jak się chce używac numerologii to trzeba zwracać uwagę na otoczenie, ponieważ jak bardzo chcemy wygrać to nasz szósty zmysł zwraca uwagę na przedmioty,zjawiska, kolory itp. chcąc nam pomóc typować liczby. Trochę to szurnięte, ale kilka razy się sprawdziło
Po prostu jak zaczęłam sobie znowu przypominać wiedzę o numerologii to znalazłam taki artykuł, że podświadomość nie potrafi operowac cyframi we śnie, ale i na jawie. No i że jak się chce używac numerologii to trzeba zwracać uwagę na otoczenie, ponieważ jak bardzo chcemy wygrać to nasz szósty zmysł zwraca uwagę na przedmioty,zjawiska, kolory itp. chcąc nam pomóc typować liczby. Trochę to szurnięte, ale kilka razy się sprawdziło
emeryt nie znam sie na tych grach "bukowych"...
medea
jak zobaczysz kwiatka to zamieniasz go w cyferki jak z sennika dla graczy???
jak zobaczysz kwiatka to zamieniasz go w cyferki jak z sennika dla graczy???
islandorka
mi też by się nowy samochód przydał ale wygrać nie mogę
mi też by się nowy samochód przydał ale wygrać nie mogę
Islandorka.. .
Po co Tobie autko. które potrafi spalić 20 litrów paliwa na 100 km ???
-----------------------------
Po co Tobie autko. które potrafi spalić 20 litrów paliwa na 100 km ???
-----------------------------
moja sąsiadka kupuje auto za autem ze złomu po 300 zł pojezdzi i bierze nastepny...masakra...
kondi1
Mam w smartfonie notatkę z ściągą numerologiczną.
islandorka
O to chodzi w tym wszystkim. Z tym, że to nie zawsze są kwiaty. Ostatnio był to kolor jasnej limonki, który pojawiał się u większości osób jakie mijałam w drodze z pracy. Jakie było moje zdziwienie gdy liczby dane przez ten kolor wieczorem weszły 6/7. Niestety wyliczyć wyliczyłam, ale rozsądek powiedział nie i nie puściłam czyli typowa historia
Mam w smartfonie notatkę z ściągą numerologiczną.
islandorka
O to chodzi w tym wszystkim. Z tym, że to nie zawsze są kwiaty. Ostatnio był to kolor jasnej limonki, który pojawiał się u większości osób jakie mijałam w drodze z pracy. Jakie było moje zdziwienie gdy liczby dane przez ten kolor wieczorem weszły 6/7. Niestety wyliczyć wyliczyłam, ale rozsądek powiedział nie i nie puściłam czyli typowa historia
Wędrusiu
na razie mam takie a raczej mamy co pali 5/100, ale mam go tyle co kot napłakał
a jak wygram to się odchamie a co...będzie mnie stac...
na razie mam takie a raczej mamy co pali 5/100, ale mam go tyle co kot napłakał
a jak wygram to się odchamie a co...będzie mnie stac...
Islandorka.. .
--------------------------------
--------------------------------
medea
wiem ze nie tylko kwiatki
tylko chodzi o cyferki jakie podstawiasz na u mnie a 1 i np, i to 9... tez takie masz???
wiem ze nie tylko kwiatki
tylko chodzi o cyferki jakie podstawiasz na u mnie a 1 i np, i to 9... tez takie masz???
a 1
i 9
d 4
itp...
i 9
d 4
itp...
senna oby się spełniło...