Wpisy 113 206 – 113 305
22 maja 2010 14:42 → 22 maja 2010 23:37, 100 wpisów
Jak chce ktoś za free zagrać we włoską loterię Superenalotto to za wypełnienie każdej z ankiet dostaje się po kuponie na ta loterie w serwisie http://www.playeuromillions.com/ o którym było tutaj pisane.
Witam wszystkich. Wedrowco Netowy jaki zestaw liczb w lotto masz dzisiaj na nie? A moze ze dwie w tym na tak. Ostatnio jedna >>25<< weszla. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Kupon nadany.Miejsce:sklep.Warunki pogodowe:słonecznie,ciepło.Osoba przyjmująca zakład:mężczyzna.Osobowość:spokojna.Obsługa:zadowalająca.Nadmieniam,że na dworze spotkałem trzy wróble i dwa gołębie.Pozdrawiam.
Kupon nadany.Miejsce:sklep.Warunki pogodowe:po burzy.Osoba przyjmująca zakład:kobieta.Warunki:?.Obsługa:normalna.
godzina nadania:15.27.00 :)
godzina nadania:15.27.00 :)
Witaj Rafał,hipcio jak przechodził obok kościoła zobaczył,że jakaś parka brała ślub.I grajki śpiewały na gitarach.
Osobom trzymającym maskotki przypominam,o zapasie wody mineralnej.Maskotkę poić regularnie i odpoczywać sobie,bo jest spokojnie.
Rafał w tym kościele wiele razy w sobotę udzielają ślubów,więc to zwykły przypadek.
Ostrzegam przed akupunkturą,bo mi się po niej jedna łapka czasem trzęsie.
Ulryk von Lotto dużo dzisiaj na mnie nie zarobi,bo wydałem 2,5zeta.A chciałbym coś wygrać,by dokupić karmy bałwanowi.
Zastanawiam się,co się dzieje z hipopotamem w zoo warszawskim,czy nadal mu coś zagraża.
Jagielonia Białystok Wygrała Puchar Polski!!!
Po raz pierwszy :)))
Po raz pierwszy :)))
RafStaw30..bo zawsze jest ten pierwszy raz:))))))))))))))))))))))))))))))
Widzę,że interesujesz się meczami,bo ja patrzę na mecze jedynie gdy są mistrzostwa świata,lub gdybym grał u buchmaków.
RawSaw30 chciałam napisać:)
inter
Najgorsze jest,że jak jest jakiś mecz to od razu gromadzą się bandy łobuzów,których nie interesuje sport a rozrabianie.
Dla ciekawostki napiszę ci Rafał,że kiedy święty Jan Bosco był zagrożony utratą życia,Bóg przysłał mu na pomoc tajemniczego psa,który go obronił przed opryszkami.
Jagielonia zdobyła PP,bo była lepsza.To fakt.
A to,co wyprawiał sędzia główny tego meczu,to już inna bajka.
Lepsi i tak by wygrali a po takich popisach (ale,tylko na korzyść Jagi) sędziego głównego to jakiś niesmak pozostaje.
A to,co wyprawiał sędzia główny tego meczu,to już inna bajka.
Lepsi i tak by wygrali a po takich popisach (ale,tylko na korzyść Jagi) sędziego głównego to jakiś niesmak pozostaje.
kathy...witaj jeszcze sąsiadko, bo od 1.06 zrzucam bagaż w Gdyni.Trochę dalej do kwatery ale to mnie akurat nie przeraża.z chęcią pokonam więcej kilosów.Pozdrawiam.
Aniołowie mają dobrze,bo nie potrzebują pieniążków do życia,a na ziemi gorzej.
Ricardos w twoich rejonach chyba wielkiej wody nie ma,u mnie na razie spokój.
Zazdroszczę tylko Tajemniczemu Don Pedrowi,on widząc wodę skacze z radości.
Ricardos dzisiaj zagrałem na ósemkę,ale nie wiem jakie mam szanse,bo z powodu powodzi,wiele osób nie gra i mniej kasy w kotle.
A w 1997 miało nie być wody,a rankiem jak wstałem na ulicy basen.
ricardos... jak tylko do gdyni to dalej sąsiad tylko trochę dalszy :-)
W 2000 miał być koniec świata. Rano wstaje, a tu świat JEST :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W moich rodzinnych stronach czyli w Opolu w tej chwili burza i grad wielkości 20groszy.I bonanza od nowa.
Witam ponownie.. .
Lotto- test.
01, 05, 06, 10, 12, 16, 17, 22, 25, 32, 34, 35, 37, 39, 41, 42, 44, 46.
Żeby nie było za łatwo- w teście "ukryłem" 2 liczby na "tak".
Pozdrawiam.. .
Lotto- test.
01, 05, 06, 10, 12, 16, 17, 22, 25, 32, 34, 35, 37, 39, 41, 42, 44, 46.
Żeby nie było za łatwo- w teście "ukryłem" 2 liczby na "tak".
Pozdrawiam.. .
hipopotan napisał:
"113211. status hipopotan 2010-05-22 (17:15)
I grajki śpiewały na gitarach."
Na gitarach to można grać , a nie śpiewać....
"113211. status hipopotan 2010-05-22 (17:15)
I grajki śpiewały na gitarach."
Na gitarach to można grać , a nie śpiewać....
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/pudzianowski-wroce-do-zwyciezania-w-mma,1,3229363,wiadomosc.html
Pomimo koronnego pewniaka:28 poległem.Tylko3z8,dwie liczby o jeden obok.
Hipcio no jak tam, wygrałeś?oglądasz mecz czy może kłopoty z wielką wodą masz?nudiutko bezCiebie
u mnie totalna porażka w typowaniu.Zero wygranych.
u mnie totalna porażka w typowaniu.Zero wygranych.
Hipciu próbuj nadawać w róznych godzinach i może jakaś bedzie szczęsliwa
Jandzia miałem zamiar wyjść do kościoła,ale powstrzymała mnie informacja,że jest dużo wody.A nie jest dobrze,skoro wojsko pracuje przy wałach.
Za bardzo mnie nie ciekawi oglądać jak ludzie biegają kopiąc piłkę.
Tak więc straciłem okazję,bo wspólnoty miały się modlić nad chorowitymi osobnikami.
U mnie w mm 2/3 w lotto 1/6 w mini 1/5 a co do lotto to kumulacja 21 mln
A podczas modlitw mogą się uaktywnić dary Ducha Świętego np.dar uzdrawiania.
Ja też Hipciu nie oglądam meczy.
Teraz raczej nie należy ryzykowac wychodzenia z domu wieczorem
...nawet do kościoła-strach przed powodzią.Pomodlić sie mozesz w domu
Teraz raczej nie należy ryzykowac wychodzenia z domu wieczorem
...nawet do kościoła-strach przed powodzią.Pomodlić sie mozesz w domu
Ja w modlitwę szczerą wierzę.Przynosi skutek tym bardziej kiedy modli sie wiele osób
Apostołom zabraniano mówić o Jezusie,dlatego żeby mieć odwagę oczekiwali na otrzymanie mocy Ducha.
Pewniak to liczba,na której opiera się grę na mniejszą ilość skreśleń.Ale co zrobi Ulryk tego nie da się dokładnie przewidzieć.
Czytałem,że podczas modlitwy niektórych świętych drżał w posadach kościół.
Witam Wszystkich a w szczególności księdza proboszcza hipa :-)
Wielki święty Gerard Majella,podczas jednej piosenki o Jezusie doznał takiej mocy,że metalowe kraty wygięły się w jego rękach jak trzcinka.A nie był siłaczem,a chudzielcem.
Ale ty hipo wygięty jesteś.....powinieneś się leczyć na bańkę czyli głowę
A tak wogóle to Gerard nie był świętym nawiedzeńcu
cześć mariuncio75
daj proszę hipciowi spokój
a dla wyładowania się polecam:
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Radio-Maryja-ofiara-SMS-owego-zartu-telefony-sie-urywaja,wid,12279332,wiadomosc.html
daj proszę hipciowi spokój
a dla wyładowania się polecam:
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Radio-Maryja-ofiara-SMS-owego-zartu-telefony-sie-urywaja,wid,12279332,wiadomosc.html
zwierzaku mnie nie pozdrawiaj bo ja nie trzymam maskotek.dzisiaj wlasnie breloczek przypominajacy hipopotama odplyna z fala powodziowa.moze dotrze do ciebie.
I znów się zaczął kącik dyskusyjny dla nawiedzonych prowadzonych przez ekscelecje Hipa.
Co to znaczy daj spokój hipciowi?
A czy ja mu ten spokój zabieram?
I czy hipo adwokatów wynajął?
I dlaczego mi linka podajesz jak ja nie mam ochoty tego słuchać ani oglądać?
A czy ja mu ten spokój zabieram?
I czy hipo adwokatów wynajął?
I dlaczego mi linka podajesz jak ja nie mam ochoty tego słuchać ani oglądać?
Kathy mój domeczek stoi bardzo blisko wody ale narazie poziom rzeki jest bardzo niski,chociaż za kilka dni nie wiadomo co sie moze wydarzyć.Strach się bać
jandzia...tego właśnie się obawiam...czytam, że we wtorek ma fala dotrzeć do nas. ja w bloku mieszkam to mnie nie zaleje ale u ciebie może być nieciekawie
Czy ktoś tu pisał o szanowaniu poglądów/ wiary innych?
Może mi się wydawało.......
Moja maskotka hipcia wyspacerowana, nakarmiona, śpi.
Może mi się wydawało.......
Moja maskotka hipcia wyspacerowana, nakarmiona, śpi.
mariuncio czego się czepiasz? czy ktoś Cie zmusza do dyskusji?
a komu przeszkadza kącik dyskusyjny?
Przynajmniej nie jest nudno
a komu przeszkadza kącik dyskusyjny?
Przynajmniej nie jest nudno
Witam wszystkich.
Można też na Hipcia spojrzeć TAK
http://www.youtube.com/watch?v=8x0KmK5A_zE
Pozdrawiam Hipcia :)
Można też na Hipcia spojrzeć TAK
http://www.youtube.com/watch?v=8x0KmK5A_zE
Pozdrawiam Hipcia :)
Wilkipedia podaje:
Gerard Majella (ur. 6 kwietnia 1725 r. w Muro Lucano, zm. 15 października 1755 r. w Caposele) – włoski redemptorysta, święty katolicki.
Gerard Majella (ur. 6 kwietnia 1725 r. w Muro Lucano, zm. 15 października 1755 r. w Caposele) – włoski redemptorysta, święty katolicki.
Jasne ja szanuję innych jako ludzi i ich poglądy ale hipo to natręt 1 woddy i pewnie do koścoła nie chodzi tylko tu prowokuje innych cymbał jeden
szóstka 1 15 728 274.30
piątka 146 5 314.60
czwórka 8029 212.20
trójka 147624 20.00
piątka 146 5 314.60
czwórka 8029 212.20
trójka 147624 20.00
jandzia-----ano przeszkadza bo to chat dla grających?chcących zagrać?
a nie pizdzenie o kościle i innych duperelach
a nie pizdzenie o kościle i innych duperelach
jandzia kącik dyskusyjny na temat wiary na forum gier liczbowych ? hmmmmm bardzo ciekawe , ale są specjalne portale odnośnie dyskusji na temat religii i tym podobnych wiec może niech hipo tam przeniesie swoje spostrzeżenia a tutaj dyskutujmy o liczbach itp.
myslę Kathy że u nas nie bedzie tak żle z powodzią,ale po drodze moze jeszcze parę miejscowości utopić