Wpisy 1 131 207 – 1 131 306
26 września 2012 15:04 → 26 września 2012 18:17, 100 wpisów
O ile byście chcieli grać ? i za ile ? - mówię o lotto ?
W kumulacjach powyżej jakiejś kwoty, czy o niższe, a i tak w sumie nie do wyobrażenia, częstsze i 'pewniejsze' - dla dużej ilości grających i zakładów ???
kiedy było kilka 6/6 w jednym losowaniu ? jest tu kto taki ?
medea
- a ja się dowiedziałem - że, to p r a w i e wszystko
- pic na wodę fotomontaż , bo - co mówili ? atrakcyjność podnoszą - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W kumulacjach powyżej jakiejś kwoty, czy o niższe, a i tak w sumie nie do wyobrażenia, częstsze i 'pewniejsze' - dla dużej ilości grających i zakładów ???
kiedy było kilka 6/6 w jednym losowaniu ? jest tu kto taki ?
medea
- a ja się dowiedziałem - że, to p r a w i e wszystko
- pic na wodę fotomontaż , bo - co mówili ? atrakcyjność podnoszą - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak następną razą będzie z nim czatt to zaproponuję mu że ja mogę za odpowiednim wynagrodzeniem hihihihii mu te kulki losować "-a niech wtedy ktoś powie że oszukuję"-
klaudiss: nie wiem czy wiesz, ale w profilu "Totalizator Sportowy" dzisiaj pojawiły się dziesiątki nowych odpowiedzi, również jest nawiązanie do Twoich pytań, które zostały pominięte w trakcie chatu na żywo...
Pasko nie zdązyłam wczoraj wysunąć swojej kandydatury na te losowaczkę
Prawda jest taka że sobie pogadałam wczoraj a i tak będę grać w totka bo jestem niestety już uzależniona
Ja się jednak zgodę z Panem Maćkiem, że gdyby losowania były ręczne, to jak dla mnie pole do manipulacji byłoby znacznie większe. Ja jednak tutaj bardziej ufam bezdusznej maszynie, której nie można przekupić
Pasko ja gram od lat w totka i jednak mam przekonanie że manipulują losowaniami i nikt mnie nie przekona , że jest inaczej ale natura ludzka jest taka że głupich nie sieją sami się rodzą i ja jestem tego żywym przykładem
a co do losowania ręcznego zapewniam Cię , że ja się nie dam przekupic
a co do losowania ręcznego zapewniam Cię , że ja się nie dam przekupic
losownie liczb w grach ts mi jak najbrdziej odpowiada teraz jescze bardziej przez nowe maszyny do lotto pojedynczo a nie wszystkie na raz wylosowne jak to bylo przedtem
klaudiss: no ale nie mów, że gdyby ktoś ciągnął kulki ręcznie, a wygrane nadal nie zaczęłyby lecieć z nieba, to byłabyś spokojna i nie widziała oszustwa w takim losowaniu
klaudis i pasko
Zawsze krakowskim targiem można postawić taką starodawną maszynę do losowania na napęd ręczny
Zawsze krakowskim targiem można postawić taką starodawną maszynę do losowania na napęd ręczny
Profil TS:
www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
Warto na dole przeczytać wpisy w księdze gości, które wnoszą ciekawe informacje myślę...
Pasko > dzięki za rozwiązanie mojego problemu ze stronką, już wszystko śmiga jak należy
powiem tak dopóki nie trafię sama 6 będę mówić że manipulują a jak trafię powiem wam że jest kul
klaudiss samo prawdopodobienstwo trafienia 6 w lotto czyli 1 do 13'983'816 nie wiele ci mowi ?
a pamiętacie losowanie gdy wypadły liczby: 1,2,3,4,5 i szóstej nie pamiętam, bodajże 47
olciia to jest kombinacja jak kazda inna tylko ze glowa nam podpowiada ze to jednak cos innego bardziej nadzwyczjnego niesamowitego trudniejszego niemozliwego itd
medea76
albin
nie pintol - bez urazy - 'obłożenie możliwości, po podniesieniu ceny' - mówi Ci coś ? uatrakcyjnienie jasne -
Ty wolisz być piękny i baaardzo bogaty, jak rozumiem ?
A
>> Obecne zdrapki są produkowane za granicą.<<
no, niech to zobaczy prezes PWPW - kiedyś wspominał o zabezpieczeniach, jakie wprowadza w firmie coby drukować banknoty na cały świat itd - ucieszy się
nie pintol - bez urazy - 'obłożenie możliwości, po podniesieniu ceny' - mówi Ci coś ? uatrakcyjnienie jasne -
Ty wolisz być piękny i baaardzo bogaty, jak rozumiem ?
A
>> Obecne zdrapki są produkowane za granicą.<<
no, niech to zobaczy prezes PWPW - kiedyś wspominał o zabezpieczeniach, jakie wprowadza w firmie coby drukować banknoty na cały świat itd - ucieszy się
Oglądałem kiedyś angielski film dokumentalny, w którym szef potężnej zajmującej się hotelami ,pracownikami socjalnymi i bodajże strażą miejską, postanowił wcielić się w zwykłych pracowników w poszczególnych branżach, aby poznać kulisy. Po przejściu tych różnych stanowisk wezwał niektórych pracowników celem ich nagrodzenia.Życzyłbym bym Panom Szefom z TSa , a nawet i Pasko aby poznali przy kolekturkach co boli, co sądzą gracze , emeryci i inni.
Ażeby niebyło takiej sytuacji jak jest teraz!
Ażeby niebyło takiej sytuacji jak jest teraz!
jaka jest suma liczb w lotto przypadek czy może ktoś sobie jaja robi
Robal_36 mylisz pojecia ty nie w temacie
Jakby na to wszystko niepatrzeć, jak bumerang wracają te same tematy o różnej porze i różnych Paskowiczów
albin
maszyna, i prawdopodobieństwo, to jedno, a ceny i prawdopodobieństwo - drugie, jasne, ale to powiązane tematy
no i niestety
- podczas losowania, moim zdaniem, kit jest wciskany - jakie można nawet
dwadzieścia pięć baniek ?
co tak skromnie ?
stówcia
cztery takie same i jechane
zostawiam
maszyna, i prawdopodobieństwo, to jedno, a ceny i prawdopodobieństwo - drugie, jasne, ale to powiązane tematy
no i niestety
- podczas losowania, moim zdaniem, kit jest wciskany - jakie można nawet
dwadzieścia pięć baniek ?
co tak skromnie ?
stówcia
cztery takie same i jechane
zostawiam
Było Nas wczoraj na forum około 80 osób, pytań było mnóstwo , to teraz trzeba to pomnożyć przez X graczy
Robal_36 to nie chodzi o cene itd tylko chodzilo o wytypowane liczby 1,2,3,4,5 plus jescze jaks tam tak jak nie dawno padlo 8/10 w przedzile od 1 do 10 albo od 10 do 19 7/10 padnie kiedys i 9/10 i 10/10 kwestia czasu tylko wydaje ze nie mozliwe bardziej nie prawdopodobne od inncyh wytypowanych kombicnaji
Zajrzyjcie do serca lotto ;p
http://technowinki.onet.pl/biznes/zajrzelismy-do-technologicznego-serca-lotto,1,5228495,artykul.html
http://technowinki.onet.pl/biznes/zajrzelismy-do-technologicznego-serca-lotto,1,5228495,artykul.html
Robal_36 to ze mozna wygrac 25 mln no mozna ale trzeba grac za 50 zaklad to sporo a jak dotad wygrana w mm nawet nie przekroczyla 3 mln moze kiedys cos wiecej ktos wygra
Według mnie skoro totek i tak zabiera połowę z wygranej to po co jeszcze oszukują to mnie zastanawia najbardziej
albin
taaaaaaaaa,
i dodatek z bonusu można szarpnąć - ok - nie przeczę
ale
przypomnij sobie - za zeta, co ile i ile, jak często było trafiane
i to jest coś, co budzi mój niepokój - stawkę potrafię podnieść
daję radę
dobrego popołudnia
taaaaaaaaa,
i dodatek z bonusu można szarpnąć - ok - nie przeczę
ale
przypomnij sobie - za zeta, co ile i ile, jak często było trafiane
i to jest coś, co budzi mój niepokój - stawkę potrafię podnieść
daję radę
dobrego popołudnia
Utworzyłem specjalny, skrótowy link do profilu TS:
www.multipasko.pl/ts
Pasko moze by zrobic tak zeby nacisnac jakas mala ikonke czy cos takiego na profilu i zeby odrazu wskakiwac na ta oficjlna strone
Robal_36 teraz za zeta to nie wiele sie wysle
Piszemy tu o różnych sprawach do przedstawiciela TSa, a prawda jest taka Skarb Państwa chce jak największej i to między innymi było powodem odwołania Prezesa.My sobie możemy tak pisać , a każdy wie że jesteśmy za cieńkie Bolki na takiego MONOPOLISTĘ
majwoj23, oczywiście wystarczy poczytać odpowiedzi P.Maćka to człowiek zapomni ile jest 2x2
W Czechach Monopolista zbankrutował i teraz mają SAZKE na nowym podłóżu;odpowiednik Keno od 5 koron-0,8 pln
odpowiednik ML 10 koron-1,6pln
odpowiednik lotto 16 koron
euromilions30 koron
odpowiednik ML 10 koron-1,6pln
odpowiednik lotto 16 koron
euromilions30 koron
jak gra ma być losowa to niech będzie a nie tylko dla "wtajemniczonych " bo odnoszę takie wrażenie
Ja teraz cały czas myślę jak tu zrobić by grać w Czechach ,niby niemam daleko, ale napewno coś wymyślę
Milego popołudnia.
Deki.
Gdzie o 14..00 była 72 ??
Gdzie o 14..00 była 72 ??
koiala
Jak nastroje przed wieczorem ? Wpadlem na chwile bo ciasto pieke
lottomat jakie ciasto?
drożdżowe?
http://w-spodnicy.ofeminin.pl/g/Kobieta.obiekt3.aspx/0/460/Kobieta/eadeb414-8ecb-4f6b-bb46-8776123f51f3_20090908103432_Ciasto43.jpg
na zdj. ładnie wyglada
jeszcze przeportuje aplikacje na androida i iosa i bedzie zero wysilku przy typowaniu przez komorke
michellex
michellex ja nie gral
majwoj23
Andy Williams
http://www.youtube.com/watch?v=i62HTqCYHh0&feature=related
RIP
http://www.youtube.com/watch?v=i62HTqCYHh0&feature=related
RIP
michellex
a jak się odpowiedzi podobają ? zgadzasz się ? przyjmujesz do wiadomości ? {
a jak się odpowiedzi podobają ? zgadzasz się ? przyjmujesz do wiadomości ? {
Robal_36 to mi bardziej odpowiada