Wpisy 113 041 – 113 140
21 maja 2010 21:54 → 21 maja 2010 23:58, 100 wpisów
hipopotan > lepiej wyślij sms-a na powodzian, a nie tracisz pieniądze na zdrapki. A jak koniecznie chcesz sobie podrapać, to po śmigiełku :)
Specjalnie dla złośliwca kulkomaniaka,napiszę,że Pio dostawał często w prezencie czekoladki,którymi częstował współbraci zakonnych.
Monet>>
Worki, to w porządku, gorzej jakby z wałem ...
Literówka ? Wiesz...
Monet, brzmi prawie jak Ban****, znaczy - Duża Suma
Worki, to w porządku, gorzej jakby z wałem ...
Literówka ? Wiesz...
Monet, brzmi prawie jak Ban****, znaczy - Duża Suma
Wszyscy chcą zarobić,szkoda tylko ,że podczas tak wielkiej katastrofy:(
Worki kosztowały 0.40 a teraz kosztują 2.40.Koszmar.
Worki kosztowały 0.40 a teraz kosztują 2.40.Koszmar.
Nad wiosennym stawem rozsiada się wędkarz i usiłuje coś złowić. Mija godzina, dwie, trzy, a tu nic! Naraz nad wodą staje dwunastolatek, zarzuca wędkę i wyciąga rybę za rybą. Wściekły coraz bardziej wędkarz nie wytrzymuje i woła:
– A lekcje, smarkaczu, już odrobiłeś?! :)))
– A lekcje, smarkaczu, już odrobiłeś?! :)))
hipopotan > koleś nie denerwuj się tak. Ja też codziennie muszę czytać Twoje wykłady o "dupie maryni" więc co do nudy, to proszę o rzetelność.
Ps. Widzisz coś złego w pomocy powodzianom?
Ps. Widzisz coś złego w pomocy powodzianom?
W każdym człowieku trwa walka pomiędzy dobrem a złem,a ci co wybierają zło,krzyżują Jezusa na nowo.Przy końcu świata odpowiedzą za każdy swój czyn.
Jesteś złośliwym człowiekiem który lubi dokuczać innym i przekręcać ich słowa.
Pozdrawiam osoby trzymające maskotki w domach.Życzę wam wysokich wygranych.
hipo---jako wierzący i praktykujący katolik pozwolę sobie na uwagę, że Ty raczej nim nie jesteś skoro wypisujesz brednie o końcu świata
Przychodzi wędkarz nad jezioro. Wycina przerębel i zarzuca wędkę. Mija godzinę i nic. Dupa mu zmarzła, wnet przychodzi drugi wędkarz, obok niego wycina przerębel i zarzuca wędkę. Po chwili: jedna rybka, druga, trzecia...
Ten pierwszy wkurzony mówi:
- Ja już tu jestem godzinę, dupa mi zmarzła, nic nie złowiłem, a ty sobie tu przychodzisz i po chwili złowiłeś tyle
ryb. Jak to robisz?!
- Łołałumłae młemłe!
- Co?!
- Łołałumłae młemłe!
Cooo?!!!
Ten drugi wypluwa co ma w ustach i krzyczy:
- Robaki muszą być ciepłe!
Ten pierwszy wkurzony mówi:
- Ja już tu jestem godzinę, dupa mi zmarzła, nic nie złowiłem, a ty sobie tu przychodzisz i po chwili złowiłeś tyle
ryb. Jak to robisz?!
- Łołałumłae młemłe!
- Co?!
- Łołałumłae młemłe!
Cooo?!!!
Ten drugi wypluwa co ma w ustach i krzyczy:
- Robaki muszą być ciepłe!
hipopotan > Ciebie nie trzeba przekręcać, Ciebie wystarczy cytować.
Jeśli pisanie do Ciebie nazywasz dokuczaniem, to faktycznie, gadaj sobie dalej z bałwanem, O.Pio, myszką Miki i kaczorem Donaldem.
Jeśli pisanie do Ciebie nazywasz dokuczaniem, to faktycznie, gadaj sobie dalej z bałwanem, O.Pio, myszką Miki i kaczorem Donaldem.
Joks dziś był czy Pasko przysnął?
sławetna74>
Łołał wcale nie umłae młemłe!
Monet>>
Dobra rzecz taka porządna Moneta
Łołał wcale nie umłae młemłe!
Monet>>
Dobra rzecz taka porządna Moneta
Ludki co Wy z tym ADHD?
aha i jeszcze jedno chciałbym zwrócić się z apelem do pana co podaje tu bzdety jakieś surfbary zeby dał se siana i przestał tu wrogą propagandę siać!!!!
aha i jeszcze jedno chciałbym zwrócić się z apelem do pana co podaje tu bzdety jakieś surfbary zeby dał se siana i przestał tu wrogą propagandę siać!!!!
mariuncio75>>> zapraszam do Mojego wpisu 113028.
Pozdrawiam :)
obejrzałem to już wsześniej i co?
Witaj Rafał,jak widzisz wilki nie śpią,lecz czatują na małą owieczkę hipcio.
Rafał u mnie:4z7 i 3z7.Maleństwo hipcio,na szczęście był dzisiaj w kościele i nie musi się obawiać wilków.
Szkoda Rafał,że mam dwie liczby o jeden obok,bo mogło się ułożyć 5z7.
Jak łatwo obliczyć w multi:1zeta na plusie,a zgubiły mnie zdrapki i keno.
Wiedz Rafał,że wiele osób chodzi do kościoła a nie lubi Jezusa.Wybierają tylko z Jego słów to co wygodne.
hipo-----Ty chodzisz do kościoła tylko do jakiego?
Piszesz takie brednie że brak słów
Piszesz takie brednie że brak słów
Hipopotan>>> ale dużo ludzi nie chodzi do kościoła i Mają dużą wiarę w Boga.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
czy niesortowane na pasko sa dobrze poukładane teraz??ktos wie?
Wtedy Jezus powie:byłem głodny a nie daliście mi jeść,nagi a mnie nie przyodzialiście:idzcie precz nie znam was.
Rafał ja może jutro wyślę jeden zakład,bo nie mogę wpaść w macki hazardu.
Czarodziejka------tak są teraz dobrze posortowane :-)
Hipo----jezus nigdy tak nigdy nie powiedział
Hipo----jezus nigdy tak nigdy nie powiedział
HIPOPOTAM>>> Wiarę się ma w sercu, a nie w kościele.
Pozdrawiam .
Pozdrawiam .
Trzeba chodzić do kościoła,bo tam jest Jezus,a na dodatek tylko kapłan może dać rozgrzeszenie.
Hipopotan niezgadzam sie z tym co piszesz!TO Bóg daje rozgrzeszenie a nie ksiądz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko Bóg moze dac rozgrzeszenie
Hipo-----ten wasz kościół to jak się nazywa?
Hipopotam>>> Jezus jest wszędzie , a do spowiedzi chodzą grzesznicy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dla potwierdzenia poprawności, pierwsze 5 liczb wylosowanych dziś o 22.15 :
70,61,28,39,57...
dobranoc
70,61,28,39,57...
dobranoc
Z pomocą bałwana,mojego przyjaciela i doradcy udało mi się już ustalić typowanie na jutro.Zapraszam do mojego profilu,by zobaczyć jakie wybraliśmy liczby.
Dajcie spokój Hipowi jak nawija o fali to zaraz ***yknie o armagedonie idę o zakład......
nawiedzony bałwan i tyle
nawiedzony bałwan i tyle
Jezus dał władzę rozgrzeszania kapłanom,jedynie oni mogą to zrobić.Dlatego należy ich szanować.
Robal 36 w takim razie na pasko są zle posprtowane niesortowane-bo tam jest inaczej-czyli niesortowane sa zle ułozone-;//////wprowadzają w błąd
Hipcio a tych co gwałcą małe dzieci kapłanow tez mam szanowac??
Wiele osób nie lubi hipcia,ale chyba Lila,jeszcze do nich nie dołączyła by wbijać pinezki i widelce w maskotkę.
Czarodziejka----z grubej rury a jak i podoba mnie się to!!!!
A Hipo co na to odpowie nasz bałwan nawiedzony?
A Hipo co na to odpowie nasz bałwan nawiedzony?
Jednak liczby są ok
nie zgadza się jedynie kolejność w /niesortowane
a to ma mniejsze (?) znaczenie
pzdr
nie zgadza się jedynie kolejność w /niesortowane
a to ma mniejsze (?) znaczenie
pzdr
A co do władzy danej kapłanom--to oni sami sobie tą władze ustalili-krwią przypieczętowali--a teraz tą samą władzą gwałcą sobie pod słutanną niewinne dzieci...Bóg im takiej władzy nie dał to wymysł ludzki-fanaberia
Hipcio nie musi nic odpowiadać,na ten temat wypowiedział się już papież.
Zgadza się. Kapłan a Bóg to dwie różne idee!
oczywiscie-jedno słowo przepraszam załatwia sprawe-zakłamane kapłannstwo-to tyle w tym temacie!Dobrej nocki
Hipo-----papież się właśnie NIE WYPOWIEDZIAŁ!!!!!
Uważasz że 3 czy 4 słowa Przepraszam załatwią wszystko?
Uważasz że 3 czy 4 słowa Przepraszam załatwią wszystko?
Dla osób trzymających maskotki proponuję kupić piękne książki o zakonniku ojcu Pio.
mariuncio75 ale tam nie padło słowo przepraszam tylko papież wyraził ubolewanie w tej zaistniałej sprawie
FanHosi-----(co za nick?!!!!!) ok niech i tak będzie jak przwisz i co to jest ok?
A Hipo dalej swoje papruchy wstawia
A Hipo dalej swoje papruchy wstawia
Papież powiedział,że jest to wyjątkowo ciężki grzech i na pewno winni ponieśli konsekwencje.
Hipo nie każdy jest taki pokręt jak ty żeby z maskotki ,smoczków i wizerunku O.Pio budować sobie ołtarzyk.
tak poniesli-przeniesienie w inne miejsce-nowe ofiary czekają-kłamstwo jedno wielkie kłamstwo-a takiego księdza ja szanowac nie bedę-księdza-człowieka co krzywdził niewinne dziecko-moze byc i biskupem-napluje mu w twarz!
A Boga wiecej znajde w mniejpraktykującym niz w wierzącym!Nie ma podzialu czy katalik czy prawosławny czy ateista liczy sie człowiek i jego wnętrze i szacunek okazuje nie patrząc na słutanne
A Boga wiecej znajde w mniejpraktykującym niz w wierzącym!Nie ma podzialu czy katalik czy prawosławny czy ateista liczy sie człowiek i jego wnętrze i szacunek okazuje nie patrząc na słutanne
Hipo---nie rozwalaj mnie!!!! Ponieśli co?
A abp. Petz kojarzysz?
Poniósł kosekwencje?
I przestań tu pizdzić o ojcu Pio i o Jezusie bo tylko siarę tu robisz tymi anty klerykalnymi wstawkami
A abp. Petz kojarzysz?
Poniósł kosekwencje?
I przestań tu pizdzić o ojcu Pio i o Jezusie bo tylko siarę tu robisz tymi anty klerykalnymi wstawkami
Przechodziłem dzisiaj obok punktu totomix,ale nie zagrałem na zdarzenia sportowe.
Dwóch facetów wypłynęło na środek jeziora i zaczęli łowić ryby. Wyciągają piękne sztuki jedna za drugą, ale po pewnym czasie przyszedł wieczór i jeden z nich mówi:
- Słuchaj, musimy jutro wrócić w to miejsce bo świetnie biorą ryby.
- Nie ma problemu - mówi drugi, po czym bierze kredę i na podłodze łódki maluje kółko.
Na to jego kolega:
- Idioto co ty robisz?! Skąd wiesz, że jutro przypłyniemy tą samą łódką?
- Słuchaj, musimy jutro wrócić w to miejsce bo świetnie biorą ryby.
- Nie ma problemu - mówi drugi, po czym bierze kredę i na podłodze łódki maluje kółko.
Na to jego kolega:
- Idioto co ty robisz?! Skąd wiesz, że jutro przypłyniemy tą samą łódką?
mariuncio75 pewnie że nie jest to ok , a jedyną karą jaką poniosą tacy księża to przeniesienie na inną placówkę , gdzie go nikt nie zna.
Może zaczekam aż do mistrzostw w RPA,a wtedy puszczę jakiś kupon.
fan hosi-----oczywiście że się zgadzam masz rację
tylko hipo próbuję być natrętny ze swoimi wywodami o Jezusie ojcu Pio i Bóg wie kim jescze i uważam że robi tu niepotrzbny zamęt to jest forum kulko-buko-graczo maniaków a nie gości pirdzielących o wierze (jak wcześniej pisałem jestem wierzący ale normalny)
tylko hipo próbuję być natrętny ze swoimi wywodami o Jezusie ojcu Pio i Bóg wie kim jescze i uważam że robi tu niepotrzbny zamęt to jest forum kulko-buko-graczo maniaków a nie gości pirdzielących o wierze (jak wcześniej pisałem jestem wierzący ale normalny)
RafSaw30>>> Ty chyba jesteś wędkarzem???
Kategoria kawałów - wędkarstwo :)
Kategoria kawałów - wędkarstwo :)
mariuncio75>>> zgadza się. Nie można na takim forum narzucać komuś w co ma wierzyć i jakie priorytety ma sobie w życiu wybierać.
HIPCIO>>> a to że się ktoś wypowiada i krytykuje Twoje wypowiedzi - to nie znaczy , że Cię nie lubi :)
HIPCIO>>> a to że się ktoś wypowiada i krytykuje Twoje wypowiedzi - to nie znaczy , że Cię nie lubi :)
annamaria--------czarodziejka od dawna mi się podobała a jak zobaczyłem zdjęcie....
zakochałem się a ten kapelusz i opdający kosmyk włosów....
uuhhh. na jutro pewniak na 14: 1
zakochałem się a ten kapelusz i opdający kosmyk włosów....
uuhhh. na jutro pewniak na 14: 1
Mariuncio w odróżnieniu od hipcia,który codziennie typuje liczby w typowaniach,ty tego nie robisz.
hipo księdzem.....
hipo nawiedzony jest i tyle i jeszcze mam kilka podejrzeń co do hipcia
hipo nawiedzony jest i tyle i jeszcze mam kilka podejrzeń co do hipcia
Slawetna74>>> Tak!!! Moją pasją jest wędkarstwo!!! :)))
nie doszlym ksiedzem.wywalili go z seminarium jak w celi zobaczyli smoczki i maskotki
Z tego co się orientuję nie jest to musem Ty też nie typujesz w wątku LIga Typerów więc jesteś zadziora i prowokujesz?
Widzisz Rafał,pierw atakowali Kogucika,a teraz hipcia.Są osoby które nie lubią jak jest spokój.
A z drugiej strony Hipo skoro uważasz że gry są ustwiane to po co typujesz na forum?
Po co zdradzasz swoje liczby?
Ja np. dziś postawiłem 14,75, 79 stawka razy 10
ale nie podałem tego nikomu bo i po co?
A może lotto strony Pasko obserwuje?
I wie jakie cyfry podajemy?
Po co zdradzasz swoje liczby?
Ja np. dziś postawiłem 14,75, 79 stawka razy 10
ale nie podałem tego nikomu bo i po co?
A może lotto strony Pasko obserwuje?
I wie jakie cyfry podajemy?
Wierz mi Hipo że EDI8 to nie jest zły facet tylko jak słyszy hej na buka to ma dość ( kumaci wiedzą o co chodzi)
pozdrawiam
pozdrawiam
Dzieki Maruncio75:) i annamaria
Hipcio nikt Cie nie atakuje-a spokoj burzy to ze kazdy ma mysleć tak jak Ty i koniec kropka..A większosc nie zgadza się z Twoimi poglądami więc nie narzucaj komus swojego toku myslenia na siłe-szanuj kazdego człowieka i jego poglądy!
Dobrej nocki wszystkim życze:*
Hipcio nikt Cie nie atakuje-a spokoj burzy to ze kazdy ma mysleć tak jak Ty i koniec kropka..A większosc nie zgadza się z Twoimi poglądami więc nie narzucaj komus swojego toku myslenia na siłe-szanuj kazdego człowieka i jego poglądy!
Dobrej nocki wszystkim życze:*
Widzisz hipo----Czarodziejka cię załatwiła nic dodać nic ująć!!!!