Wpisy 1 129 935 – 1 130 034
25 września 2012 21:23 → 25 września 2012 22:03, 100 wpisów
tesa
Programy do szkół piszą ludzie, którzy najczęściej dzieci znają z książek a w życiu nie musieli nikogo żywego nauczyć czegokolwiek
kondi1
Ano gdyby nie on to byłabym 20 złotych w plecy Najgorsze, że tak sobie obiecywałam pogłówkowanie nad liczbami na wieczór a tu taki miałam młyn, że znowu skreślałam w ostatniej chwili i w biegu
Programy do szkół piszą ludzie, którzy najczęściej dzieci znają z książek a w życiu nie musieli nikogo żywego nauczyć czegokolwiek
kondi1
Ano gdyby nie on to byłabym 20 złotych w plecy Najgorsze, że tak sobie obiecywałam pogłówkowanie nad liczbami na wieczór a tu taki miałam młyn, że znowu skreślałam w ostatniej chwili i w biegu
dobra juz ide i znikam.. ..
lila..nie wazne masz meza ..baw się jeszcze tu tu 20 facetów ok
lila..nie wazne masz meza ..baw się jeszcze tu tu 20 facetów ok
medea masz rację czasami to porażka z ich pomysłami ja się grubo zastanawiam a dzieko
tzn.? nie jest zależny. Dzięki cookie co najwyżej może automatycznie się uzupełnić Twój login i hasło, jeśli już wcześniej je podawałeś.
no bo hmm mam pewien dziwny problem
w pythonie chce wypelniac ta stronke z typowaniem
uzywam mechanize ale wciaz nie widze zeby typowalo :|
w pythonie chce wypelniac ta stronke z typowaniem
uzywam mechanize ale wciaz nie widze zeby typowalo :|
Lila jestem przeziębiony,połykam czosnek i wapno i mam dreszcze,tak więc w puli lotto zabraknie 3zeta:
hipcio...biedactwoprosze herbatka
hipcio ja tydz. cierpiałamgłos mi normalnie odebrało
hipcio ja tydz. cierpiałamgłos mi normalnie odebrało
Po tygodniowej głodówce lew w końcu przyznał, że to pan Zdzich, stróż w zoo, jest królem zwierząt.
MrPaweł
To nasz dzień. Nawet trafiłam 4/5 w mm, ale z CH/T bo miałam taki dzień, że nie było jak zając się typowaniem .
To nasz dzień. Nawet trafiłam 4/5 w mm, ale z CH/T bo miałam taki dzień, że nie było jak zając się typowaniem .
Szkoda że nie wiedziałem wcześniej. A kiedy kolejna kumulacja szczęścia?
Wynika,że każde losowanie jest losowe,a wylosowane wcześnej liczby nie mają wpływu:
wiesiek77
MrPaweł
Mamy czas jeszcze jutro przez cały dzień, ale mi zależało na dzisiaj bo dzisiejszy dzień to 3 tak jak moja liczba urodzeniowa i chciałam sobie w mini i lotto przetestowac swoją metodę w realu a tak jutro to tylko mm
MrPaweł
Mamy czas jeszcze jutro przez cały dzień, ale mi zależało na dzisiaj bo dzisiejszy dzień to 3 tak jak moja liczba urodzeniowa i chciałam sobie w mini i lotto przetestowac swoją metodę w realu a tak jutro to tylko mm
Dzień dobry wieczór W odniesieniu do pana Lotto to śmiem wątpić w to że czas losowania nie ma wpływu na wynik a co za tym idzie każde losowanie powinno trwać tak samo długo
Gorwil dlatego trzeba mieć oddzielne tabelki na wtorek,czwartek i sobotę:
6/7 to już fajna wygrana, udało mi się 2x