Wpisy 1 129 835 – 1 129 934
25 września 2012 20:30 → 25 września 2012 21:23, 100 wpisów
medea76
mala1438
Wędrowca netowy co to juz spanie o tej porze nie za szybko?
bolek31
Tak się porobiło, że co prawda moje 4/5 z 14-stej odebrałam, ale miałam taki młyn później, ze nie dałam rady pomyśleć ani nad mm ani lotto ani mini. Postanowiłam jednak losowi dac szczęscie dzięki CH/T w mini oraz skreślając na wariata 5 minut przed zamknięciem kolektury mm własnorecznie. No to teraz czekamy
albin multimulti
bolek31
medea76 jak tam wygrane? bo u mnie o 14 3/3 wpadło, wczoraj o tej samej porze 2/2
bolek31
medea76 jak tam wygrane? bo u mnie o 14 3/3 wpadło, wczoraj o tej samej porze 2/2
Na czacie nie byłem choć uprzednio dokonałem stosownych konwersacji nie ważne z kim i o czym.
Być może są już jakieś efekty jezeli pan Maciej zobowiazał się dopuścić publicznośc na losowanie do studia.
Być może są już jakieś efekty jezeli pan Maciej zobowiazał się dopuścić publicznośc na losowanie do studia.
mala1438
Jak tam wrażenia po chacie z panem Maciejem z TS, bo widziałam tylko początek dyskusji
mala
O 14-stej miałam 4/5, ale z CH/T a teraz nie będzie pewnie lepiej. Swoją drogą to ciekawe, że zawsze jak jest mój fartowny dzień to mam takie urwanie parasola w pracy i życiu prywatnym, że nie mam jak nad liczbami pogłówkować
mala
O 14-stej miałam 4/5, ale z CH/T a teraz nie będzie pewnie lepiej. Swoją drogą to ciekawe, że zawsze jak jest mój fartowny dzień to mam takie urwanie parasola w pracy i życiu prywatnym, że nie mam jak nad liczbami pogłówkować
niestety Pan Maciej nie odpowiedział mi na pytanie, dlaczego TS nie podaje statystyk, ile osób grało metodą chybił-trafił a ile systemami.
Panie talizman4: proszę unikać tej strony jeśli jedyne co w Panu drzemie to nienawiść i "swołoczowanie" na wszystkich Ja niestety jestem z innej bajki, jestem pozytywny i chciałbym, aby portal był pozytywną i przyjazną przystanią dla każdego gracza
ludzik
No to rzeczywiście szkoda bo to byłoby ciekawe dowiedzieć się jak wygląda skuteczność CH/T kontra człowiek
No to rzeczywiście szkoda bo to byłoby ciekawe dowiedzieć się jak wygląda skuteczność CH/T kontra człowiek
bolek31: rozmawiałem jeszcze po chacie... padł pomysł, żeby zrobić konkurs wiedzowy na stronie z nagrodami od TS. Zobaczymy jak to będzie... póki co jeszcze nie wiadomo jak innym z TS podobało się to chatowanie...
mala1438
Pasko: konkurs wiedzowy z nagrodami od TS, ale Twój Konkurs ze zdrapkami nadal będzie działał?
no tak... TS przygotował by zestaw pytań. Odpowiadałoby się i zdobywało punkty. Kto pierwszy odpowie dostaje np. punkt... i kto zdobędzie najwięcej punktów wygrywa, potem drugie, trzecie miejsce... pytania nie wiem jakie, ale pewnie np. w którym roku wystartował Duży LOtek, itd
mala1438
Ty się dziewczyno tak nie rozpędzaj, bo księżyc w Wodniku tylko do jutra a potem czas dla Raczków i Skorpionów oraz oczywiście Rybek
Ty się dziewczyno tak nie rozpędzaj, bo księżyc w Wodniku tylko do jutra a potem czas dla Raczków i Skorpionów oraz oczywiście Rybek
w lidze typujących oczywiście zażarta walka do końca... znowu trzeba mieć powyżej 1000 pkt. pewnie żeby znaleźć się wśród zwycięzców
marek33
Przejrzałam wasz wątek. Ciekawe macie pomysły na typowanie
Wieki temu próbowałam pracowac z wahadełkiem, ale nie mam odpowiedniej cierpliwości by trenowac tę umiejętnośc a i zdolności w tym kierunku mam przeciętne. Dlatego podziwiam was
Przejrzałam wasz wątek. Ciekawe macie pomysły na typowanie
Wieki temu próbowałam pracowac z wahadełkiem, ale nie mam odpowiedniej cierpliwości by trenowac tę umiejętnośc a i zdolności w tym kierunku mam przeciętne. Dlatego podziwiam was
Ci, którzy byli na chacie dzisiaj z TS i nie otrzymali odpowiedzi na pytanie, powinni jutro zaglądnąć do profilu Totalizatora Sportowego, który poinformował mnie, że odniesie się do opuszczonych pytań, które po prostu mu umknęły w natłoku wpisów:
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
bolek1
Księzyc jest w Rybach od czwartku o godz.7.25 do soboty do godz. 15.15. Wychodzi na to, że najlepszy dla Raczka i Skorpiona będzie piątek bo nie jest dzielony z innymi znakami. Czwartek i Sobota to dni przejściowe gdy trudno jest typować, bo wszystkie znaki z obu położeń księżyca potrafią przynieść po 1 - 2 liczby z tych szczęśliwych dla nich
Podsumowując w czwartek nie szalej, ale wieczorem powinno byc już korzystnie dla Raczka i Skorpiona. Natomiast w sobotę wyłącznie losowanie o 14-stej potem będzie ruletka, bo kolejna rodzinka ksieżycowa nie jest przyjazna dla Raka
Księzyc jest w Rybach od czwartku o godz.7.25 do soboty do godz. 15.15. Wychodzi na to, że najlepszy dla Raczka i Skorpiona będzie piątek bo nie jest dzielony z innymi znakami. Czwartek i Sobota to dni przejściowe gdy trudno jest typować, bo wszystkie znaki z obu położeń księżyca potrafią przynieść po 1 - 2 liczby z tych szczęśliwych dla nich
Podsumowując w czwartek nie szalej, ale wieczorem powinno byc już korzystnie dla Raczka i Skorpiona. Natomiast w sobotę wyłącznie losowanie o 14-stej potem będzie ruletka, bo kolejna rodzinka ksieżycowa nie jest przyjazna dla Raka
Ciekawe czy dzisiaj TS będzie trochę bardziej wyrozumiały dla Typujących na MP
Lila
jak chcesz zadać jeszcze pytanie
to możesz na profilu totalizatora
jak chcesz zadać jeszcze pytanie
to możesz na profilu totalizatora
lila...no zobacz na sucho 4/5 w profilkucha... ..dzis nie bedę typuję
kto mi pomoże jak nazwać mieszkanie na drzewie dziecko ma z polskiego w krzyżówce 7 liter druga chyba z
Tesa.Może dziupla.
.
.
.witam
.
.witam
Lila
dzięki wam to takie proste mam jeszcze jedno łódka wydrążona z pnia 6 liter 1 e u mnie zaćmienie mózgu
kuźwa dzisiaj zjadłam kawałek ciasta a potem się dowiedziałam że,w nim truskawki były i pysk mi spuchł jak bania
.
.macius pierwszy macius drugi
.
.
.
.macius pierwszy macius drugi
.
.
.
żeby wygrać
trzeba nie grać
ciekawe jakby 50 procent ludzi przestało
grać w gierki t.s
lila ni 1 c juz wiem czółno bardzo wielkie dzieki tobie i emerytce
xelom..kazdy ludzie mają obchodzi gra albo nie gra
lila ja codziennie borykam się odrabianiem lekci z dzieckiem ale już dzis luzik ale nieraz takie zadania że ja mam problem kto tym dziecim pisze te programy
lila...mało miałem dziś 3/4 + kobinacja czyli razem 5/5 za 25 zeta do wysłania ..dobrze robiłem siedzieć w domu nie pintoliłe w realu
ja dzisiaj córce 3 zdrapki SŁONIK kupiłem i dwie pierwsze poszły do kosza a w trzeciej było 5 PLN, więc tradycyjnie - ile wygra, tyle razy muszę ją podrzucić do góry. Po dodrapaniu do końca okazało się, ze są 2 słonie[!!] co oznacza wygrana x2 i tak 10 razy trzeba było machać
na hazard wydałem w swoim życiu około 200zł - uwzględniając poziomy inflacji.
lila...kiedyś 24-09-12 na po południu miałem no to super 4/4 +..
powinoo wygram 4 razy 5/5 i reszta 6 razy 4/5
powinoo wygram 4 razy 5/5 i reszta 6 razy 4/5