Wpisy 112 879 – 112 978
20 maja 2010 21:37 → 21 maja 2010 14:06, 100 wpisów
lotto:
4,9,24,25,39,40
4,9,24,25,39,40
Witam,no ta reklama powyżej jest realna "lottosecret" .Fakt,na początek troszkę strat,ale trafiłem na 2 losowanie czwórkę,także nie jest najgorzej...
Dulcyneo z Toboso,znów okrutny czarnoksiężnik nie pozwolił mi wygrać.W związku z tym brakuje pieniążków,nawet na papier na listy miłosne.Ukochana,udaję się do komnaty by chociaż pamięć o twojej osobie ukoiła smutki.Całuję rączki.Bałwan.
Smutna godzina nadania zakładu:18.09.Liczby które przyniosły klęskę:17,21,26,27,28,29,48,49,54,80.
hipcio...dzięki
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
witam tak jak mówiłem w lotto kulka z nr 8 na urlopie i podtrzymuję że nikt nie trafił 6/6
Witam wszystkich.
Dobranoc.. .
kathy bywa i tak ja mam swie trafione w lotto w mini nic w mm też nic
kocio... u mnie w lotto 2 kupony, na każdym dwójka, w mini 2 kupony, na jednym 2 na drugim zero
Proszę,przed snem maskotkę hipcio nakarmić i przykryć wełnianym kocem.
kocio... w mini gram od grudnia kiedy to zobaczyłam, że moje cyferki też czasem losują (padło 5)
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
kathy ja gram w lotto od dawna jeszcze jak do podstawówki chodziłem to zaczęłem grać w mini od kilku lat a w mm to trochę grałem potem długa przerwa i od niedawna gram i oczywiście uwzględnic trzeba poprzednie nazyw tych gier
w lotto dawno czwórki nie trafilem tylko trójki w mini w tym roku nawet trójki nie mniałem a co do mm to na plusie jestem a joker to narazie "świeża" gra
kocio... jak ty taki prorok jesteś to przepowiedz jeszcze cyferki na sobotę, nawet gotowa jestem w system zaiwestowac
Znane są słowa ojca Pio:Nigdy nie kładz ograniczeń na moc Boga,zawsze proś o wielką łaskę.
kathy chciałbym he a co do kumulacji to jest już fakt a co do sumy jaką za oferują to jeszcze się okaże
Jeżeli człowiek nie zostanie oczyszczony na ziemi,to będzie musiał przejść przez ogień w czyścu.Tam za każdy grzeszek trzeba będzie odpokutować.
Jest udowodnione,że kto modli się za dusze czyścowe,jest przez nie wspomagany na ziemi.Dusze te potrafią wyjednać ratunek u Boga od nieszczęść,a zawsze okazują wdzięczność.
kocio... jak taka kumulacja to pewnie się uzbiera te 17 melonów, chociaż mi taki 1 mln by wystarczył w zupełności
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
Jako ciekawostkę powiem,że widziałem w jednej kolekturze wystawiony pokarm.Tylko był za twardy na ząbki hipcia.
Dzisiaj kupon miałem nadany nie w żabkojadzie,a w tradycyjnej kolekturze.
A na forum widzę,że obok Lily pojawił się Kombo.Czyli ona musi dokarmiać już dwóch łasuchów:Vento i Kombo.W związku z tym dla maskotki hipcio może już zabraknąć pokarmu.
A dlaczego znikła Hosia,bo ciekawi mnie co tam u niej,czy musi ratować hipcia,czy spokojnie.
Ricardos,bo skoro już nie grasz w kolekturze,to i tak musisz przewidzieć dobrze liczby,tylko,że teraz masz łatwiej,ale musisz więcej inwestować.
Hipo.Póki co jak policzyłem mam większe zyski w ciągu 5 dni niż gra w kolekturze:)
witam wszystkich
pyta dziennikarz.jak sie państwu powodzi ?
... no nie przelewa sie,odpowiadają mieszkańcy
witaj kocio
pyta dziennikarz.jak sie państwu powodzi ?
... no nie przelewa sie,odpowiadają mieszkańcy
witaj kocio
Witam.
emeryt> Tylko bez dowcipów o Jasiu.[no może jeden]
Pozdrawiam ,,,Jasiu
emeryt> Tylko bez dowcipów o Jasiu.[no może jeden]
Pozdrawiam ,,,Jasiu
Na forum , w wątku z moim nickiem w tytule:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem matrycę uniwersalnego systemu ( zarówno do gier losowych i do zakładów bukmacherskich ) na 27 zakładów.
System umożliwia podstawianie po 3 różnych liczb lub 3 parek bądź np. 3 różnych dokładnych wyników i trafienie 1z3 w każdej z linii daje gwarantowane wygrane.
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem matrycę uniwersalnego systemu ( zarówno do gier losowych i do zakładów bukmacherskich ) na 27 zakładów.
System umożliwia podstawianie po 3 różnych liczb lub 3 parek bądź np. 3 różnych dokładnych wyników i trafienie 1z3 w każdej z linii daje gwarantowane wygrane.
Pzdr.
edi8
kocio... idę zaraz zainwestować moje 5/8
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
kathy no raczej nie trzeba prorokować cyferek he jutro też nikt nie trafi 6/6 w lotto
halo to niebyło przekleństwo tylko jedno z danie tak prawidłowo się pisze a tu gwiazdki sie pojawiły
Może kogoś zainteresuje takie niekonwencjonalne podejście do gier , jak przedstawione na forum tego portalu http://sekretwpraktyce.pl
w tym wątku
http://sekretwpraktyce.pl/forum/viewtopic.php?t=243
Pzdr.
edi8
w tym wątku
http://sekretwpraktyce.pl/forum/viewtopic.php?t=243
Pzdr.
edi8
Witam
edi8 coś podobnego jest opisane w książce Josepha Murphy'ego Potęga Podświadomości http://www.scribd.com/doc/2072937/Joseph-Murphy-Potga-podwiadomoci
Pozdrawiam
edi8 coś podobnego jest opisane w książce Josepha Murphy'ego Potęga Podświadomości http://www.scribd.com/doc/2072937/Joseph-Murphy-Potga-podwiadomoci
Pozdrawiam
Witam.
Mam ciekawy sposób na typowanie liczb w multi-multi :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu przesłać arkusz w Excelu. Skuteczność jest duża. myklata@inmail.pl
Mam ciekawy sposób na typowanie liczb w multi-multi :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu przesłać arkusz w Excelu. Skuteczność jest duża. myklata@inmail.pl
Angierski- masz okazję udowodnić "cudowność" swojego systemu. Wytypuj na jutro w lotto 20/20 . Wtedy ci uwierzę.
Jeśli osiągasz 25% to trafiasz:
1/4.
2/8
3/12
4/16
5/20 powodzenia:) .
1/4.
2/8
3/12
4/16
5/20 powodzenia:) .
Panie Pasko!
Broń swoją stronę przed oszustami.
Broń swoją stronę przed oszustami.
WN to ma być 25% WIĘCEJ !!! ;) Czyli co? Statystycznie już mamy 25% + 25% angierskiego razem 50. Fiu,fiu. Za każdym razem 5/10 ;)))Eldorado . Żeby tylko nam się nie... przelało ;)P
Taka ciekawostka.
Kocio- wiesz, że o Tobie istnieje piosenka? Śpiewa ją Halina Kunicka.
Kocio- wiesz, że o Tobie istnieje piosenka? Śpiewa ją Halina Kunicka.
Kocio- mały cytat.
"kocio, kocio ma cudowne... ."
Tyle wystarczy, aby znaleźć całą piosenkę.
"kocio, kocio ma cudowne... ."
Tyle wystarczy, aby znaleźć całą piosenkę.
W Szczecinie warunki biometeo idealne,aby ducha wyzionąć.Co zapewne niebawem uczynię. :-(((
Pozdrowienia dla tych,którym sucho i tym,którym może się przelać.
Pozdrowienia dla tych,którym sucho i tym,którym może się przelać.
Hosia- policz ile to jest: 15/16. Wynik podaj w %. To moje wczorajsze typowanie./wiem ile to jest, ale chce żeby to ktoś inny policzył/.
Nikt nie chce policzyć, to policze ja.
((15:16)x100%)=93.75% >>moja skuteczność typowania w %.
((15:16)x100%)=93.75% >>moja skuteczność typowania w %.
Witam.Zobaczyłem w internecie zdjęcie hipopotama w zoo,a przed nim worki z piaskiem.Chyba więc jestem bezpieczny,to na pewno zasługa Hosi.
Przy okazji na stronce warszawskiego zoo,dowiedziałem się o dwóch swoich kuzynach:Anieli i Hugonie.Te dwa hipopotamy mają tam ładne mieszkanko.
hejka WN Myślę nad cyferkami na 14 ;)
Ja policzyłabym tak : 15 x 100:16 W sumie na to samo wyjdzie ;)
nic mi na 14 nie przychodzi do głowy chyba sobie odpuszczę ;(
Ja policzyłabym tak : 15 x 100:16 W sumie na to samo wyjdzie ;)
nic mi na 14 nie przychodzi do głowy chyba sobie odpuszczę ;(
Tradycyjnie nie wysłałem kuponu na 1400.Kucharz czeka dopiero na kolację o 22.15.
Dziś śniły mi się bardzo długie noże prawie maczety, powiązane w pęczki po kilkanaście sztuk /było ich bardzo dużo/ i świątecznie ozdobione drzewa z iluminacją świetlną na czyjeś urodziny ;)
Witam.Moje typy nie mieszczą sie w żadnej matematycznej normie więc podaje je tylko dla treningu i prosze z nich nie korzystać.Oto liczby na zm."A".64,61,59,37,40,6,22,27,35,47.W Krakowie ładna pogoda słoneczko i 23 stopnie,więc wszystko chyba schnie ładnie i może to ludziom pomoże łatwej przeżyć tragedie jaka ich dotknęła.Pozdrawiam i już zmykam.Miłego dnia i wygranych w Miarę potrzeb.
hipciu ja nie jestem taka spokojna, bo przy Zoo praktycznie nie ma wałów ;(
Jedynym "wałem" jest jezdnia. Jak się przeleje to kaplica, bo teren Zoo położony jest poniżej ;((
Jedynym "wałem" jest jezdnia. Jak się przeleje to kaplica, bo teren Zoo położony jest poniżej ;((
Hosia- zaraz wytłumaczę po co mi te %. Ktoś zachwala swój sposób typowania w mm. Żeby uzyskać podobny efekt to niech JUTRO wytypuje 19/20. To będzie wtedy skuteczność 95%.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Hosiu a co wtedy zrobią ze zwierzątkami.Czy drapieżniki i inne zwierzęta się utopią?
myślę że duże koty już gdzieś przenieśli a Aniela i pingwiny niech pływają.;) Teren Zoo jest solidnie ogrodzony.
Żyrafy i słonie też dadzą radę :)
Żyrafy i słonie też dadzą radę :)