panie Krzysiuniu
wiadomo - gdyby były wysłane
Ciekawe, czy mój komputer nie wyzionie ducha, jak ...zobaczy moich WROGÓW.. .
-------------------------------------
" precz z TS ".
Zmienie to hasło, jak losowanie będzie się odbywało z udziałem publicznośći.. .
----------------------------------
Wedrowca Ty sie z talizmanem zaprzyjaznij
Monet
no, nie - fakt...
znaczy
tetowali na tak, a potem na nie ? no mogli - fakt
Lottomat.. .
Ja przecież tylko...żartuję.. .
----------------------------
Oby czat trwal do 17...chce popytac TS!!
robalu..nie zawsze wysłane ..
czatu nie bedzie bo sie zepsula maszyna do losowania
2 godziny to chyba jednak za dlugo, wydaje mi sie ze wczesniej skoncza sie pomysly
Ja po 16 bede w domu...cholera...chyba ze korkow nie bedzie to o 16.
no to macie szanse wypytac o wsyztsko ;P
135 osób.. .
Te dane przejdą do historii, bo pierwszy raz monopolista łaskawie chce z nami...porozmawiać.. .
-----------------------------------
Osób śledzących chat: 142
a Pan Lotto strzeli focha i se pogadamy ;]
Czuje ze to ciezko bedzie na poczatku. W dqwóch minutach załózmy że naraz (tak jak jest w tej chwili) zadanych zostanie 10 pytan. Zanim TS odpisze dowali kolejne 10. Chłopak Maciej nie nadązy. Wiem ze ma prawo wyboru pytania i na wszystkie i tak nie odpowie ale na poczatku to chyba bedzie nawał. Mieszadło.
Pierwsze pytanie.
Czy będzie pisał prawdę i tylko prawdę.
mnie interesuje cos typu 50 gr za mini lotto i 1.25 za DL
Moze najbardziej istotne - kiedy i czy bedzie lotto przez internet
To wszystko będzie można potłuc o kant....czegoś tam..., bo i tak monopolista ma nas ......... .
-----------------------------------------------------
Witam. Jestem gotowy do rozpoczęcia chatu...
A jezeli MACIEJ to automat ?
pomarzyc mozemy o obnizce cen zakladow ...
jak ktos zadania pytanie o granie przez neta to bedzie delikatnie mowiac glupi
Ale do takich pytan on ma gów**. To tylko przedstawiciel, reprezentuje TS. To tak jakbym ja w firmie za dyrektora decydowal o cenie czegoś tam. Juz widze jego odpowiedzi w stylu "nie mam upowaznienia do odpowiedzi na takie pytania "
albo pytanie : jakie beda 6 numery w najblizszym LOTTO
lotto w uk jest przez neta : )
151.. . Ciekawe, czy będzie nas dzisiaj z... 1 000 ???
----------------------------------------------
nie zasmiecac czatu jak Lotto bedzie gadał
Na początek dziękuję wszystkim za przybycie... oczekujemy na Pana Macieja. Będzie to jego debiut więc na początku będą to na pewno pewnego rodzaju testowe wpisy i oswojenie się z chatem.
Klaudiss
----------------------------
jeszcze nie gada więc sobie darować proszę te uwagi
Witam all Trwa już ten chat ?
Na początku proponuję wstrzymać się z pytaniami... dam znać od kiedy startujemy oficjalnie z częścią do zadawania pytań !!
specjalnie wbiłam posłuchać... lol
Pasko witaneczko no co ty myślę , że jest oswojony z pisaniem na czacie
powinien jakieś "wkupne" mieć....
Pasko wcisz wyciszenie chatu - powinienes miec taki guzik
Pasko mogłeś wybrać kilka przygotowanych osób do zadawania pytań
zrobic ankiete jakie pytania zadawac i nie byłoby bałaganu
TS zna moje zdanie, więc pytań nie zadam.. .
---------------------------------------
Dzień dobry! Witam wszystkich, bardzo dziękuję za możliwość spotkania.
doram
wróżbita maciej jest na ezotv czy jak
Mam nadzieję, że spotkanie będzie owocne.
strach sie odezwac, witamy
o jak szybko witaj MACIEJ LOTTO
Panie Macieju, czy jest Pan sam, bo w sumie nie zdążyłem zapytać jak rozmawialiśmy wcześniej...
Witamy Pana Macieja w gronie multipaskowiczów
Na początek może parę słów o mnie, w TS zajmuję się grami liczbowymi, na wszelkie pytania w tym zakresie postaram się odpowiedzieć.
Przez pierwszą godzinę będą ze mną osoby z zespołu operacyjnego, które nadzorują losowania.
Jak to jest z tymi losowaniami,dlaczego brak zegara, komisji i publiczności ,którą zapowiadał były Prezes?
witam;
dlaczego losowanie jest o 22/15?
tzn. tak póżno!
pozdrawiam
Przychylam się do pytania użytkownika dotam ?
Pytanie NAjwazniejsze:
Po nowych zmianach ze strona LOTTO i wywaleniem prezesa LOTTO, czy oznacza to ze do "nowej jakości lotto " moze byc wprowadzona gra przez internet i kiedy, a jesli nie to dlaczego?
Czy jest możliwośc aby na stronie umieszczane był skany zwycięskim kuponow?
Panie Macku kto dostrzegł z Totalizatora sportowego stronę www.multipasko.pl i się nią zainteresował?
Panie Macieju ile powinno pasc wygranych szostek piatek czworek oraz trojek w losowaniu lotto przy zalozeniu ze rozklad jest rownomierny?
czyli jest komisja losująa jak kiedyś?
>>> 1128829. dotam
Jak to jest z tymi losowaniami,dlaczego brak zegara, komisji i publiczności ,którą zapowiadał były Prezes?
> Co do losowań - losowania są na żywo, zegar w TVP Info jest na pasko. Komisja nadzoruje każde losowanie, jest obecna w studiu.
Słowo o publiczności - obecnie ze względów logistycznych wpuszczenie publiczności nie jest możliwe, ale znamy ten postulat.
Losowania w Info są tylko w 3 dni,reszta w internecie.
to kto bije pbravo i klaszcze prowadzącemu?
panie macku prosimy o nick , haslo i zapraszamy do typowania razem z nami
Szanowny Panie.
1. W kolekturach można odebrać do 2000 zł wygranych. Natomiast kwota wolna od podatku wynosi 2280 zł. Czy nie byłoby lepiej podwyższyć tę kwotę do odbioru w kolekturach do kwoty wolnej od podatku.
2. Czy TS prowadził badania wśród grających n/t podwyżek cen zakładów. Jeśli tak, to gdzie są opublikowane. Nadmieniam, że my grający jesteśmy akcjonariuszami TS i nasze zdanie powinno się liczyć a nie jedynie Zarządu. Od nas zależy byt TS. Nie wykluczam, że bedziemy mieć losowania Lotto codziennie i Lotto bis, sądząc po waszych zapędach
3. Czy TS zdaje sobie sprawę, że maszyny losujące podciśnieniowe wzbudzają wiele kontrowersji wśród grajacych.
W Euro millions losowania wygladają inaczej. Są zbliżone do tradycyjnego i nie budzą uwag
dlaczego jest aż tylu prowadzących?
Dlaczego drugie losowanie w LOTTO właściwie jest przypisane pierwszemu tzn ,że nie można grać tylko w 2 losowanie skoro więc tak jest to losowanie powinno być z tego samego automatu wtedy szansa na sprawiedliwe losowanie tak uważam
>>> 1128842. dotam
Losowania w Info są tylko w 3 dni,reszta w internecie.
> Słuszna uwaga. Losowania transmitowane w Internecie oczywiście są na żywo, nie mają zegara.
marekg najpierw to wygraj taka kwote
Z góry przepraszam, jeżeli nie nadążę z odpowiedziami. Mamy trochę czasu, mam nadzieję, że się uda na wszystko odpowiedzieć.
Czy TS zauważył już kryzys który szaleje w europie i Polcse,czy jeszcze nie?
A co z gra przez internet? Zakupiony i wprowadzony najnowoczesniejszy system firmy GTECH, bedzie gra przez net i kiedy? czy nie i dlaczego? jesli bedzie to czy nie bedzie taniej?