Wpisy 112 757 – 112 856
20 maja 2010 09:25 → 20 maja 2010 20:15, 100 wpisów
Hello!
Jak juz meldunki o pogodzie,to w Szczecinie prawie bezchmurne niebo,co ostatnio z miąsiąc temu się zdarzyło.
Ale,jak to starzy eskimosi mówią - "nie chwal dnia,przed zachodem słońca",bo jakoś podejrzanie to wygląda.
Chciałbym,żeby już wszystkim,którym jest teraz tak potrzebne choć ta odrobina słonka się pokazała,albo chociaż niech już padać przestanio na dobre.
Jak juz meldunki o pogodzie,to w Szczecinie prawie bezchmurne niebo,co ostatnio z miąsiąc temu się zdarzyło.
Ale,jak to starzy eskimosi mówią - "nie chwal dnia,przed zachodem słońca",bo jakoś podejrzanie to wygląda.
Chciałbym,żeby już wszystkim,którym jest teraz tak potrzebne choć ta odrobina słonka się pokazała,albo chociaż niech już padać przestanio na dobre.
Ale tu dzis pusto zapewne kozystają wszyscy z ładnej pogody i niektórzy pracują od rana
Szczery- w USA czeka nagroda 1 000 000 dolarów dla tego , kto potrafi udowodnić, że może przewidzieć liczby w lotto.
Witam.Podaje na dziś swoje propozycje liczb do MM na zm."A".Oto one:64,61,45,17,55,59,18,37,6,40.Wczoraj około 23:30 pojechałem zobaczyć Wisłę,jak to wygląda z mostu Powstańców Śląskich,jadąc bardzo pomalutku przez ten most(byłem sam na drodze)widziałem ogrom i potęgę wody czyli faktycznie jest to wielki żywioł.Jednocześnie uświadomiłem sobie jaki człowiek jest malutki i bezradny w porównaniu z żywiołem.Nie powiem że będąc na moście miałem takiego lekkiego stracha, i jeszcze raz żywioł uczy nas pokory.Żal tylko tych ludzi którzy potracili cały dorobek życia,i to nie jest parę złotych na grę to cały majątek i to nie tylko materialny.Bardzo mi żal tych ludzi.Ta powódź przy najmniej ograniczyła tą durną kampanie wyborczą i można troche odpocząć od tej zas...ej polityki.Pozdrawiam i wszystkim słoneczka,i humoru,bo jak to nas opuści to widzę ciemność.
rencino bez honoru przeciez miales juz tu nie pisac ale jak zwykle pamiec zawodzi no coz tylko wspolczuc takim jak ty
brazil>>>>nie rozumiem dlaczego Ty wszystkim dyktujesz co mają robić,pomyliłeś chyba stronki.Każdy ma prawo tutaj pisać,nie tylko Ty.
Nudny i monotonny jak brazilijskie seriale.
A Ty kogut zlewaj gościa i jak masz z Krakowa jakieś newsy to pisz.
A Ty kogut zlewaj gościa i jak masz z Krakowa jakieś newsy to pisz.
niewiem czy dziś napisac jakie typuje bo ostatnio jak ujawniałem to albo 1/2 lub 0/2 w mm a co do lotto to kulka z nr 8nadal ma wolne
brazil ty pewnie pracujesz na stacji benzynowej bo masz łeb jak dystrybutor
A może "brazil" to automat zaprogramowany przez Pasko i reagujący wpisem losowo wybranego szblonu (tzw."gotowca",co tłumaczyłoby momotematyczność),ze zwłoką czasową na każdy wpis kogucika 19? ;)
KOCIO tego o czym piszesz i ja doświadczam,ale dałm sobie czas do końca tygodnia,żeby nabrać pewności.Ale,tak nędznego okresu jeśli o typowanie chodzi,to już nie pamiętam. :(
witam po raz 1
gdzie spojrzeć dokoła woda, woda
wczoraj w tv pokazali
zalaną kolekture
aż sie łezka w oku zakręciła. nawet totalizator
liczy straty :) :)
gdzie spojrzeć dokoła woda, woda
wczoraj w tv pokazali
zalaną kolekture
aż sie łezka w oku zakręciła. nawet totalizator
liczy straty :) :)
kocio... kolektura zaliczona?
ja mam nadzieje, że ja trafię więc nie prorokuj tak źle
ja mam nadzieje, że ja trafię więc nie prorokuj tak źle
Cześć, dzień dobry, witam
czy dziś liczba, bila, kula, czy jak tam zwał, z nadrukiem
"8"
nadal tkwić będzie w
c****j d***e, w efekcie tunelowym, poczekalni, na wakacjach, czy jak tam zwał ?
------------------
proszę nie zważać na moją logikę i nie brać mnie zbyt poważnie
----------
pozdrawiam
czy dziś liczba, bila, kula, czy jak tam zwał, z nadrukiem
"8"
nadal tkwić będzie w
c****j d***e, w efekcie tunelowym, poczekalni, na wakacjach, czy jak tam zwał ?
------------------
proszę nie zważać na moją logikę i nie brać mnie zbyt poważnie
----------
pozdrawiam
Mag... . Witaj.
" Kiedy dzień za nocą goni"
Pozdrawiam i życzę 100x3/3 w dzisiejszym losowaniu MM.
Pozdrawiam... .
" Kiedy dzień za nocą goni"
Pozdrawiam i życzę 100x3/3 w dzisiejszym losowaniu MM.
Pozdrawiam... .
U mnie pewniaczek, parka i trójeczka. I po raz pierwszy, choć pewnie na chwilę, jestem pierwszy w którymś z rankingów. Pozdrawiam.
Witam.Dla osób trzymających maskotki w domu,przypominam aby zrobić zapas wody,bo gdyby zakręcono kurki,trzeba mieć wodę do pojenia maskotek i kąpieli.
Gratuluję Elwer za3z3,ja przydusiłem bałwana i dał tylko2z3na 1400.Koszmar.
Przeczytałem,że chyba w Warszawie wojsko ma pomagać przy budowaniu wału.Zagrożone chyba ma być zoo,a tam przecież mieszka mój kuzyn,hipopotam.
Witaj Xelom,do mnie jeszcze wielka woda nie dotarła,podobna fala nadejdzie jutro wieczorem.Pozdrawiam.
Wieczorem będzie lepiej. Ja jeszcze zagrałem za max staweczkę. Więc buzia się cieszy. Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z kulkami.
Witam wszystkich marzycieli.
Zgodnie z sugestią hipopotana robię zapasy wody.
Pozdr.
Specjalne pozdrowionka dla "mojego" Bałwana ( a jednak ciągle...)
Zgodnie z sugestią hipopotana robię zapasy wody.
Pozdr.
Specjalne pozdrowionka dla "mojego" Bałwana ( a jednak ciągle...)
Właśnie przeczytałem,że ludzie masowo wykupują wodę mineralną w sklepach.
Mag czy nie jesteś przypadkiem w szponach hazardu,bo znów widzę,mnóstwo zakładów?
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zdąży zmienić zamek!
Hipo nie wiem czy wiesz ale jak była powódź u mnie w Opolu w 1997 to hipopotama znaleziono martwego przy szkole 2km od zoo.
Witaj Ricardos,to smutna wiadomość.Zastanawiające jest czy wody będzie teraz tyle samo czy mniej.
A jak czytam najświeższe informacje o sytuacji powodziowej,to widać że jest niedobrze.
Zerknijcie jak zgodność w trafnie dobranych typach.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2228
Pozdrawiam,,,,
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2228
Pozdrawiam,,,,
Hipo moje mieszkanie w Opolu znajduje się w górnej części miasta a więc nie jest źle.Najgorzej mają Ci najbliżej dworca,zoo,amfiteatru i osiedli przy Odrze.
było...nie typuje już,więc trochę przycisk backspace popracował.
Muszę jeszcze zdążyć nadać zakład nim nadejdzie wielka woda.Tylko nie wyślę w dalekiej kolekturze,bo może już tam na drodze mokradła.
znam niezłą metodę wyboru/typowania liczb ;)
jeśli ktoś chce się dowiedzieć niech da znać.
jeśli ktoś chce się dowiedzieć niech da znać.
jestem chętna na metode ale i tak w nia nie wierze patrzac na twoje wyniki
to dobrze napisz mi maila to Ci odpisze i powiem Ci jaka to metoda myklata@inmail.pl
Zdradzę,że na kuponie jak podliczył mi bałwan,mam równowagę liczb parzystych i nieparzystych.
Kathy jak będziesz na spacerze,to nie zapomnij kupić karmy dla maskotki.
wreszcie jakieś konkrety ja wyliczam 2/3 do 3 los tak jak 37,38,39.14/2los 15/1los a pisałem że gram 3 los
Uwaga- znalazłem takie "coś". Jak się wpisze w google myklata pl to "program kosztuje 700pln". No i mamy oszusta.
Rafał coś dzisiaj kiepsko,bo nie widzę jeszcze wielu typowań i muszę oprzeć swoje liczby na bałwanie.
Masz racje W.n.
2010-03-09 (11:01)
zbyszeks
Data rejestracji: 2006-07-02
Ilość postów: 4375
2010-03-09 (11:01)
zbyszeks
Data rejestracji: 2006-07-02
Ilość postów: 4375
?! dziwne !? Mag/neptun to ta sama osoba!?
Witam.Moje typy na zm."B" do MM.Oto one:64,61,45,22,55,59,18,37,6,40.Ludzie w Nowej Hucie którym zalało domy,bardzo sobie chwalili współprace z policją,natomiast bardzo krytykowali tych kretynów ze straży miejskiej,dość że nic nie pomogli to jeszcze przemieszczali sie swoimi samochodami na sygnałach,nie pomagając w niczym,nawet nie wyszli z samochodów.Ale nie ma się co dziwić tym mutantom bo tylko potrafia zakładać blokady,przeganiać staruszki (nie gonią,bo staruszki są szybsze)oraz łapać w strefie ograniczonego ruchu wszystkich tych co mają obce rejestracje,czyli z innego województwa,i takim biedakom sypią mandaty za wjazd,zamiast pomóc,gdyż Kraków jak i inne miasta jest słabo oznakowany.Ale Kraków jest już bezpieczny teraz wszystko co w kierunku Gdańska jest zagrożone.Pozdrawiam i Idę w teren bo dziś nie pada.Temp. max dzisiaj to 13 stopni,a nie jak podają w prognozach 17 stopni.Pozdrawiam
kogut19 dzięki za newsy.To dobrze,że Kraków już bezpieczny.Teraz trzymajmy kciuki za Warszawę.Relacje pokazywane w TV a szczególnie obraz przekazywany z helikoptera lekkim przerażeniem napawa.Skala tego kataklizmu jest ogromna.
PS.Podobno po tego rocznym wyniku Legii w lidze ,nic gorszego stolicy nie mogło się na ten rok przydarzyć? - To tak dla rozładowania atmosfery...
PS.Podobno po tego rocznym wyniku Legii w lidze ,nic gorszego stolicy nie mogło się na ten rok przydarzyć? - To tak dla rozładowania atmosfery...
Kto chce poznać dobry sposób do typowania liczb w Multi-Multi za darmo to piszcie do mnie maila na myklata@inmail.pl Otrzymacie ode mnie arkusz w Excelu do wyznaczania temperatury liczb. Naprawdę warto to sprawdzić.
Około 25% ponad prawdopodobieństwo :). Statystyka daje dużo więcej niz czyste prawdopodobienstwo.
Około 25% ponad prawdopodobieństwo :). Statystyka daje dużo więcej niz czyste prawdopodobienstwo.
aca dobiera się do gaździny. W pewnym momencie gaździna mówi:
- Baco, gniewom się
- A o co się gniewocie gaździno?
- Ja nie mówię, że się gniewom ino ... ze się wom chXX gnie!
- I z czego się pan tak śmieje? Szczęka złamana, cztery żebra też, oko wybite?
Góral na to:
- Ja to nic, ale Jontek ma dzisiaj noc poślubną a ja mam jego jaja w kieszeni!
- Staro, obruciłabyś się ku mnie.
- Kces mnie, mój chłopecku?
- Nie, ino puscos bąki.
Turysta zachodzi w deszczu do bacówki, baca gościnnie częstuje go gorącą strawą, turysta zajadając spostrzega że do talerza leci mu z góry woda...
- Baco dach ci przecieka.
- Wim...
- To dlaczego nie naprawisz??
- Ni mogę, przecież dysc pada.
- To dlaczego nie naprawisz kiedy nie pada??
- A bo wtedy nie cieknie...
Baca z gaździną jadą w pole:
- Słuchojcie no baco - zagaduje gaździna - coś mi się wydaje, ze nasa Maryś jest w ciązy.... tylko jak to mozliwe? Chłopaka ni mo, na potancówki nie chodzi, w nocy śpi z nomi...
- A bo z womi tak zowse - zdenerwował się baca - w nocy się porozkrywata, dupy
powypinata i po ciemku poznaj która cyja...
- Baco, gniewom się
- A o co się gniewocie gaździno?
- Ja nie mówię, że się gniewom ino ... ze się wom chXX gnie!
- I z czego się pan tak śmieje? Szczęka złamana, cztery żebra też, oko wybite?
Góral na to:
- Ja to nic, ale Jontek ma dzisiaj noc poślubną a ja mam jego jaja w kieszeni!
- Staro, obruciłabyś się ku mnie.
- Kces mnie, mój chłopecku?
- Nie, ino puscos bąki.
Turysta zachodzi w deszczu do bacówki, baca gościnnie częstuje go gorącą strawą, turysta zajadając spostrzega że do talerza leci mu z góry woda...
- Baco dach ci przecieka.
- Wim...
- To dlaczego nie naprawisz??
- Ni mogę, przecież dysc pada.
- To dlaczego nie naprawisz kiedy nie pada??
- A bo wtedy nie cieknie...
Baca z gaździną jadą w pole:
- Słuchojcie no baco - zagaduje gaździna - coś mi się wydaje, ze nasa Maryś jest w ciązy.... tylko jak to mozliwe? Chłopaka ni mo, na potancówki nie chodzi, w nocy śpi z nomi...
- A bo z womi tak zowse - zdenerwował się baca - w nocy się porozkrywata, dupy
powypinata i po ciemku poznaj która cyja...
Witam.Tak tylko informacyjne to w Krakowie leje deszcz niestety.Cały dzień wytrzymało.Szkoda bo to nie pomaga niżej położonym miastom.To tyle jako niemiłą niestety informacje przekazuje.Pozdrawiam
angierski ty lepiej moje wpisy poczytaj a nie namawiaj tu ludzi oszuscie jebany
Widzę że ja ze swoimi wpisami jestem "pikuś" w porównaniu z innymi :)
Witam All cieplutko ;)
Hipciu: W Wawce obawiamy się o Saską Kępę, ZOO i Łomianki . W czasie ostatniej powodzi Zoo dzieliły już tylko metry.Najgorzej ma być jutro w nocy ;(
Monti : Jasne,że nic a nic się nie zmieniłam ;D Przez ostatni rok nie posunęłam się ani ociupinki - wiekowo oczywiście ;))P
Hipciu: W Wawce obawiamy się o Saską Kępę, ZOO i Łomianki . W czasie ostatniej powodzi Zoo dzieliły już tylko metry.Najgorzej ma być jutro w nocy ;(
Monti : Jasne,że nic a nic się nie zmieniłam ;D Przez ostatni rok nie posunęłam się ani ociupinki - wiekowo oczywiście ;))P
hosia > jak tak patrzę na Twojego Walecznego Anioła to........ dochodzę
.........oczywiście do pewnych wniosków :)
.........oczywiście do pewnych wniosków :)
I słusznie Pani Hosiu.Jak coś jest OK,to po co zmieniać,no nie?
Bo jak ktoś dba,to ma.Tak mówią.;)
Bo jak ktoś dba,to ma.Tak mówią.;)
Witam.To co zobaczyłem w FAKTACH i chyba nie tylko ja woła o pomstę do nieba ,bo wychodzą teraz wszystkie mankamenty i zaniedbania polityków i wszystkich odpowiedzialnych za bezpieczeństwo narodowe.Jak tylko minie powódź to wszyscy kandydaci na prezydenta powinni w pierwszej kolejności wybudować domy tuż za wałami i wtedy będąc bezpośrednio zainteresowani pilnowali by aby wały były wybudowane,z należytego materiału,i na należytą wysokość.Taki dramat dla ludzi przy szykowali przez swoją nieudolność i brak przewidywania.Tyle zwierzyny sie potopiło,my nie będąc zagrożonym nie mamy pojęcia o tych dramatach.Płakać sie chce.Tyle lat zmarnowano po tamtej powodzi nic tych polityków to nie nauczyło,a oni dziś konferencje wyborcze urządzają,jakim prawem tak postępują tu dramat ludzki a oni pod krawatami program wyborczy prezentują.Gdzie ja żyje,żaden z tych bandytów nie ma prawa ubiegać sie na prezydenta,bo oni już pokazali że los ludzki jest im obojętny.Poprzednich powodzi nie widziałem bo byłem,na północy gdzie w tym czasie była susza,ale teraz widzę na własne oczy ten dramat który wtedy do mnie nie docierał.I nadal teraz leje w Krakowie ulewa okropna.To tyle.Proszę o wybaczenie tego wpisu,ale gdzieś musiałem sie wy żołądkować.Pozdrawiam
Wydaje mi się Koguciku , że właśnie teraz, tuż przed wyborami będą stawać na głowie, żeby pokazać się od najlepszej strony. Ta powódź to zbawienie dla platformy. Zobacz co robią , żeby zjednać wyborców. Wypłaty odszkodowań w trybie natychmiastowym niezależnie czy ktoś był ubezpieczony czy nie.
Dante: Oj, żebyś tylko nie zaszedł za daleko ....i nie wyciągnął....zbyt pochopnych wniosków ;DDD
Dante: Oj, żebyś tylko nie zaszedł za daleko ....i nie wyciągnął....zbyt pochopnych wniosków ;DDD