Wpisy 1 124 505 – 1 124 604
22 września 2012 22:01 → 22 września 2012 22:13, 100 wpisów
rustu2009 Chyba on wystepował w 2002 r w MŚ i grał bodajże w Besiktasie.
medeo, ja jadlem tylko lindta z chili na goraco nie mialem okazji
bolek31
Ty szczęściarzu Ja muszę do Wrocka jeździć, bo nawet w Legnicy wybór nie powala na kolana
Ty szczęściarzu Ja muszę do Wrocka jeździć, bo nawet w Legnicy wybór nie powala na kolana
scols..ty czemu chcesz tu rozmawiać PL dziewczyny są fajna ..a tam w londynie ty tak wyobrazałeś
jano312
uhappy
Naprawdę warto spróbować. Najlepsza jest taka uczciwa zrobiona przez kogoś a nie ta z proszku
uhappy
Naprawdę warto spróbować. Najlepsza jest taka uczciwa zrobiona przez kogoś a nie ta z proszku
medea76
w tym sklepie różne cuda mają do herbaty, mają również
smakowe kawy, różne cuda w czekoladzie mniam
w tym sklepie różne cuda mają do herbaty, mają również
smakowe kawy, różne cuda w czekoladzie mniam
lubie ... przeciez mowilem ze za wygrana otworze fabryke czekolady i siec kawiarni ???
w ktoryms odcinku 07 zglos sie ukuto taka teorie, ze wszyscy mezczyzni lubia slodycze, ale tylko ci prawdziwi maja odwage, by sie do tego przyznac
miszel..
medea76 jak bedziesz miala kiedys mozliwosc to polecam:
http://www.twinings.co.uk/
ogromny wybor i smakowo rewelacja
http://www.twinings.co.uk/
ogromny wybor i smakowo rewelacja
lila, moze przegladarka nie odswieza ci poprawnie strony przy przewijaniu albo po rozszerzeniu sie okienka czatu
scolls
Znam i kocham a nawet czasami mam okazję spróbować jak ktoś z znajomych wraca z wizytą do kraju przodków Niestety w Polsce jak już sprowadzą coś od nich to cena to rozbój w biały dzień dla osoby o moich dochodach
Znam i kocham a nawet czasami mam okazję spróbować jak ktoś z znajomych wraca z wizytą do kraju przodków Niestety w Polsce jak już sprowadzą coś od nich to cena to rozbój w biały dzień dla osoby o moich dochodach
michellex i lottomat
No przecież do tej herbatki coś trzeba powkuszac
No przecież do tej herbatki coś trzeba powkuszac
michellex
No wiesz do 23 jeszcze trochę czasu a ty z Krzysiem o czynnościach wykonywanych zazwyczaj w tartakach
No wiesz do 23 jeszcze trochę czasu a ty z Krzysiem o czynnościach wykonywanych zazwyczaj w tartakach
Polska to kraj paradoksów. Seks można uprawiać od 15 roku życia a oglądać od 18
dobrze zrobiony tort nie jest zly... ale takie sa w wa-wie bardzo drogie... wiekszosc jednak produkcji tortowej jest dla mnie nie do przyjecia
medea no mniej wiecej wychodzi za 20 torebek 8 pln to nie wiem czy drogo to czy nie
Lila...a tak myśle o kręgosłupie teraz, to podobno w stanie błogosławionym też boli
madea...o odpisywaniu cyferek mówimynie wiem o czym wy myślicie
unhappy...własnie nie wiem ale pojawiały się paski poziome wszelakiego koloru
Ktoś tu pisał, że ma samowar. Herbata z samowara najlepiej gatunek "Rosyjska karawana" z domowymi konfiturami. Ech marzenia
scolls
No i tyle płacę gdy znajomi mi kupują w UK a u nas potrafią sobie za najzwyklejszą czarną 10-15 zł za 20 szt. a to już rozbój
scolls
No i tyle płacę gdy znajomi mi kupują w UK a u nas potrafią sobie za najzwyklejszą czarną 10-15 zł za 20 szt. a to już rozbój
lottomat ja to gdybym wygral to tylko wieś i w koncu spokoj i brak korkow i smogu