Wpisy 1 124 405 – 1 124 504
22 września 2012 21:46 → 22 września 2012 22:01, 100 wpisów
ja tez jej nie lubie, ale okazjonalnie wysylam... wole po prostu kaskade niz niektore zdrapki za 2 zl
unhappy też prawda a 2 złote to nie majątek
bolek31 i lottomat
Pigwa jest najlepsza z czarną herbatą
A na zimę polecam dobrą czarną herbatę z jaśminem, bo rewelacyjnie rozgrzewa
Pigwa jest najlepsza z czarną herbatą
A na zimę polecam dobrą czarną herbatę z jaśminem, bo rewelacyjnie rozgrzewa
Lila...rozumiemmi jak kręgosłup szczelił to pracowałam jakoś miesiąc cały czas nachylonai pewnego dnia się zgielam i nie wyprostowałama z przewianiem to kiedyś usnełam przy otwartym oknie i się obudziłam z głową na prawo i ni c***a ją wyprostować nie szłoniestety swoje trzeba odczekaćsmaruj się
no dobra to ja uciekam za chwilkę losowanie życzę wszystkim grającym wysokich wygranych dobranoc do poklikania.
lottomat
Biała to delikatna herbata moim zdaniem najlepiej smakuje sama.
Biała to delikatna herbata moim zdaniem najlepiej smakuje sama.
lottomat, meliska to sie przyda po losowaniu tym, ktorzy trafia 5/6
rustu2009. Czy ty interesujesz się liga turecka. Grał w niej świetny bramkarz Rustu
michellex oglądam losowanie w telewizji
marekg trzymam kciuki abyś coś wygrał na tych liczbach
marekg trzymam kciuki abyś coś wygrał na tych liczbach
miszel...lila tak pózno typ w profilu ..mówiłem kiedyś chciałem wziąc tylko 1/1 i moje tez 1/1 kiedyś było dobrze 2/2 pasuje wcześnie wysłać w realu ..jak póznó nie ide
dobranoc wszystkim
ale smutek mnie ogarnia jak ludize slodza zielona albo biala herbate 2 lyzkami cukru
lottomat, ja w ogole nie slodze herbaty... w ogole nie slodze tez kawy, ktorej pijam wiecej
marekq mój nik właśnie to nazwisko tego moim zdaniem zajebistego bramkarza to co ten gość w bramce wyprawiał no poprostu cudo a piłkę w dobrym wydaniu uwielbiam
bolek 31
Tak bez dzbanka porządnej herbaty na podgrzewaczu zimowe wieczory byłyby nie do wytrzymania. Szkoda tylko, że w moim pipidówku mam ograniczony dostęp do dobrych gatunków. A sprzedaż wysyłkowa pozostawia wiele do życzenia. Ostatnio nacięłam się na Lapsangu
Tak bez dzbanka porządnej herbaty na podgrzewaczu zimowe wieczory byłyby nie do wytrzymania. Szkoda tylko, że w moim pipidówku mam ograniczony dostęp do dobrych gatunków. A sprzedaż wysyłkowa pozostawia wiele do życzenia. Ostatnio nacięłam się na Lapsangu
dzizus
jak ten czat zapintala
unhappy
pewnie dopstryka do 30 - grałeś ?
jak ten czat zapintala
unhappy
pewnie dopstryka do 30 - grałeś ?
miszel ..miałem tyle kkierwa widzisz lila wprofilu 2 los dobrze trafiła ..ona do mnie tak pierzuszka
robal, wyslalem 1 zaklad z plusem, bardziej pod katem miliona niz 30
medea76 widze ze jestes wielbicielka dobrej herbatki ja tez zdecydownie przestawiam sie z kawy na herbatke z tym ze pije tylko slodzona ale za to brazowym cukrem bo podobno zdrowszy
Pasko...znowu coś kombinujesz?Cały ekran mi się w paski kolorowe zrobił
medea76
u mnie bardzo dobry sklep z herbatami jest
na ul. Gdańskiej ,już z 15 lat czynny
u mnie bardzo dobry sklep z herbatami jest
na ul. Gdańskiej ,już z 15 lat czynny