Wpisy 1 122 815 – 1 122 914
21 września 2012 23:21 → 22 września 2012 00:03, 100 wpisów
Strach oglądac horrory:i telewizję bo tam pokazują:przemoc i seks:
Żela no na to wychodzi Lila pewnie dzis trafila cos grubszego bo zniknela jak kamfora pewnie powoli dochodzi do siebie
zelak..teraz nie jestem 1/1 ..moze scols troche lipiej niz ja
Scolls tak Lila nie wiadomo dlaczego znikła,może poszła się całować z mężem albo kąpać:
scols..a kiedy sam chwaliłeś niz wszyscy 1/1..podaj zela na jutroo
scols...lila moze ma wirusa nie pozwala otwiera przeglądarka ani luka ..kiedyś zepsułem moja kompa
Ale bym zjadl biala kielbase kaszaneczke i szaszlyczka z rusztu ...
Żela bez przesady jeszcze pol wieku przed Toba a Ty na glupoty kasiore wydajesz
Wiecie co ja uciekam bo jestem po pracy.Dobranoc a na jutro samych 10 na 10
Żela pintol jak sie skurczy i pomarszczy to rurka calkiem zaniknie
scols ..a ty chciałbyś przyjaciółka zela ..13maxa skonczył zboczuchu pozwolił wez twoje zela i spoko i znikam...
zela jest taki program w ktorym mozesz zobaczyc jak bedziesz wygladac za np.50 lat wystarczy wkleic obecne zdjecie
scols....a isc na dwór za zimno ..ty mozesz mniejszy rur 2 cm
Jest obcokrajowcem czy ma problemy ze sluchem ? no chyba moge zapytac
lotomataat ...jesteś szkoda ..etam deej spokój nie chce widzieć na ciebie i dobranoc
lottomat komus tam pewnie da wygrac no bo chyba nie wszyscy ktorzy wygrali miliony to ludzie z TS
scolls wiesz jak trafilem 4/5 w mini to stwierdizlem ze jest ok ale dzis np znowu uwazam ze totalizator cos tam lekko kombinuje
lottomat tak samo mozna powiedziec o innych loteriach w innych krajach ze cos kombinuja
no w Bulgari padly dwa razy te same cyfry i to losowanie za losowaniem a w Portugali pomylili kasete z losowan i podali inne cyfry
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/666843,Byli-milionerami-Tylko-przez-chwile
no pięknie już północ a chciałam tylko Scollsa zbići znowu się zasiedziałam