Wpisy 1 122 773 – 1 122 872
21 września 2012 23:04 → 21 września 2012 23:46, 100 wpisów
Dopisano wygrane kaskada
lottomat ..jak ty chcesz postawić kawy zela ..jak pusto szklanki kawy i co jeszcze robić
Dopisano wygrane jokera
kiedys byla wpadka z zegarkami ze godzina sie nie zgadzala bo prowadzaca miala inna ; )
zela no ja mysle ze jestes piekna zreszta pisalem to juz kiedys maxowi
Nie no Zelka moze byc spokojna bo ja z zasady blondynek unikam
Scolls muszę jeszcze wyprać stare skarpetki i oddać do lombardu,aby mieć jutro pieniążki na plusa:
ale ale ...lottomat.. mało znasz dzieje ludzie w ziemie
no dobra juz wychodze
no dobra juz wychodze
To koszmar co się dzieje w polsce,wełniane skarpetki tracą na wartości:
bo blondynki nie sa w moim typie wogole a te co sprawdzilem w zyciu daly mi do zrozumienia ze faktycznie cos z nimi jest nie tak
a nawet jesli jest ladna nie moglem sie oprzec pokusie myslenia ze jedyne co mialbym z nimi wspolnego to ahhh ohhhhhhhhh ohhhhhhhhh
Lottomat widocznie coś z nimi było nie tak, ale to nie powinno oznaczać żeby blondynki skreślać na samym początku znajomości
I tradycyjne pytanie do ts:dlaczego podwyżka zakładu do 3zeta,zamiast obnizyć do 1zeta:
Na ulicy widzę często osobników którzy nurkują w kubłach szukajac puszek po piwie,to na pewno byli gracze ts,których oskubano z pieniązków:
Strach oglądac horrory:i telewizję bo tam pokazują:przemoc i seks:
Żela no na to wychodzi Lila pewnie dzis trafila cos grubszego bo zniknela jak kamfora pewnie powoli dochodzi do siebie
zelak..teraz nie jestem 1/1 ..moze scols troche lipiej niz ja
Scolls tak Lila nie wiadomo dlaczego znikła,może poszła się całować z mężem albo kąpać:
scols..a kiedy sam chwaliłeś niz wszyscy 1/1..podaj zela na jutroo
scols...lila moze ma wirusa nie pozwala otwiera przeglądarka ani luka ..kiedyś zepsułem moja kompa
Ale bym zjadl biala kielbase kaszaneczke i szaszlyczka z rusztu ...
Żela bez przesady jeszcze pol wieku przed Toba a Ty na glupoty kasiore wydajesz
Wiecie co ja uciekam bo jestem po pracy.Dobranoc a na jutro samych 10 na 10
Żela pintol jak sie skurczy i pomarszczy to rurka calkiem zaniknie
scols ..a ty chciałbyś przyjaciółka zela ..13maxa skonczył zboczuchu pozwolił wez twoje zela i spoko i znikam...