Wpisy 1 122 615 – 1 122 714
21 września 2012 22:21 → 21 września 2012 22:50, 100 wpisów
witam witam u mnie niestety same przegrane nie wiem co jest grane pozdrawiam i idę spać,bo jestem w fazie lekko rozkładowej
idla wszystkich farciarzy
idla wszystkich farciarzy
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,03,04,07,09,13,14,16,17,18,20
ja słabo 2/4..
zero wtgranych nic mi nie idzie....
toja
toja
A u mnie norma w realu zero w typowaniach na sucho 3/5 oraz 5/10
A u mnie norma w realu zero w typowaniach na sucho 3/5 oraz 5/10
i lecę na Bonda
toja....no ładnie masz 4/5
toja
Pamiętaj, że jutro to jeszcze o 14 jest Twój czas, ale nie szalej dziewczyno, bo dni przejściowe gdy zmieniają się rodzinki farciarzy są wredne i wytypowane liczby potrafią się rozsypac po wszystkich grach
Pamiętaj, że jutro to jeszcze o 14 jest Twój czas, ale nie szalej dziewczyno, bo dni przejściowe gdy zmieniają się rodzinki farciarzy są wredne i wytypowane liczby potrafią się rozsypac po wszystkich grach
scols..a na stole kociaki gdzie jest kasa
madea pamiętam, miałabym 5/5 gdybym dała 76 bo za mną chodziło ale na rozum dałam 75 i mam oboka
hipcioo..ona lila poszła zaraz chce wal na ściana
ja chyba tak
ja chyba tak
toja
A ja wyrzuciłam dobrą piąteczkę i wzięłam też coś innego na zdrowy rozsądek
Rozmawiałam z kondi1 o pewnych trójkach, dwojkach i czwórkach, które regularnie wchodzą wynikajacych z rozpisania liczb w sposob jak kiedyś był na starym kuponie czyli 16 piątek np. 14,31,48 czy 3,18,33 lub 48,63,78 oraz rogi czyli 1,16,65,80. Pogadałam a potem odrzuciłam przy typowaniu
A ja wyrzuciłam dobrą piąteczkę i wzięłam też coś innego na zdrowy rozsądek
Rozmawiałam z kondi1 o pewnych trójkach, dwojkach i czwórkach, które regularnie wchodzą wynikajacych z rozpisania liczb w sposob jak kiedyś był na starym kuponie czyli 16 piątek np. 14,31,48 czy 3,18,33 lub 48,63,78 oraz rogi czyli 1,16,65,80. Pogadałam a potem odrzuciłam przy typowaniu
madea zrobiłaś dokładnie to co ja czytałam waszą rozmowę i teżodrzuciłam
toja
Najgorsze, że ciągle mi brakuje czasu by te układy dokładnie przeanalizować
Najgorsze, że ciągle mi brakuje czasu by te układy dokładnie przeanalizować
tadzia czego nie wiesz, ja korzystam z z analizy 05,13,14 z reszty rzadko
toja - musze to wszystko dokladnie przeczytac. Robilam kiedys sama takie zestawienie , ktora z ktora cyfra najczesciej chodzi i sie sprawdzalo .
Jutro na pewno będą kolejki do kolektur,wielkie pieniądze ściągną nawet biznesmenów do gry:
pare dni dam sobie spokoj z tym szalenstwem , jutro puszczam na chbil
toja
Bo scolls jest dżentelmenem no i chce się Twojemu mężowi narazic za niemoralne propozycje. Vide zapis anal.21
Bo scolls jest dżentelmenem no i chce się Twojemu mężowi narazic za niemoralne propozycje. Vide zapis anal.21
scols...zela tez chce bawi bobo ..jak ty byłeś malutki ..jak dawno twoja mamucha bawiła