Wpisy 1 122 609 – 1 122 708
21 września 2012 22:19 → 21 września 2012 22:48, 100 wpisów
toja..
scols ..nie wiem zelak opiekuje bobo albo za mało poszła sac
scols ..nie wiem zelak opiekuje bobo albo za mało poszła sac
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 19, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,26,29,39
Wylosowany Joker to: 19, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,26,29,39
haloo wszystkim
pozdrawiam
pozdrawiam
witam witam u mnie niestety same przegrane nie wiem co jest grane pozdrawiam i idę spać,bo jestem w fazie lekko rozkładowej
idla wszystkich farciarzy
idla wszystkich farciarzy
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,03,04,07,09,13,14,16,17,18,20
ja słabo 2/4..
zero wtgranych nic mi nie idzie....
toja
toja
A u mnie norma w realu zero w typowaniach na sucho 3/5 oraz 5/10
A u mnie norma w realu zero w typowaniach na sucho 3/5 oraz 5/10
i lecę na Bonda
toja....no ładnie masz 4/5
toja
Pamiętaj, że jutro to jeszcze o 14 jest Twój czas, ale nie szalej dziewczyno, bo dni przejściowe gdy zmieniają się rodzinki farciarzy są wredne i wytypowane liczby potrafią się rozsypac po wszystkich grach
Pamiętaj, że jutro to jeszcze o 14 jest Twój czas, ale nie szalej dziewczyno, bo dni przejściowe gdy zmieniają się rodzinki farciarzy są wredne i wytypowane liczby potrafią się rozsypac po wszystkich grach
scols..a na stole kociaki gdzie jest kasa
madea pamiętam, miałabym 5/5 gdybym dała 76 bo za mną chodziło ale na rozum dałam 75 i mam oboka
hipcioo..ona lila poszła zaraz chce wal na ściana
ja chyba tak
ja chyba tak
toja
A ja wyrzuciłam dobrą piąteczkę i wzięłam też coś innego na zdrowy rozsądek
Rozmawiałam z kondi1 o pewnych trójkach, dwojkach i czwórkach, które regularnie wchodzą wynikajacych z rozpisania liczb w sposob jak kiedyś był na starym kuponie czyli 16 piątek np. 14,31,48 czy 3,18,33 lub 48,63,78 oraz rogi czyli 1,16,65,80. Pogadałam a potem odrzuciłam przy typowaniu
A ja wyrzuciłam dobrą piąteczkę i wzięłam też coś innego na zdrowy rozsądek
Rozmawiałam z kondi1 o pewnych trójkach, dwojkach i czwórkach, które regularnie wchodzą wynikajacych z rozpisania liczb w sposob jak kiedyś był na starym kuponie czyli 16 piątek np. 14,31,48 czy 3,18,33 lub 48,63,78 oraz rogi czyli 1,16,65,80. Pogadałam a potem odrzuciłam przy typowaniu
madea zrobiłaś dokładnie to co ja czytałam waszą rozmowę i teżodrzuciłam
toja
Najgorsze, że ciągle mi brakuje czasu by te układy dokładnie przeanalizować
Najgorsze, że ciągle mi brakuje czasu by te układy dokładnie przeanalizować
tadzia czego nie wiesz, ja korzystam z z analizy 05,13,14 z reszty rzadko
toja - musze to wszystko dokladnie przeczytac. Robilam kiedys sama takie zestawienie , ktora z ktora cyfra najczesciej chodzi i sie sprawdzalo .
Jutro na pewno będą kolejki do kolektur,wielkie pieniądze ściągną nawet biznesmenów do gry:
pare dni dam sobie spokoj z tym szalenstwem , jutro puszczam na chbil
toja
Bo scolls jest dżentelmenem no i chce się Twojemu mężowi narazic za niemoralne propozycje. Vide zapis anal.21
Bo scolls jest dżentelmenem no i chce się Twojemu mężowi narazic za niemoralne propozycje. Vide zapis anal.21