Wpisy 1 122 373 – 1 122 472
21 września 2012 21:09 → 21 września 2012 21:47, 100 wpisów
Lili Lili LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IDZIE ZIMA BARDZO ZLAAAAAAAAAAAAAAA
IDZIE ZIMA BARDZO ZLAAAAAAAAAAAAAAA
Zostalam o malo co szefem bo wszyscy z wyzszych szczebli dziobania byli poza firma. Modlilam sie o fajrant bo urzad wojewodzki wrzucil nam robotena wczoraj a potem jeszczena koniec mialam akcje z mops spod znaku skoro w mediach o nas pisza to rob szum i bijmy piane by bylo widac jak to tm dzieciom pomagamy. Szkoda slow
Pasko
a ja mam dla nich pytanie czy w jakieś święto mogły by dzieci z przedszkola losowac Dl i MM i MINI
a ja mam dla nich pytanie czy w jakieś święto mogły by dzieci z przedszkola losowac Dl i MM i MINI
Lila Lila gdzie caluski
Lila Lila gdzie usciski
Chcesz portfel miec pelniutki
Nalej flaczkow mi do miski !!!
Lila Lila gdzie usciski
Chcesz portfel miec pelniutki
Nalej flaczkow mi do miski !!!
lottomat..jak chcesz flaki to na porodówkę a poza tym o jakiej ty zimie pintolisz jak pod koniec Września ma być 31 stopni?
Jak sie Rusiecka albo Zwierzynska rozbierze to kto wie czy nie 32 ...
Emeryt
Lila
Marek
Przepraszam za skrmnosc wyrazow uczuc ale walcze z komorka.
A propos jackwar ty to szaman jestes tylko zapytales o laptop a ten dziad zaczal szalec
Lila
Marek
Przepraszam za skrmnosc wyrazow uczuc ale walcze z komorka.
A propos jackwar ty to szaman jestes tylko zapytales o laptop a ten dziad zaczal szalec
Lila , wczoraj byłem na rozmowie a dziś zadzwonili i powiedzieli bym się stawił w poniedziałek uzgodnić szczegóły a ja tak nie lubię TVNu
Wiesiek
Szefowa i dziewczyny z pracy wlasnie szaleja po Krakowie jak juz tych naszych ancymonow oficjalnie polozyly do lozeczek.Niby dorosli ludzie ale jak dzieci sie zachowuja
Szefowa i dziewczyny z pracy wlasnie szaleja po Krakowie jak juz tych naszych ancymonow oficjalnie polozyly do lozeczek.Niby dorosli ludzie ale jak dzieci sie zachowuja
Lila , po prostu muszę choć PO też nie lubię a musiałem ich co dzień widywać
No i już jestem. Pavulonik vel Edzio musiał się biedaczek zaktualizować i stąd nagłe wyłączenie bo sierota jedna włączyłam taka opcję
Mam pytanie do ts,dlaczego jest zimno na dworze,gdzie się podziały bociany,motyle i wróble:
Medea , moja znajoma wysłała swoich do Dąbek , po paru dniach 2 musiała przywieść z powrotem , jeden się nachlał i rozrabiał a drugi z kolegą zaprosił do domku 2 kuracjuszki a ktoś usłużny do żony zadzwonił . żona zrobiła awanture i powiedziała że może już nie wracać
I jeszcze jedno pytanie do ts,czy jak wybuchnie trzecia wojna światowa,to czy nadal będą nadawane losowania?
Pasko
A może odblokowałbys to konto TS,każdy by tam napisał swoje pytanie do TS i we wtorek odblokujesz i worek sie wysypie z pytaniami
Przynajmniej nikt nie zapomni o co chce zapytac
A może odblokowałbys to konto TS,każdy by tam napisał swoje pytanie do TS i we wtorek odblokujesz i worek sie wysypie z pytaniami
Przynajmniej nikt nie zapomni o co chce zapytac
Lila i jackwar
To są osoby co to latami siedzą jak Kiepski przed telewizorem tyłka na godzinę z chałupy nie ruszą bo wszystko jest głupie i na nic nie maja czasu. A jak tylko ich gdzieś zabierzesz to ... musisz miec ręce naokoło głowy bo słoma z butów to im normalnie całymi snopami wystaje.
To są osoby co to latami siedzą jak Kiepski przed telewizorem tyłka na godzinę z chałupy nie ruszą bo wszystko jest głupie i na nic nie maja czasu. A jak tylko ich gdzieś zabierzesz to ... musisz miec ręce naokoło głowy bo słoma z butów to im normalnie całymi snopami wystaje.
Lila czytałem,ze jak ruskie robili próby z bronią atomowa,car bombka,grzyb miał chyba wysokość 60 km:
scolls..ja nie wiem,mam to co kiedyś,nie mogę się wyprostować w pizdunajpierw w pracy skręciłam nogę a w sklepie mi cos pieprznęło w krzyżu i kaplica,ledwo dojechałam do domu
hipcio,...nie zawracaj sobie głowy,co było to było a ciekawe ile jeszcze przed nami
marek
Mam bo liczyłam na prośbę senny uniwersalne numery na bazie tych dla szczęśliwych znaków wyszło niestety dośc sporo :
15,26,41,8,19,24,14,42,6,10,5
21,32,47,14,25,30,20,48,12,16,11
49,28,7
27,44,35,21,7
41,16,31,43,11,36
To liczby to lotto i lotto +
Do mini jeszcze nie miałam czasu policzyc
Mam bo liczyłam na prośbę senny uniwersalne numery na bazie tych dla szczęśliwych znaków wyszło niestety dośc sporo :
15,26,41,8,19,24,14,42,6,10,5
21,32,47,14,25,30,20,48,12,16,11
49,28,7
27,44,35,21,7
41,16,31,43,11,36
To liczby to lotto i lotto +
Do mini jeszcze nie miałam czasu policzyc
medea...ah piszę Tobie że,jak się wali to z każdej strony,mam nadzieję że,do jutra przejdzie
lila dzisiaj tak jutro na weselicho ide zaprawa musi byc zeby byl dzien konia
Lila
Mały kuśtyczek czegoś rozgrzewającego chyba nie zaszkodzi więc i ja się przyłączam by ci towarzyszyc w kuracji
Mały kuśtyczek czegoś rozgrzewającego chyba nie zaszkodzi więc i ja się przyłączam by ci towarzyszyc w kuracji
Lila, ale zamiast soczku to bym sobie kakao z chili po aztecku walnęła. Mojej mamie pomaga jak ją połamie
medea 76 cyfr wolnych zostało 17 do skreślenia może co z tego zrobię
zakon..jak się zaprawisz to jutro pojdziesz narąbany na wesele a jak już to przynajmniej na kacu
marek..ja już kopię w końcu nie na darmo m77 nazwała mnie kobyłą ja ***ole
zakon..odbija mi na dekielzażyczyłam sobie dzisiaj galart i mąż gotuje a niech gotuje psia krew
marek
Znaczy się, że podążam w kierunku określenia co nie padnie a nie co wpadnie. Kurczę nadal nie znam metody na ograniczenie liczby tych cyfr. Jedyna prawidłowośc to ta, że najczęściej padają te które się powtarzają w kilku ciągach
Znaczy się, że podążam w kierunku określenia co nie padnie a nie co wpadnie. Kurczę nadal nie znam metody na ograniczenie liczby tych cyfr. Jedyna prawidłowośc to ta, że najczęściej padają te które się powtarzają w kilku ciągach
Scolls,nie da się ich pozbyć,to szaraki,współpracują z tajną komórką ts,do inwiligacji graczy:
zakon..mąż też lubi ale nie ma za bardzo czasuwyjeżdża z domu 0 6 a wraca o 17
Mogą być niby przyjaznie nastawieni podają rękę:a w notesikach spisują wszystko:kolor włosow,długość nosa,co się jadło na obiad,podglądają typowania: