Wpisy 1 122 281 – 1 122 380
21 września 2012 20:36 → 21 września 2012 21:11, 100 wpisów
wracam po pracy a tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu slodka zona i slodycze
nie cierpie isc ulica i z kilometra wiedziec kto jakie szlugi pali
na zmiane vicki,elemy, smieciowe malboraski i tanie typu tigery,foxy
Ulala to dobrze ze nie cierpisz, nie jestes skazona tym badziewiem
scolsiku..tu jedna samica szuka na ciebie..ze ty tu miałeś wskakuj .ty gdzie byłeś czyli schowałeś i pintol znkikam..
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 283 000
Oficjalne konto Totalizatora Sportowego już utworzyłem, ale dałem w tryb blokady, bo to chyba nie fair, żeby już istniało bez ich wiedzy, a nie wiem czy przez weekend ktoś tu zagląda
Tak więc we wtorek pojawi się oficjalnie, a zaraz postaram się napisać oficjalny komunikat w tej sprawie...
Tak więc we wtorek pojawi się oficjalnie, a zaraz postaram się napisać oficjalny komunikat w tej sprawie...
Pasko a Lotto przewiduje jakies nagrody albo upominki dla dociekliwyczh paskowiczow ???
Pasko juz ONI zagladaja nie bój żaby przy okazji pozdrawiamy podgladaczy z TS
Mr Paweł
Niestety musimy sobie poczekać w kolejce więc na tę kumulację raczej się nie załapiemy
Niestety musimy sobie poczekać w kolejce więc na tę kumulację raczej się nie załapiemy
lottomat: będziesz musiał sam zapytać, ale faktycznie kiedyś w rozmowie padła taka informacja, że byłoby coś takiego...
scols ...no masz 1122116
i poowwoo
i poowwoo
Mr Paweł
Najbardziej fartowne dla Bliźniąt dni to 14-15 października a te mniej fartowne to 4-6 października
Najbardziej fartowne dla Bliźniąt dni to 14-15 października a te mniej fartowne to 4-6 października
jackwar
Jak to zwykle bywa w takich sytuacjach nie taki diabeł straszny jak go maluję. To jednak był tylko zasilacz plus awaria gniazdka do zasilacza.
Jak to zwykle bywa w takich sytuacjach nie taki diabeł straszny jak go maluję. To jednak był tylko zasilacz plus awaria gniazdka do zasilacza.
ale co robi Konradoooooooo Murenooooooooooo na 1 miejscu to nie wiem
wiesiek 77 no i w ramach przeprosin bo na więcej limit nie pozwala
Jak wczyerpiesz limit emotek klikniesz ok skasujesz wszystkie i dasz np 1 emotke to wyskakuje ciagle ten sam error
cho.era
ja mam pecha
do tego chata z t,s
we wtorek tyram do 15:30
ale profilaktycznie już dziś dla t.s
ja mam pecha
do tego chata z t,s
we wtorek tyram do 15:30
ale profilaktycznie już dziś dla t.s
Wiesiek
Niestety nie mialam jechac z pracy w ramach projektu za jednego z uczestnikow a ten wczoraj jak bylam juz spakowana zadzwonil do koordynatorki i nagle zapalal checia zwiedzania i zostalam
Niestety nie mialam jechac z pracy w ramach projektu za jednego z uczestnikow a ten wczoraj jak bylam juz spakowana zadzwonil do koordynatorki i nagle zapalal checia zwiedzania i zostalam
Pasko
na ten czat z TS to przydałaby się emotka z taką dużą czerwoną kartką
na ten czat z TS to przydałaby się emotka z taką dużą czerwoną kartką
Lili Lili LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IDZIE ZIMA BARDZO ZLAAAAAAAAAAAAAAA
IDZIE ZIMA BARDZO ZLAAAAAAAAAAAAAAA
Zostalam o malo co szefem bo wszyscy z wyzszych szczebli dziobania byli poza firma. Modlilam sie o fajrant bo urzad wojewodzki wrzucil nam robotena wczoraj a potem jeszczena koniec mialam akcje z mops spod znaku skoro w mediach o nas pisza to rob szum i bijmy piane by bylo widac jak to tm dzieciom pomagamy. Szkoda slow
Pasko
a ja mam dla nich pytanie czy w jakieś święto mogły by dzieci z przedszkola losowac Dl i MM i MINI
a ja mam dla nich pytanie czy w jakieś święto mogły by dzieci z przedszkola losowac Dl i MM i MINI