Wpisy 1 121 978 – 1 122 080
21 września 2012 15:43 → 21 września 2012 19:09, 100 wpisów
marzenia chyba każdego: http://www.youtube.com/watch?v=fgzs5DW2Vas
marekg ja w jokerze miałem w tym roku jokera oraz jokera + jedną liczbę i to na jednym kuponie i na jednym zakładzie wygrałem wtedy 57 złotych zagrałem wtedy na cały miesiąc
fabik96 marek miał 7/10 multi multi bez plusa
multi multi plus 1984 Ja kiedyś 19 obstawiałem w TSN i był taki okres, że przez bodajże 1,5 roku nie wchodziła. Za podpowiedź dzięki. Ale z 19 wyślę 29.
fabik 96. W multi
fabik 96. W multi
marekg ja proponuję liczbę 9 na jokera ona chodzi bardzo często jak na jedną liczbę w jokerze ale to tylko moje zdanie i propozycja dla ciebie
multi multi plus 1984 Ja obłowiłem się w TSN. W ostatnim losowaniu obstawiłem bodajże 34 i trafiłem kilka 2/4, 1/4 oraz te 34. Wygralem bodajże 8 stów.
Mam potwierdzenie od Lotto chęci chatu w przyszły wtorek o godzinie 15:00
marekg widzę że masz trochę szczęścia do ts-u
pasko ok to we wtorek o godzinie 15:00 25 września się spotykamy wciągnij mnie na wtorkową listę ok
czasem pisze daje send i czekam czekam czekaaaaaaaaaaaaam miliard lat
lottomat ja też mam tak nieraz system musi przyjąć twój wpis a nieraz troche to dłużej trwa nie ma się czym przejmować
lottomat o no to naprawdę
multi multi plus 1984. Troche szczęśćia- tak. Nie moge odżałować tej 5/6 w Lotto sprzed 2 lat, i mojej pani sprzed roku. Mogłem wysłać jeden zakład dodatkowy i by było 6/6. Ale do 3 razy sztuka.
wyobraz sobie teraz multi ze tak przed lottomatem czekasz 6h na kupon
pasko ok ale kiedyś pisałeś że nie każdy będzie mógł pisać bo padnie strona i trochę się zastanawiam jak to zrobisz żeby było wszystko ok
Pasko. I jak tu nie wierzyć w telepatię- przesunąłem wyjazd do P-nia na poniedziałek.
marekg to tak jak ja nie zbytnio myślałem nad liczbami w multi mutli plus przynajmniej pierwsze pięć liczb a ostatnią sobie myślę albo 38 albo 39 ja dałem 38 a było 39 i wtedy miałem 5/6 bez plusa i miałem 120 złotych a mogłem mieć 6/7 z plusem i wygrać 700 złotych ach życie życie jest nowelą ...
marekg dodam tylko że 39 była na dodatek plusem
>>> 1122014. multi multi plus 1984
pasko ok ale kiedyś pisałeś że nie każdy będzie mógł pisać bo padnie strona i trochę się zastanawiam jak to zrobisz żeby było wszystko ok
> Każdy będzie mógł pisać spokojnie. Dodatkowo dla Lotto udostępniam taką opcję cytowania, żeby było wiadome do którego wpisu się odnoszą, żeby uniknąć zamieszania...
marekg no widzisz i ja chyba jeszcze nie wiem do końca ale chyba będę też tam w poniedziałek
Robal.
To przecież jest fantastyczne.
To przecież jest fantastyczne.
pasko ok rozumiem czyli tak jak teraz a co z czatem na wizji też będzie
multi multi plus 1984. Pamiętaj, że zawsze pierwsza myśl jest najlepsza. Jeśli chcesz skreślić np 19, a po namyśle, czy analizach przychodzi -nie 19 lecz 20, to skreśl obie liczby.
Będziesz miał spokojne sumienie.
Będziesz miał spokojne sumienie.
pasko jeszcze mam jedno pytanie czy ludzie z totalizatora też będą mieli swoje profile tak jak my
oczywiscie i niech typuja bedzie spisywac liczby od nich albo je wykluczac
multi multi plus 1984. Z naszych ustaleń wynika, że w Jokerze padnie 9,19,29. I co tu wybrać. Obstawiam wszystkie trzy.
marekg dokładnie nieraz już tak miałem raz nawet bym miał 9/10 ale miałem 7/10 to było w 2001 roku chyba jak jeszcze były stare stawki nie było plus a muli lotek bo tak się wtedy nazywał kosztował 1,20 ach to były czasy
marekg tylko nie zawsze tak można grać wiadomo chodzi o kasę a najbardziej o brak pewności i tak jak mówisz "mądry polak po szkodzie" bo nieraz na tym człowiek porządnie traci nie raz się boję że nie wyczuję tych liczb i zmienię w nie właściwym czasie liczby a na poprzednich będzie 10/10 ale jak na razie takiego przypadku jeżeli chodzi o 10/10 jeszcze nie miałem
marekg nie wiem co tobie mam radzić ja pisałem o liczbie 9 bo bazuję na moich spostrzeżeniach
marekg tak jak piszesz raz nie zawsze daj trzy zakłady i obstaw 9,19 oraz 29 i będzie git
no dobra zaraz się zwijam
marekg ale i tak jestem zadowolony z gry szczególnie w multi multi plus bo kilka razy już miałem 7/10 raz nawet z plusem i dwa razy 8/10 bez plusa
no dobra to na mnie już czas życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześćdo poklikania.
multi multi plus 1984. Najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest to, że każda altermatywa w grach liczbowych wymaga nakładu finansowego. Im więcej masz pomysłów, tym więcej musisz wydać. Najlepiej to wyłączyć na kilka dni internet i zapomnieć o TS.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
marekg a na jakiej ulicy wysłałeś wtedy tego jokera
Ja też muszę kończyć, bo czeka mnie napisanie pisma procesowego do sądu na jutro, a wszystko leży. Miłego popołudnia.
marekg to prawda tak jak piszesz ale trzeba grać nie dużo ale grać bo co się ma z tego życia i człowiek nigdy nie zna ani dnia ani godzinny
marekg też tam grałem i uważam ją za bardzo dobra kolekturę
marekg powodzenia życzę wysokich wygranych i miłego dnia cześć
dobra teraz już naprawdę uciekam cześć wszystkim do poklikania.
Na stronie multipasko zostanie dziś założony specjalny profil Lotto, Totalizatora Sportowego. Zostanie on wykorzystany w oficjalnym chacie z Totalizatorem Sportowym.
Chat przewidziany jest na najbliższy wtorek 25 września o godzinie 15:00
Chat przewidziany jest na najbliższy wtorek 25 września o godzinie 15:00
------
---------------------
---------------------
Pasko a jaki nik bedzie mail TS
Wędrowca netowy
Albin.. .
-------------------
-------------------
Dostałem zamówienie na stworzenie dwóch póki co: LOTTO - Maciek i LOTTO - Bogdan
scolls
jesteś ? co to, u licha, było ?
1120942. scolls 2012-09-20 (22:46) Londyn
7 "szóstek" w lotto plus ale dali jednak wygrac
...
???
jesteś ? co to, u licha, było ?
1120942. scolls 2012-09-20 (22:46) Londyn
7 "szóstek" w lotto plus ale dali jednak wygrac
...
???
Nikogo nie ma, to znikam.. .