Wpisy 1 121 907 – 1 122 006
21 września 2012 15:09 → 21 września 2012 15:53, 100 wpisów
moze kiedys beda mieli lotto tv
Wyniki są w postaci kulek, bo tak ładniej wygląda... raczej mało osób je gdzieś kopiuje... jest wersja Excel za to dla wymagających.
albinlotto no niech totalizator nie mówi że jest taki biedny a telewizja publiczna niech też nie będzie taka napchana forsą
lotto 100 lat za murzynami, zadnych nowych ciekawych gier, przez neta nie mozna puszczac lipa lipa lipa
ja bym wolal typowac przed kompem i sie nie bawic w marzniecie przed wejsciem
alninlotto, pasko chodzi mi o magię losowania a nie suchy wynik serwery u totalizatora chyba nie są zbyt dobre jak nieraz są przycinki i losowanie poszło w długą
no własnie widziałam dlatego odpowiedziałam ze nie mogłam wczesniej
multus
multus
a tuski wycofały multi u bukmacherów -wszystko pieprzą jazda na toki z nimi
multi widizales kiedys co sie dzieje jak nagle na streama wlazi np 500 tys osob ?
albo co sie dzialo z serwerami blizzarda na premierze diablo 3 ?
albinlotto no i dlatego chce ich spytać co z tym fantem zamierzają zrobić na pewno jak zrobili losowania w telewizji to telefony nie były milczące ale też dzwoniłem ale nie odbierali a ile w końcu można dzwonić i tylko z panią w centrali pogadać
podliczanie wynikow to oni moga robic na athlonie 1700 i dlugo im to nie zajmie
moi drodzy parafianie
podpowiedzcie co w waszych rejonach najlepiej idzie jesli chodzi o handel,musze w coś uderzyc, a u nas już chyba wszystko jest...
podpowiedzcie co w waszych rejonach najlepiej idzie jesli chodzi o handel,musze w coś uderzyc, a u nas już chyba wszystko jest...
Losowanie Euro Millions odbywa sie w telewizji France 2 w godz. 22.30-23.15. I wszyscy wiedzą o tym.
Vous pouvez consulter les rĂŠsultats d'Euro Millions :
A la TĂŠlĂŠvision en suivant le tirage sur France 2 tous les mardis et vendredis soir entre 22h30 et 23h15.
Vous pouvez consulter les rĂŠsultats d'Euro Millions :
A la TĂŠlĂŠvision en suivant le tirage sur France 2 tous les mardis et vendredis soir entre 22h30 et 23h15.
albinlotto dzwoniłem do swojego oddziału do Bydgoszczy i tak zawsze odbierają ale co z tego jak w tej sprawie nie mogą mi pomóc każą dzwonić do Warszawy wcale się nie dziwię bo to Warszawa główna siedziba ustala takie sprawy jak przetargi itd.
no czym najlepiej sie zając zeby jakos przezyć...
lottomat tylko nie wymyslaj rzeczy z kosmosu ani dopalaczy ani burdelu ...
marekg no widzisz ale dawniej polsat też by i było dobrze a telewizja ma trzy kanały ogólnie dostępne i nic jakby coś leciało na jednym to by mogli dać losowanie na drugim takie jest moje zdanie
multi multi plus 1984. Ja kiedyś wysłałem skargę do TS internetem. Odpowiedź bardzo miłą z oddziału poznańskiego otrzymałem po 2 tygodniach
lottus nie chodzi o to na czym sie znam tylko na czym mozna zarobic...bo przekwalifikowac sie to nie problem...
islandorka 30,5 ok rozumiem że nie mogłaś wcześniej
multus
no i po poradach...
nie pytajcie na czym sie znam
tylko na czym najlepiej zarobic...
nie pytajcie na czym sie znam
tylko na czym najlepiej zarobic...
multi multi plus 1984. Uważam, że TV żąda zbyt wiele za transmisje losowań. Dla nich to pora najlepszej ogladalności. A takie 5 minutowe losowanie w tv mogło by kosztować grubo ponad 200 tys.
ja jestem dosc kumata kobita poradze sobie z wiekszoscia rzeczy...
lottomat strona siada a znając totalizator sportowy to serwery słabe mają tak jak dawniej do samej strony to starczyło a teraz kiedy jest wideo... oj nie takie rzeczy tylko w Polsce
islandorka najlepiej ida kominki o tej porze ale chyba nie posiadasz doswiadczenia
nawi dzieki... nie jest to opcja na cały rok...
jak mozna pytac na cyzm najlepiej sie zarabia jak sadzisz ze byle kwalifikacja Ci pomoze ...
marekg tak też tak myślę ale tak jak mówię jak prezesi chcą "głabać do siebie" to inna sprawa totalizator nie jest biedny może płacić a i telewizja publiczna jest bogata może trochę spuścić z ceny i byłoby dobrze ale najgorsze że tak jak mówię nikt nie chce ustąpić i tak wtedy jest
Najlepiej to sie zarabia majac wlasna elektrownie i wytwarza sie prad
*"a i telewizja publiczna nie jest biedna"
ok lottomat na pewno sie do ciebie zgłosze po porade...
no ale zeby cokolwiek zarabiac to trzeba siedziec w temacie a nie zaczynac rozmowe od tekstu "ja chce duzo zarabiac"
bo duzo kazdy chce robic a robic to juz nie bardzo albo bez kwalifikacji
multi multi plus 1984. Podzielam twoje zdanie. Uważam, że nasz interes- grających w tych wszystkich rozgrywkach jest na ostatnim miejscu. Ale kij ma 2 końce. W przypadku buntu grających to TS byłby na lodzie.
marekg coś ostatnio trafiłeś?
Najpierw z rodzicami mielismy sklep rowerowy z serwisem, od 10 lat jest i ma sie dobrze, pozniej osobno z ojcem jak sie zatrudnilo w rowerowym 2 osoby to otworzylismy sklep z czesciami do auta, jak sie dorobilo troche kasy to mamy swoja myjnie 24h i wystarcza
a na biznes islandorka liczy sie pomysl czas miejsce i troche pieniedzy no i obeznanie w temacie
marekg to prawda ts jest zależy od nas
marekg gratuluję wygranej
bo jak mowisz ze przestawienie i zmiana branzy Ci styknie to idz na programistke i zarobisz
multi multi plus 1984. Ale wczoraj poniosłem klęskę. Zero w Lotto
Dzisiaj odegram się na Jokerze. Tylko nie wiem jeszcze na jaki numerek postawić.
Dzisiaj odegram się na Jokerze. Tylko nie wiem jeszcze na jaki numerek postawić.
chcesz najprostszy pomysl islandorka ? zacznij robic schody ludziom
marekg ja mam 19
marzenia chyba każdego: http://www.youtube.com/watch?v=fgzs5DW2Vas
marekg ja w jokerze miałem w tym roku jokera oraz jokera + jedną liczbę i to na jednym kuponie i na jednym zakładzie wygrałem wtedy 57 złotych zagrałem wtedy na cały miesiąc
fabik96 marek miał 7/10 multi multi bez plusa
multi multi plus 1984 Ja kiedyś 19 obstawiałem w TSN i był taki okres, że przez bodajże 1,5 roku nie wchodziła. Za podpowiedź dzięki. Ale z 19 wyślę 29.
fabik 96. W multi
fabik 96. W multi
marekg ja proponuję liczbę 9 na jokera ona chodzi bardzo często jak na jedną liczbę w jokerze ale to tylko moje zdanie i propozycja dla ciebie
multi multi plus 1984 Ja obłowiłem się w TSN. W ostatnim losowaniu obstawiłem bodajże 34 i trafiłem kilka 2/4, 1/4 oraz te 34. Wygralem bodajże 8 stów.
Mam potwierdzenie od Lotto chęci chatu w przyszły wtorek o godzinie 15:00
marekg widzę że masz trochę szczęścia do ts-u
pasko ok to we wtorek o godzinie 15:00 25 września się spotykamy wciągnij mnie na wtorkową listę ok
czasem pisze daje send i czekam czekam czekaaaaaaaaaaaaam miliard lat
lottomat ja też mam tak nieraz system musi przyjąć twój wpis a nieraz troche to dłużej trwa nie ma się czym przejmować