Wpisy 1 121 533 – 1 121 632
21 września 2012 11:06 → 21 września 2012 12:59, 100 wpisów
no w sumie, bez wiary z jakiś szczęśliwy traf to nikt by się w lotto nie bawił, bo szansa rzędu 1:14 mln nie wygląda uczciwie
milego dnia wszystkim
wiesiuale sobie ***a cukierki kupiłam po lujukażdy osobno paczkowany i nie mogę żadnego z nich otworzyć
...a może ma ktoś z was jakieś przeczucia odnośnie najbliższego multi (MMI) i chciałby się nimi podzielić?
senna...dziękuję za chęci,juz nożyczkami poucinałam wszystkie i wsypałam do miseczki bo czasami z nerwów bym je do śmieci wywaliłaCo za badziewie produkują to ja już nie wiem
kierwa skarbówka dzwoni a ja nie moge sie z ksiegowa zkontaktowac
gentelman...masz przecież mapki,popatrz w nie może coś sam zauważysz
ja tak
12,51,25,45..+ kombinacja 10 liczb za 25 zeta
45,62,10,16..+.. 25 zeta
razem 50 zeta i zobaczymy jak
12,51,25,45..+ kombinacja 10 liczb za 25 zeta
45,62,10,16..+.. 25 zeta
razem 50 zeta i zobaczymy jak
senna ..wiem ..nie gram ..próba..
lila... ja przestam pintolku realu jak przegroć koniec świata
lilcia,medea i wszyscy obecni wczoraj 4z6 w multasa wczoraj moja parka 77,78 dzień wcześniej moja parka 12,18
na 14tą 12,21,80
na 14tą 12,21,80
dobra znikam... teraz sciągam filmy ..Prometheus 2012 albo PL prometeusz
senna...wczoraj w lotto miałam prawie trójkę,puść te same liczby co ja wczoraj,może będzie coś akurat 6,12,24,28,29,42
mala..ja jak zacznę wywijać to mnie przełożony sam na urlop wywali
mala1438....dwa losowania i dalej lipa,nie wysyłam tego gówna więcej
ja z plusem też już nie,ale te 30 milionów przemawiają do mnie
Ja się pytam:
dlaczego liczba 23 jest pomalowana na czerwono?
przecież za 1 trafieni nic nie płaco!
dlaczego liczba 23 jest pomalowana na czerwono?
przecież za 1 trafieni nic nie płaco!
Bo taka sama liczba padla w lotto.
no właśnie ja też tego nie kumam.Po co w jednym i drugim oknie 23 jest czerwona.Przeca nie losują lotto z plusem.Są dwa losowania i to wszystko,nie losują odrębnej kuli żeby ją na czerwono zazznaczać
Lila.
Tak sobie Pasko wymyślił.
Tak sobie Pasko wymyślił.
no i jakie to ma znaczenie/
przecież nikt za to Ci nie zapłaci
kwiatek do korzucha
przecież nikt za to Ci nie zapłaci
kwiatek do korzucha
i jeszcze x 10
Normalnie to się w pale nie mieści.
Debile z W-wy z ministerstwa przysłali wczoraj przed 15-tą do urzędu wojewódzkiego pismo z żądaniem by województwo dzisiaj do 16 wysłało zapotrzebowanie na środki dla powiatów na realizację pewnych zadań ustawy o pieczy zastępczej. Województwo wysłało nam to pismo o 16 czyli po godzinach urzędowania. Dzisiaj rano odebraliśmy pismo, że do 12 mamy zebrać dane z jednostek, które nam nie podlegają czyt. dadzą te dane bądź nie.Poza tym to są dane, które trzeba wyciągnąć z ewidencji księgowej. A jak już zbieżemy i uporządkujemy wysłać faksem. I wszystko byłoby jeszcze do przejścia gdyby nie awaria serwera dzieki któremu pismo odczytaliśmy o 10.45
No i jesteśmy w kropie bo żeby było jeszcze ciekawiej to wszysktie decyzyjne osoby są poza firmą
I jak tu w tym kraju nie zwariować
Normalnie to się w pale nie mieści.
Debile z W-wy z ministerstwa przysłali wczoraj przed 15-tą do urzędu wojewódzkiego pismo z żądaniem by województwo dzisiaj do 16 wysłało zapotrzebowanie na środki dla powiatów na realizację pewnych zadań ustawy o pieczy zastępczej. Województwo wysłało nam to pismo o 16 czyli po godzinach urzędowania. Dzisiaj rano odebraliśmy pismo, że do 12 mamy zebrać dane z jednostek, które nam nie podlegają czyt. dadzą te dane bądź nie.Poza tym to są dane, które trzeba wyciągnąć z ewidencji księgowej. A jak już zbieżemy i uporządkujemy wysłać faksem. I wszystko byłoby jeszcze do przejścia gdyby nie awaria serwera dzieki któremu pismo odczytaliśmy o 10.45
No i jesteśmy w kropie bo żeby było jeszcze ciekawiej to wszysktie decyzyjne osoby są poza firmą
I jak tu w tym kraju nie zwariować
Lila to sa gorące liczby. Jak zagrałaś z Plusem i skreslilas taka liczbe to trafilas ja w obydwu losowaniach.
Pasko, rozumiem, że ma być ciekawie!
lecz nie musi być jednocześnie śmieszne
lecz nie musi być jednocześnie śmieszne
wiesiy..pintolić lotto,roztrzaskamy MM do wygrania też 25 banieczek
wiesiu...na chybika chyba wszyscy mają 2/6 bo moja teściowa i teść i znajoma też tyle mieli
Lila
No to ja jestem wyjątkiem bo miewam zazwyczaj dokładnie 1/6 lub 0/6
No to ja jestem wyjątkiem bo miewam zazwyczaj dokładnie 1/6 lub 0/6
interesuje mnie jak kol. Pasko liczy przybliżoną ilość zakładów w Lotto? Ja to liczę tak: skoro trójka pada raz na 56,7 zakładów, to ilość wygranych 4. stopnia mnożę przez 56,7 i mam średnią ilość zakładów
w lotto i mini ilość zakładów dość dokładnie obliczysz ze stałych procentowych kwot przeznaczanych na wygrane...
Jednak, co ciekawe - w widełkach pewnych dość dokładnie sprawdza się przemnożenie przez statystyczne szanse...
... prawo wielkich liczb ?
Jednak, co ciekawe - w widełkach pewnych dość dokładnie sprawdza się przemnożenie przez statystyczne szanse...
... prawo wielkich liczb ?
lila
nie gram na plusa,tylko pojedyncze stawki mm 10/10 też styknie
nie gram na plusa,tylko pojedyncze stawki mm 10/10 też styknie
Lila
Tak kiedyś ustrzeliłam trójkę bo padły daty urodzenia moja i ojca czyli 10,29,6
Tak kiedyś ustrzeliłam trójkę bo padły daty urodzenia moja i ojca czyli 10,29,6