Wpisy 1 121 507 – 1 121 606
21 września 2012 10:59 → 21 września 2012 12:25, 100 wpisów
witam wszystkich, wczoraj tylko 3 i to z plusa, miałem: 15,20,23,39,46,49
wszystkie liczby, które padły w plusie rozważałem, ach...za długo się zastanawiałem
kondi1
Ja bezczelnie będę prosić o Twoje rozpoznania co do parek. Bo mi to nie wychodzi
Ja bezczelnie będę prosić o Twoje rozpoznania co do parek. Bo mi to nie wychodzi
jednak okazuje się prawdą, ze można czasem mieć, choć jakieś małe, przeczucie jakie liczby mogą paść,
mówią - nic nie dzieje się z przypadku
mówią - nic nie dzieje się z przypadku
no to ja się jeszcze pochwalę, że z tydzień temu trafiłem 4, a około miesiąca ja z dziewczyną oboje trafiliśmy 3-ki, a po zsumowaniu dawały wygrywającą szóstkę
tak jakby coś wisiało w powietrzu...miał ktoś z was tak kiedyś?
kondi..dawaj na suuchoo tylko jeden raz 2/2 i to wszystko ..jak koniec na zywo TS ..nie gadaj tyle tematy np wiedziałeś inne liczby
no w sumie, bez wiary z jakiś szczęśliwy traf to nikt by się w lotto nie bawił, bo szansa rzędu 1:14 mln nie wygląda uczciwie
milego dnia wszystkim
wiesiuale sobie ***a cukierki kupiłam po lujukażdy osobno paczkowany i nie mogę żadnego z nich otworzyć
...a może ma ktoś z was jakieś przeczucia odnośnie najbliższego multi (MMI) i chciałby się nimi podzielić?
senna...dziękuję za chęci,juz nożyczkami poucinałam wszystkie i wsypałam do miseczki bo czasami z nerwów bym je do śmieci wywaliłaCo za badziewie produkują to ja już nie wiem
kierwa skarbówka dzwoni a ja nie moge sie z ksiegowa zkontaktowac
gentelman...masz przecież mapki,popatrz w nie może coś sam zauważysz
ja tak
12,51,25,45..+ kombinacja 10 liczb za 25 zeta
45,62,10,16..+.. 25 zeta
razem 50 zeta i zobaczymy jak
12,51,25,45..+ kombinacja 10 liczb za 25 zeta
45,62,10,16..+.. 25 zeta
razem 50 zeta i zobaczymy jak
senna ..wiem ..nie gram ..próba..
lila... ja przestam pintolku realu jak przegroć koniec świata
lilcia,medea i wszyscy obecni wczoraj 4z6 w multasa wczoraj moja parka 77,78 dzień wcześniej moja parka 12,18
na 14tą 12,21,80
na 14tą 12,21,80
dobra znikam... teraz sciągam filmy ..Prometheus 2012 albo PL prometeusz
senna...wczoraj w lotto miałam prawie trójkę,puść te same liczby co ja wczoraj,może będzie coś akurat 6,12,24,28,29,42
mala..ja jak zacznę wywijać to mnie przełożony sam na urlop wywali
mala1438....dwa losowania i dalej lipa,nie wysyłam tego gówna więcej
ja z plusem też już nie,ale te 30 milionów przemawiają do mnie
Ja się pytam:
dlaczego liczba 23 jest pomalowana na czerwono?
przecież za 1 trafieni nic nie płaco!
dlaczego liczba 23 jest pomalowana na czerwono?
przecież za 1 trafieni nic nie płaco!
Bo taka sama liczba padla w lotto.
no właśnie ja też tego nie kumam.Po co w jednym i drugim oknie 23 jest czerwona.Przeca nie losują lotto z plusem.Są dwa losowania i to wszystko,nie losują odrębnej kuli żeby ją na czerwono zazznaczać
Lila.
Tak sobie Pasko wymyślił.
Tak sobie Pasko wymyślił.