Wpisy 1 121 033 – 1 121 132
20 września 2012 23:28 → 21 września 2012 00:12, 100 wpisów
agatkaa jak bede mial cos to z rana wpisze w swoim temacie na forum
unhappy wczoraj sobie zatypowalem w mm 5/5 i mialem 4/5 a dzisiaj jak liczy o 14 zobaczylem to mnie zgasilo
agatkaa jocia cos tam potrafi wyczrowac z tych mapek
yogin
lottomat, w mini mialem po prostu szanse na przelamanie bardzo zlej passy... gdyby spojrzec na statystyki, powinienem miec juz 3 trojki w czasie gdy nie mialem nic...
lottomat, w mini mialem po prostu szanse na przelamanie bardzo zlej passy... gdyby spojrzec na statystyki, powinienem miec juz 3 trojki w czasie gdy nie mialem nic...
az sie dziwie cos ze na chybil trafil nikomu maszyna szostki nie rzucila ... jak na tyle mln losow ? WTF ?
lottomat, w mini najwiecej do ugrania bywa w soboty, bo wtedy najwiecej ludzi gra
za to z ciekawoscia zauwazylem, ze w kaskade w srody gra zauwazalnie mniej ludzi... nie wiem, o co tu chodzi
Pamiętam dawniej przy kumbulacjach były wielkie kolejki,a jak wprowadzano keno tłok w kolekturze,a teraz pustki:
agatkaa
kazda trojka moze sie zdarzyc nawet ta oczekiwana od 855 losowan
Ciągle im mało,chcą porwać ostatnie zlotówki graczy,oskubać do gołej skórki:
lottomat a kto ci tak mowi?
ja wiem ze prawdopodobienstwo wygrania jest male ale no ***a ja tez chce raz wygrac
A wszystko kosztem bałwana,szkoda mi maskotki,zdziercom stanowcze nie:
lottomat w kolektorach jescze mi nic nie proponowali
lottomat, a ja generalnie gram tak od 3 do 10 mln kumulacji... teraz wysylam wyjatkowo, bo nie gram w mm
Mi też nic nie proponowali w kolekturze,nie częstują herbata ani kawa po turecku,ani słodyczami:
w sumie im mneijsza kumulacja tym wieksza szansa ze wygra ktos solo
Koszmar,co się dzieje w polsce,kupowałem zapiekankę:koszta 5,5zeta a dali mi starą przypieczoną bułkę,twardą jak kamień,polaną tanim keczupem,a było to tak niesmaczne,że mina zrobiła mi się kwasna:.Pamiętam,że jeszcze niedawno na dworcu kosztowało to 3zeta,skąd te podwyżki:
Lottomat.. .
Jesteś niegrzeczny.. .We własnej firmie rozrabiasz i ludzi od gry odstraszasz.. .
-----------------------------
Jesteś niegrzeczny.. .We własnej firmie rozrabiasz i ludzi od gry odstraszasz.. .
-----------------------------
Precz z TS.. .
Zagram, jak będzie do wygrania 50 - 100 milionów.. .
-------------------------------------------
Zagram, jak będzie do wygrania 50 - 100 milionów.. .
-------------------------------------------
unhappy wez sobie zrob skrypta wez sobie wpisz dzisiejszego seta z MM 20 liczb generuj 10 swoja i zoba kiedy ta dycha CI wpadnie
tutaj od 1:00 jest pani, ktora kupi sobie z wygranej tira: http://www.youtube.com/watch?v=ayfzTZCOOPE
Hipcio.. .
Nie cierpię TS za ich...podwyżki.. . Za 3 pln to nie gram.. . By ich tam wszystkich wydusiła zaraza.. .
------------------------------------
Nie cierpię TS za ich...podwyżki.. . Za 3 pln to nie gram.. . By ich tam wszystkich wydusiła zaraza.. .
------------------------------------
Mam pytanie do ts,dlaczego w puszkach rybnych jest coraz mniej ryby a więcej oleju i przypraw,dlaczego nie opłaca się budować okrętów i wydobywać węgla w kopalniach,a supermarkety robią w balona sprzedając niesmaczne i stare jedzenie:
a tutaj od 0:27 jest pan, ktory chce przeznaczyc wygrana m.in. na radio maryja, a dopiero na sam koniec (jak sam mowi od ok. 1:20) na wsparcie wlasnej rodziny: http://www.youtube.com/watch?v=y6jZeBglEVI
ja tam dzis lososioa kupilem na promocji i go sam opitolilem ....
Hipcio.. .
Niedawno statek przywiózł do Szczecina ...WĘGIEL z Ameryki..
---------------------------------------
Było tego 100 000 ton..
Niedawno statek przywiózł do Szczecina ...WĘGIEL z Ameryki..
---------------------------------------
Było tego 100 000 ton..
ale wiesz co lottomat? obejrzalem sobie sporo takich filmikow, bo ciekawi mnie, gdzie sie "pozycjonuje" ze swoimi planami wsrod innych... najczesciej pojawia sie odpowiedz "nie wiem", na drugim miejscu standardowo: dom/mieszkanie, samochod, splata dlugow, wsparcie rodziny, pomoc potrzebujacym...
po tym wszystkim wcale mnie nie dziwia wyniki badan, ktore sugeruja, ze wiekszosc lottowych milionerow ma dlugi juz po roku, dwoch od wygranej...
wiesz co mnie dziwi ? po uj mi mieszkanie jak mam 30 mln jak moge mieszkac i zwiedzac caly swiat mieszkajac ciagle gdzie indziej
Hipcio.. .
Chyba w Polsce nie ma węgla.. .
-------------------------------
Chyba w Polsce nie ma węgla.. .
-------------------------------
to przecie wynajmowanie mi wyjdzie taniej niz oplaty za wlasny dom
tez mnie to dziwi... i do pewnego stopnia wkurza... bo nie bede ukrywal, ze taka wiedza o planach innych graczy wcale nie ulatwia mi podjecia decyzji o kupnie zakladu
co ja bym zrobil no ... napewno bym cos wydal zeby utworzyc pare punktow wlasnej dzielalnosci rentownych zeby grosik po grosiku roslo to co mam no i przy okazji paru osobom dac prace