Wpisy 1 120 905 – 1 121 004
20 września 2012 22:31 → 20 września 2012 23:17, 100 wpisów
scolls...najlepsze, jest to że te liczby co Ci podałam do EM to są moje ulubione je puszczam(bez gwiazdek) a w dużym jedną ciągle zmieniam na 44,45,48 i dzisiaj dałam 45 heh musze see jedna na stałe wybrać bo mogą być jaja
co czuje ze tego lotomata czy nowa wersje lottomata to podeslal TS dla dezinformowania multusi
Takie miałem oboki:ja 26oni25,ja16oni17ja19oni18,ja 28oni29,ja 54oni53ja64oni63,maszyna cyborg jest sprytna:
hipcio no bo trzeba pukon trzymac w sejfie a jak trzymasz a szufladzie to obcy maja dostep i widzisz jakie sa tego skutki
hipcio TS dopracował tą projekcje 3D do prefekcji a kto wie czy nie maczaja w tym palce wlasnie Ci OBCY i to niejest juz projekcja 4D albo nawet 5D
Kupon nadałem o godzinie:18.24.11,kolektura prawie pusta,jeden gracz emeryt,przyjmujący chłop,obsługa w normie:
ja uciekam się kurować dalejDobrej Nocy Życzei jutro oczywiście duuuużych wygranych
Bardzo nudzi mnie teraz losowanie Lotto. Nie wiem czemu, może to tylko moje odczucia ale wprowadzenie Lotto Plus zepsuło grę, niby jeszcze drugie losowanie, druga szansa, ale emocje ogólnie jakby mniejsze. Zrobiło się to dość nudne. Oczywiście to tylko moje zdanie.
hipcio dobrze ze narazie kombinuja w 5D i daja wygrac choc raz po raz "trojeczke" gorzej jakby potrafili TO:
http://www.youtube.com/watch?v=RXVv5M2Dn0g&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=RXVv5M2Dn0g&feature=relmfu
michellex duzo zdrowka i kuruj sie (popros jednak chlopka o pomoc )
Dopisano wygrane lotto plus
scollsik...dziękia co chłopak mi ma pomóc hmm niech mnie nie tyka to już duża pomoc
no papa cyc
ale kuzwa u mnie czuje jestem koszmar upadzony troche straciłem kasy
ale kuzwa u mnie czuje jestem koszmar upadzony troche straciłem kasy
Teraz na pewno w kwaterze lotto trwa zabawa na całego,plan wykonany,szampan leje się strumieniami,pieczone prosiaki,torty i kanapki,lody:
miszel..
no to ja tez uciekam jutro wczesnie pobudka kolorowych snow wszystkim
W lotto teście trafione łącznie w obu losowaniach...6/18.
---------------------------------------
---------------------------------------
PASKO ,KTÓRE WYNIKI DOBRE? TE Z FORUM NA ŻYWO CZY TE Z GÓRNEGO PRAWEGO ROGU NA ZIELONYM TLE?POZDRAWIAM
Hipcio.. .
-----------------------
-----------------------
giorgio: być może tam masz wyniki z 18 września i Ci się nie odświeżyły? Pisze data...
Hipcio.. .Ja zagram , jak będzie...50 milionów.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
Hipcio.. .Poczekam.. .
-------------------------
-------------------------
Kumulacja Lotto: 30 000 000 złotych
pasko spisywałem z tvp3,popatrz co wpisałeś na żywo a co jest w prawym rogu? gdzie masz 72???
Jocia.. .
---------------------------
---------------------------
pasko sorki to są jeszcze w PRAWYMWYM ROGU WYNIKI Z 14-TEJ.DOBRANOC
giorgio: jest 72. Jak mówiłem dzisiaj mogły być problemy z odświeżeniem się wyników w prawym górnym rogu. Być może nadal pisze Ci tam, że to są wyniki z 18 września. Należy wtedy odświeżyć stronę.
jocia
A chodzi o Multi Multi... no to faktycznie mogły pozostać z 14:00. Był dzisiaj mały błąd w skrypcie odpowiedzialnym za automatyczną zamianę tamtych wyników od razu po losowaniu.
Wędrowca netowy
Albinlotto.. .
------------------------
------------------------
Agatka.. .
------------------------------
------------------------------
agatkaa
jocia cos trafilas dzisiaj ? mam nadzieje ze nie dalas zarobic TS
jocia zeby to bylo ostani raz
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus
Dopisano wygrane kaskada
i znowu nikt nie wygral a ni tu ani tam
ja im nie dalam zarobic bo nie gralam a Ty albinolotto jak u Ciebie
tadzia
Dopisano wygrane mini lotto
agatkaa dzisiaj nie gralem a jak wchodzi cos ostnio to same jedno cyfrowe czy dwucyfrowe kwoty
tadzia
patrze w mapki i ogladam wiadomosci szok co sie dzieje w naszm
kraju
kraju
jocia cos z tych mapek jescze wyczyta
agatkaa jutro wysylasz?
czy ktos wie, jaka dzis byla pula? z moich obliczen wynika, ze 23 mln... jesli wiec w sobote mialoby byc 30, trzeba by wyslac ponad 12 zakladow... czyli o polowe wiecej niz w tym losowaniu
albis nie wiem czy wysle teraz patrze i wydaje mi sie ze 52 czy 27 no nie wiem a co Ty widzisz
agatkaa na jutro ta 52?