Wpisy 111 878 – 111 977
16 maja 2010 18:14 → 16 maja 2010 21:31, 100 wpisów
A tak coś innego gościu na tvn w milionerach teraz gra o 250 000 zł to jest kasa :)
I zrezygnował i zabrał 125 000 zł a jak by zaryzykował to by wygrał dobrze przeczuwał poprawną odpowiedż jednak czasami warto poddać się ryzyku :)
Kasę to odebrał ten co wygrał ponad 10 milionów z
Tarnowskich Gór !!! :)))
Tarnowskich Gór !!! :)))
przepraszam nie Adamka tylko Włodarczyka.Myślałam o kim innym a napisałam co innego.
Ostrzegam,na dworze panują złe warunki pogodowe:okrutny wiatr i przewlekły deszcz.Ubierać należy się bardzo ciepło.
W opowieściach o świętym Franciszku jest mowa o złym wilku z Gubbio.Terroryzował on miasto napadając na ludzi i zwierzęta.Jedynie nie przestraszył się go Franciszek.Znakiem krzyża uspokoił zwierzaka.A pózniej na znak zgody wilk podał mu swoja łapę.
Jedna maskotka podała mi podczas mszy rękę,a ksiądz mówił ,że trzeba wpatrywać się nieustannie w niebo,gdzie jest prawdziwa ojczyzna.
Twoje pytanie mnie zaskoczyło.Zastanawiam się,czy lubisz maskotki.A może potajemnie wbijasz w hipcia igły.
Dzisiaj Ulryk von Lotto nic na mnie nie zarobi,skarbonka pusta,kupony nie wysłane.
Muszę liczyć na tego wojownika Ojca Pio,że w razie zagrożenia przyjdzie mi z pomocą,i nie dopuści do demolki maskotek.
Przy okazji proszę o wylosowanie moich liczb bym nie opadł w typowaniach.
Jak szedłem się napić piwka w restauracji,też wydawało się,że jestem bezpieczny a okazało się inaczej.Muszę być teraz jak udzielano rady w mądrej książce;Bądzcie czyści jak gołębice a przebiegli jak węże.Licho nie śpi.
Bałwan nie dostał słodyczy,ale wystarczy,że ma zwykły pokarm i pełno w żołądku.
Teraz się przekonałem ,że trzeba się trzymać blisko Jezusa.A ni słuchać ludzi.
Normalnie ledwie sie załapałem zajechałem pod punkt lotto w miescie a tam babka juz zamyka musiałem prosic żeby odpaliła od nowa tom maszyne normalnie do 19 jest czynne w miescie a ona mi mowi że zamyka wczesniej bo straszna ulewa musiałem jej tłumaczyc że 50 kilometrow traktorem jade i wpusciła mnie 10 minut sie laczyla i puściłem 9 skresleń za 5 zloty z plusem zmarzlem i zmoklem normalnie w czasie tej podruzy strasznie ale moze sie uda trafic
noormalny to gdzie ty mieszkasz i do tego masz stary traktor he he.lila coś mi sie wydaje że osoba jadąca traktorem tyle km by zagrać leje wodę
noormalny...a nie masz kabiny w traktorze? ha ha ha:)
KOCIO....zgadza się:)
KOCIO....zgadza się:)
jestem rolnikiem od urodzenia a bankowcem przypadkowo mam ursusa c330 bez kabiny starałem sie o dopłate na nowszy ale sie w tym roku nie załapałem
noormalny....trudno,w przyszłym roku może się bardziej Tobie poszczęści:)
noormalny >>:)) BMW w garażu, tak od niedzieli, zapomniałeś dziś niedziela:)))
Ps. Lila, KOCIO witasy:)))
Ps. Lila, KOCIO witasy:)))
tez mam takom nadzieje jak byłem w punkcie lotto udało mi sie zwinońć kolejny ołuwek firmy lotto mam juz 2956846 sztuk 1970487 sztuk z logiem lotto i 986359 sztuk z logo keno przynajmniej jest czym w piecu palic bo maj bardzo zimny
mag jak wygram tyle co ty to se na pewno kupie bmv a ile wygrałas?
normalny>>> jak Ty pracujesz w banku z taką ortografią!!!
To chyba jako palacz ołówków!!!!!
To chyba jako palacz ołówków!!!!!
noormalny >> w co Ty tu grasz??? piszesz pod drugim nikiem...:(:( z Tobą coś się dzieje!!
noormalny ja to palę drewnem,węglem.jest jeszcze brykiet,trocinami mozna palić itp ale ołówkami ty lejesz wodę
Proszę o dowody opieki.Muszę mieć pewność,że maskotka dostała się w dobre ręce.
noormalny a jak ty te ołówki to w metrach kupujesz czy w paletach?i w jakiej cenie? a dobrze ciepło dają?
bry wieczór
czy hipo wie że w kościele
też są skarbonki
tylko troche większe
czy hipo wie że w kościele
też są skarbonki
tylko troche większe
Lila>>> przeczytaj wpis Hipcia - 111859, może się domyślisz kto to jest.
RafSaw30....tam jest napisane,że on wie,ale kto to ,to nie mam zielonego pojęcia.
lila też jestem ciekaw kto
te wypociny wkleja
nie wiem czy to jest on czy ona
te wypociny wkleja
nie wiem czy to jest on czy ona
noormalny ciemny czy nie ciemny ale wody to nikt tak nie umie lać jak ty
Może i trzymał słownik języka polskiego i na tym etapie swoją edukację zakończył :PPPP
jakiej wody człowieku,chciałem być politykiem,a jestem gównianym bankowcem
lila on trzyma kierownicę traktora na słownik niema czasu i możliwosći
najważniejsze jednak,że dotarł traktorem do kolektury i nadał kupon :PPP
normalny >>> niech moc będzie z Tobą o 22 15 :PPP
normalny >>> niech moc będzie z Tobą o 22 15 :PPP
noormalny ty lejesz wodę jak ty jestes bankowcem to z koziej d..trąba
noormalny życzę ci by choć na kupon ci sie wróciło a za paliwo to raczej nie dziś
on czy ona
oto jest pytanie ale ,,podziwiam"
kogoś kto prowadzi z Sobą dialog
oto jest pytanie ale ,,podziwiam"
kogoś kto prowadzi z Sobą dialog
madzia77>>>>czekam na Twoją odpowiedź na forum,chyba tak tego nie zostawisz,to raczej nie w Twoim stylu.
xelom....tak to jest jak ktoś ma więcej niż jeden nik,gubi się i nie wie co pisze i do kogo:)Pozdrawiam serdecznie:)