Wpisy 1 118 876 – 1 118 975
19 września 2012 20:31 → 19 września 2012 21:18, 100 wpisów
ulexxa
Znalazłam, ale muszę poczekać bo niestety ktoś mnie w bibliotece mnie uprzedził
marek
Na moim profilu dwa ostatnie wpisy w KG
Znalazłam, ale muszę poczekać bo niestety ktoś mnie w bibliotece mnie uprzedził
marek
Na moim profilu dwa ostatnie wpisy w KG
ulexxa
Od jutra wieczorem zaczyna się dobra passa dla Lwa i Barana a to twoja księżycowa rodzinka więc Ty także powinnaś mieć lepsze wyniki w grze
Niestety kolejny dzień o wibracji 2 dopiero w przyszłym tygodniu
Od jutra wieczorem zaczyna się dobra passa dla Lwa i Barana a to twoja księżycowa rodzinka więc Ty także powinnaś mieć lepsze wyniki w grze
Niestety kolejny dzień o wibracji 2 dopiero w przyszłym tygodniu
medea..kto losuje wieczorem? Tylko nie pisz mi że,ta ruda łtsa pała
Lilus..witaj..tak dlugo Cie nie spotkalam tu na mp..
moja Ty lofusiu..
..ale wiesz jak u mnie..ehh ale bedzie ok..bo musi ja tak "kcem" i juz..
moja Ty lofusiu..
..ale wiesz jak u mnie..ehh ale bedzie ok..bo musi ja tak "kcem" i juz..
medea76 powiedz jak ten profil otworzyć to zobaczę twoje numery
Lilu..no to gucio jak gitararara
ale tak..dzis nie mialam pradu..prawie caly dzien..
juz zapowiedzieli na pojutrze od 8-15..pradu nullo..co to jest do cholery ciemnej..zart czy co..
ale tak..dzis nie mialam pradu..prawie caly dzien..
juz zapowiedzieli na pojutrze od 8-15..pradu nullo..co to jest do cholery ciemnej..zart czy co..
Lilu..taaaaa..jak nie neta to swiatlosc..ha ha oj mowie Ci..koncowka swiata chyba..
coż, ja mam na dzisiaj ten sam zestaw co z 14 wiec na duzo nie liczę
Lila, marek
Ale ze mnie sierota Ja po prostu robię wpisy w swojej księdze gości Dwa ostatnie z nich to moje liczby
Za zamieszanie
Ale ze mnie sierota Ja po prostu robię wpisy w swojej księdze gości Dwa ostatnie z nich to moje liczby
Za zamieszanie
ulexa,juz ja pogadam z tymi elektrykami,żebyś tydzien prądu nie miała
Trzymajcie kciuki. Jak się jutro wszystko dobrze ułoży to w piątek mykam do Krakowa by przy wawelskim czakramie baterie podładować a wtedy niech się TS strzeże
Zrobiłam też rozpiskę na lotto na jutro stosując taką samą metodę dla Lwa i Barana jaka wczoraj dla Ryb i Raka przynajmniej teoretycznie dawała 6/6
medea
jak ta rozpiska da 6/6 to osobiście Cie zaniose do tego Krakowa
jak ta rozpiska da 6/6 to osobiście Cie zaniose do tego Krakowa
wiesiek
Mąż toja 100 % ryby wytypował je na 14-sta więc zakładam, że teraz 79,80 powinno wpaść
Mąż toja 100 % ryby wytypował je na 14-sta więc zakładam, że teraz 79,80 powinno wpaść
ulexa, moze wtedy jakiś fajny typ spod ciemnej gwiazdy Cię porwie....
kondi1 i wiesiek77
Bo ja zawsze robię te rozpiski a potem ten cholerny rozsądek "chroni" przed skokiem na główkę i zagraniem czytaj wygraną. Jak następnym razem wysyłam rozsądek kopniakiem do kąta to los mi no a rozsądek z konta podśpiewuje "Ja wiedziałem, że tak będzie"
Bo ja zawsze robię te rozpiski a potem ten cholerny rozsądek "chroni" przed skokiem na główkę i zagraniem czytaj wygraną. Jak następnym razem wysyłam rozsądek kopniakiem do kąta to los mi no a rozsądek z konta podśpiewuje "Ja wiedziałem, że tak będzie"
przy komputerze się uczę i nieraz czuję się jak bym kupił dyplom za 10 funtów w londynie lila musisz mnie pouczyć
szkoła angielska
szkoła angielska
ulexxa
Oto fajny kawałek, który podtrzymuje mnie zawsze na duchu http://www.youtube.com/watch?v=pKyP-WWGNCM
Oto fajny kawałek, który podtrzymuje mnie zawsze na duchu http://www.youtube.com/watch?v=pKyP-WWGNCM
ulexa, byłoby przynajmniej romantycznie...no chyba, ze następnego dnia obudziłabyś się na targu wielbłądów