Wpisy 1 118 776 – 1 118 875
19 września 2012 18:22 → 19 września 2012 20:07, 100 wpisów
tadzia trafienie 6/6 w mm to juz nie lada wyczyn a co dopiero w lotto
trochę podglądam typy mp-wiczów i swoje typy na podst. mapy z mp,czasem gram na cht; moja max. wygrana z wykorzystaniem strony mp to 5/6 i 6/9+
A zuwazyliscie , zr np, przed ostatnie losowanie , ktorych cyfry sie powtorzyly 0 to jeden mniej albo wiecej
tadzia
------
-------------------
-------------------
Wędrowca netowy
Multi.. .
-----------------------
-----------------------
Drapek.. .
Jeszcze jest...dziś, to wszystko może się...zdarzyć.. .
--------------------------------
Jeszcze jest...dziś, to wszystko może się...zdarzyć.. .
Jaki dziśiaj...złoczyńca prowadzi losowanie ????
Drapek.. .
45 pewnie uciekło na wagary, może jutro wróci na godz. 14.
--------------------------------------
45 pewnie uciekło na wagary, może jutro wróci na godz. 14.
--------------------------------------
Drapek.. .
45 czeka na Lotto Plus.. .
----------------------------
45 czeka na Lotto Plus.. .
----------------------------
kondi
ja do profilu daję byle jak ułożone liczby- ale one są na pukonach, a na 3/3 nie gram
ja do profilu daję byle jak ułożone liczby- ale one są na pukonach, a na 3/3 nie gram
kondi
ja bym wolał, aby poleciał dziś zestaw gg36 z 70kami- bo ten mam z+,
ja bym wolał, aby poleciał dziś zestaw gg36 z 70kami- bo ten mam z+,
a najlepiej niech lecą kulki jakie chcą, byle bym jutro szykował się z pukonem do pałacu TS
77,78- to parka ulubiona rustu2009- dawno nie była- może dziś jej dzień
Drapek.. .
Czekasz na 2 miliony, a ja czekam na 50 milionów to ...może ( ? ) zagram.. .
-------------------------------
Czekasz na 2 miliony, a ja czekam na 50 milionów to ...może ( ? ) zagram.. .
-------------------------------
wn
jakbym rozbił pulę kumulację lotto to 99% wygranej oddałbym o.dyr.; a jak trafię 2 mln- to się nie ma czy dzielić
jakbym rozbił pulę kumulację lotto to 99% wygranej oddałbym o.dyr.; a jak trafię 2 mln- to się nie ma czy dzielić
" Precz z ts ".
--------------------
--------------------
witam coś czuję że dziś posypie się rząd liczb z końcówką 8 bo troche czasu oczekują,tak drapek 77,78 też już na tą parkę czas bo bardzo długi ma postój! Myślę też o parce 12,18 bo nieźle stoi w ostatnim miechuw szybkie 10 3losy i 1+1+2złotea w mini poluję na 7,8,17,18,38!
rustu
20,26,31,69,74,75,77,78,79-- taki mam pukon z + na wieczór no i min. 7/9+ przydałoby się trafić
20,26,31,69,74,75,77,78,79-- taki mam pukon z + na wieczór no i min. 7/9+ przydałoby się trafić
hej tesa
drapek wszystko się może zdarzyć wczoraj
0/12 i jezdem liderem lotto
drapek wszystko się może zdarzyć wczoraj
0/12 i jezdem liderem lotto
drapek wymienię wygraną szy10 na zdrapmana w twoim zestawie tylko 20 mi jakoś nie pasi
do wszystkich w du---e z takim NFZ kurza noga za wszystko płacisz była u mnie taka potrzeba z NFZ
rustu ja lotto nie typuję bo i nie gram, a skoro jesteś na podium to w realu jaką miałeś ostatnio najwyższą wygraną
tesa
rustu2009
drapek grasz u buka? ,widziałem ty to masz nosa do tych zdrapek
rustu, nie gram, ja tylko mm/ mini/ i drapki- najwięcej kasy daja mi drapki- nimi zarabiam na pozostałe gry
albin hejdrapek w realu nic wielkiego w tym roku,w zeszłym w listopadzie 4 w systemie na 8skreśleń w mini
rustu
tak pytam , bo skoro jesteś liderem lotto, to myślałem że może nawet 5/6 ci siadło
tak pytam , bo skoro jesteś liderem lotto, to myślałem że może nawet 5/6 ci siadło
ulexxa
tesa mimo że mam dopiero 38lat złą stronę służby zdrowia zdążyłem już poznać moja babcia chorowała na rakai załatwianie spraw związanych z nfz to katorga...
Tesso....tak to jest jak ma sie wieksze lub..mniejsze(oby)..problemy
ulexxa witajdrapek za tą 4 w systemie w sumie zgarnąłem ponad 2tyś
dzis mam caly dzien..meczarni..bo swiatla nie bylo i wlaczaja i wylaczaja..wiec korzystam z okazji aby przywitac Mpusiow..
bo moze za chwile znow "zagarna swiatlosci"..te
bo moze za chwile znow "zagarna swiatlosci"..te
drapek
drapek byłem we Wrocku na Armi Krajowej zdziwiłbyś się żaden pałacwolałbym odwiedzić ts po wygraną za 5 w mini
nikogo tu nie ma..ide pobuszuwac w mapki..
zajrze doskokowo..moze cos zatypuje
zajrze doskokowo..moze cos zatypuje