Wpisy 1 117 911 – 1 118 010
18 września 2012 23:43 → 19 września 2012 06:38, 100 wpisów
lottomat, ja uważam podobnie... myślę, że spokojne mógłbym przeznaczać na grę i kilka tysięcy miesięcznie... ale uważam, że to po prostu nie ma sensu
a wygrywa sie zazwyczaj wtedy gdy sie o tym zupelnie nie mysli
madea jesteś?
popatrz na takie
to są moje 13,14,23,29,70,72,49,63
ewentualnie
8,18,33,50,57,67,10,26
i parki 62,70 72,74 13,26
jutro męża
popatrz na takie
to są moje 13,14,23,29,70,72,49,63
ewentualnie
8,18,33,50,57,67,10,26
i parki 62,70 72,74 13,26
jutro męża
W typowaniach dałem 9liczb które dała mi maszyna i dodałem jedną a efekt:2z10:
emeryt
Dla Wodnika na jutro są takie numerki 2,7,13,20,70,31,27,51,58,44,72,77
Dla Wodnika na jutro są takie numerki 2,7,13,20,70,31,27,51,58,44,72,77
toja
Jeszcze jestem, choc będę się musiała za chwilę ewakuować, bo przestaję kontaktować.
Twoje liczby mają punkty wspólne z moimi obliczeniami, ale ja Bliźniak a ty Baranek no i potrzebujemy oceny naszych pomysłów oczami Rybki lub Raka
Jeszcze jestem, choc będę się musiała za chwilę ewakuować, bo przestaję kontaktować.
Twoje liczby mają punkty wspólne z moimi obliczeniami, ale ja Bliźniak a ty Baranek no i potrzebujemy oceny naszych pomysłów oczami Rybki lub Raka
hipcio, ale ogólnie ładnie typujesz mnie nie idzie typowanie trójek, nie wiem, dlaczego...
ciekawy jestem czy Ci co trafili 5 albo nawet 6 mieli kiedys swoja teorie jak ich lotto dyma i ustawia wyniki
lottomat, ja o wygranej w lotto jednak myślę... może nie tyle o samych pieniądzach, ile o tym, co bym z nimi zrobił...
dla mnie typowanie mm jest olbrzymia udreka i zawsze bardzo mnie umyslowo niszczy
ja stosuję metodę, która prawie w ogóle mnie nie angażuje - no może 10 minut na losowanie - i nie przywiązuję się emocjonalnie do jej efektów
moim zdaniem gra stałymi liczbami to kiepski pomysł... i to nie tylko w mm, ale w ogóle... po jakimś czasie tak się do nich przywiązujesz, że uważasz, że koniecznie musisz je wysłać, bo jeśli tego nie zrobisz, na pewno padną...
gdy grasz różnymi liczbami i czegoś nie wyślesz, nie masz tego kaca moralnego, bo nie wiesz, jakie byś wysłał
a Ci co typuja mysla ze koniecznie musza poslac bo akurat dzis padna wlasnie te liczby
no i jest jeszcze jeden powód... jeśli nie analizujesz wyników, zawsze możesz wysyłać - nieświadomie - takie zestawy, które padają zdecydowanie rzadziej niż powinny w teorii... np. te z tabelki najdłużej oczekiwanych zestawów... 13,49,75... ktoś może wysyłać stale tę trójkę, nie będąc świadomym, że coś jest z nią nie tak... wysyłając różne zestawy minimalizujesz to ryzyko...
medea76
gdybym wierzy l w zezowate szczęście to bym grał te liczby
a tak
zgarniam KASĘ w bukmacherce
teraz dodaję kaśkę z remisów hokejowych
dochodzi kaśka do remisów z piłki nożnej
jest sporo lig w hokeju a każdy zespół z tych lig musi mi przynieść conajmniej po >>>10 zeta
gdybym wierzy l w zezowate szczęście to bym grał te liczby
a tak
zgarniam KASĘ w bukmacherce
teraz dodaję kaśkę z remisów hokejowych
dochodzi kaśka do remisów z piłki nożnej
jest sporo lig w hokeju a każdy zespół z tych lig musi mi przynieść conajmniej po >>>10 zeta
tak robił mój ojciec... byłem wtedy mały, więc znam to z opowiadań mojej mamy... kiedyś był tak zły, że mama nie puściła mu jakichś jego stałych pukonów, że wieczorem musiała jechać do innego miasta, gdzie kolektury były jeszcze otwarte i je puścić
o co się z tą czerwoną cyferką rozchodzi w lotto i lotto plus???
facet napadł na babkę w parku i ciągnie ją w krzaki
ta krzyczy : "pomocy, pomocy"
-poczekaj, może sam dam radę
ta krzyczy : "pomocy, pomocy"
-poczekaj, może sam dam radę
fish_poker to są liczby, które wylosowano w obu losowaniach lotto jednego dnia
emeryt
A weź kiedyś tak dla sportu sprawdź czy w szczęśliwe dla Wodników dni czegoś większego nie ustrzelisz. Na przykład wczoraj
A teraz już naprawdę muszę iść spać, bo będe w pracy nieprzytomna
A weź kiedyś tak dla sportu sprawdź czy w szczęśliwe dla Wodników dni czegoś większego nie ustrzelisz. Na przykład wczoraj
A teraz już naprawdę muszę iść spać, bo będe w pracy nieprzytomna
emeryt a jak z wyplacaniem wiekszych pieniedzy bo w pl granie jest zabronione?
Ach,ok i nic specjalnego nie ma jak się ją trafi?
dla mnie wszystkie dni są szczęśliwe, jak padaja remisy w meczach
emeryt
Wtedy gdy księżyc jest w Bliźniętach ( bardziej) i Wadze (trochę mniej). Dobre są też dni gdy Księżyc jest w znaku Lwa, Strzelca, Barana, ale nie ma co wtedy szaleć
Dobranoc i wyłączam kompa, bo do rana znów będę siedziec
Wtedy gdy księżyc jest w Bliźniętach ( bardziej) i Wadze (trochę mniej). Dobre są też dni gdy Księżyc jest w znaku Lwa, Strzelca, Barana, ale nie ma co wtedy szaleć
Dobranoc i wyłączam kompa, bo do rana znów będę siedziec
w polsce nie zaplacisz od tego podatku bo jest to nielegalne bylem z tym u prawnika ale czekam na Twoja opinie
jak juz grac w lotto to jednak ta 1 zl za plusa to moze lepiej doplacic ..
nie, nic specjalnego nie ma... chodzi o to, że wysyła się te same liczby na oba losowania... pasko chciał wyróżnić te, które się powtarzają, bo wszyscy jesteśmy ciekawi, jak szybko zdarzy się co najmniej 3/6 w obu losowaniach
Heh dzięki Unhappy i dobranoc wszystkim!!!
zakon13
mi wystarczają wygrane moje, gdzie gram w progresji nie klasycznej 2,4,8,16
lecz gdzie wygrane na każdy remis musi być większa >>> 12 zet od sumy stawek jakie postawiłem na dany zespół
mi wystarczają wygrane moje, gdzie gram w progresji nie klasycznej 2,4,8,16
lecz gdzie wygrane na każdy remis musi być większa >>> 12 zet od sumy stawek jakie postawiłem na dany zespół
hehe... no właśnie dziś kolektorka komuś tak tłumaczyła, że może wygrać i w jednym, i w drugim losowaniu... szkoda tylko, że nie podała prawdopodobieństwa tego zdarzenia... tyle miliardów to nawet ts na oczy nie widział
emeryt sprawa zaczyna sie komplikowac przy wiekszych wygranych powiedzmy takie ryzyko zawodowe czy ktos sprawdzi przelewy czy nie
zakon13 granie u bukmachera nie jest w polsce zabronione!!!
PASKO dzięki za wyjaśnienie ja nie narzekam
PASKO dzięki za wyjaśnienie ja nie narzekam
zakon13
ja nie gram w internecie
bezposrednio w kolekturze płacę i w kolekturze biorę kaśkę
ja nie gram w internecie
bezposrednio w kolekturze płacę i w kolekturze biorę kaśkę
lottomat, kiedyś padnie... mamy jeszcze tylko 13Â 978Â 601 kombinacji, które nigdy się nie pojawiły
lubię jak kaśka szeleści w kieszeni, a nie na przelewach
i na lokatach odcinam kupony co 3, 4 miesiące
i na lokatach odcinam kupony co 3, 4 miesiące
wiecie ktory bedzie rok zakladajac ze nigdy nie powtorzy sie zadna kombinacja ?
nie tak dawno było takie losowanie, gdzie wylosowano 5 liczb pod rząd i jakąś czterdziestkę...
zakon w necie możesz grać legalnie u tych którzy dostali zgodę mf i licencję ,fakt np. W bwin z prawnego punktu widzenia legalnie grać nie możesz z terytorium RP
rustu o to mi chodzi ze w polsce jak cos wygrasz przez net to tak naprawde od ciebie zalezy czy zaryzykujesz z wylpata czy dostaniesz kare za przelew a kary sa takie ze do konca zycia mozna sie nie wyplacic
7 dni w Górach Orlickich
ponad miesiąc - camping w Sopocie
7 dni Góry stołowe
i 10 dni teraz w Ciechocinku
ponad miesiąc - camping w Sopocie
7 dni Góry stołowe
i 10 dni teraz w Ciechocinku
zakon dlatego w RP nie gram przez netatylko w naziemnychjednak to straszenie karami to moim zdaniem bujda nie znam nikogo kogo by za granie w necie ukarano
pogoda raczej tak
tylko na szlaku czerwonym z Dusznik Zdroju do Polanicy musiałem uciekać przed dzikami i kontuzja kolana, dlatego pojechałem do Ciecha
tylko na szlaku czerwonym z Dusznik Zdroju do Polanicy musiałem uciekać przed dzikami i kontuzja kolana, dlatego pojechałem do Ciecha
4/5 w mini lotto w realu jednej zabrakło
MARIO OLSZTYN Mega Pewniaki 2 ja typuje na pare ników i wysyłam to weszło 4/5 i 2 razy 3/5 w mini lotto w realu ale zawsze zabraknie jednej