Wpisy 1 117 413 – 1 117 512
18 września 2012 21:59 → 18 września 2012 22:13, 100 wpisów
hipcio no i wszyscy z Małopolski w piątek i sobotę będzie u was lało jak z cebra... bo jadę do Krakowa na wycieczkę a jak wyjeżdżam gdzieś we wrześniu to zawsze w tym miejscu leje
a w swoim zdaniu w skrocie chodzi o pewna czynnosc wiecie cin cin o ktorej pewnie z Lila myslimy jednoczesnie wiele razy w danej chwili
Polska stanie się pustynią,będą rosnąć kaktusy,a po polach chodzić skorpiony:
helou wszystkim
lila.hipcio żółwik,szóśtka
żółwik,szóśtka
lottomat---4 liczby do MM
na wczoraj poproszę
lila.hipcio żółwik,szóśtka
żółwik,szóśtka
lottomat---4 liczby do MM
na wczoraj poproszę
michellex..nie pisz mi nic o ciastkarni i tortach bo ptaszysko będzie latało po pokoju
Tata Marcina powiedzial ze jego syn powiedzial ze jego siostra powiedziala ze jej mama powiedziala ze jej maz powiedzial o tym co wlasnie powiedzialem
lottomat...po takiej kąpieli jakbys wyszedł na balkon nato pszczoly by miały raj
wiesiek
Opinie o moich zdolnościach jasnowidzki amatorki są mocno przesadzone Po prostu strzelałam
Opinie o moich zdolnościach jasnowidzki amatorki są mocno przesadzone Po prostu strzelałam
lottomat - powtarzam są dwie szkoły
unhappy - w sieci jest trochę tekstów na temat lotka autorstwa tego właśnie człowieka, powyższe, co zapodał kolega, to fragment jednego z nich - spokojnie znajdziesz...
wiesiek
unhappy - w sieci jest trochę tekstów na temat lotka autorstwa tego właśnie człowieka, powyższe, co zapodał kolega, to fragment jednego z nich - spokojnie znajdziesz...
wiesiek
Słuchajcie myśl robala jest przednia dla kurażu wszyscy sobie strzelmy
Robal byc moze ale jak przeczytac ocenisz i powiesz ze koles nie ma racji w tym co akurat napisal to wrocimy do rozmowy
Masoni chcą ograniczyć populację polaków do 10 milionów,trzymanych w rezerwatach:
michellex..ostatni męża pogoniłam na ogród z jego perfumami no bo kurna jakoś mnie mdlą a tak mi się kiedyś podobały mówię...won mi z tym gównem!!
Uwielbiam babskie pisemka. Wasz związek przeżywa kryzys zróbcie sobie kąpiel w czekoladzie w zaciemnionej łazience oświetlonej świecami. I on tu ten tego a ona nie może skupic kombinując jak tu potem wannę doczyścic i tą cholerną stearynę zeskrobac nie uszkadzając zbytnio kafelek
Masoni nie zdążą. Za parę miechów będzie wojna atomowa z iranem i pozdro 600 witamy się z dinozaurami w zaświatach
toja
Każdy czasami potrzebuje zwrócić na siebie uwagę w ten czy inny sposób
Każdy czasami potrzebuje zwrócić na siebie uwagę w ten czy inny sposób
schron niewiele da bo zapasy żywności się skończą i nie będzie miał kto ich uzpełnić
michellex..ogólnie dobrze ale coś mi się dzisiaj rzygać chciało,jak nigdy
Po wojnie atomowej znikną mężczyżni i nie wiadomo jak kobiety będą się rozmnażać:
scolls
hipopotan ten problem juz w filmie seksmisja zostal rozwiazany