Wpisy 1 117 325 – 1 117 424
18 września 2012 21:38 → 18 września 2012 22:01, 100 wpisów
kondi1
No to dobrej nocy i wieszczych lub po prostu kolorowych snów
Ja robię konfetti z swoich losów a jak prowadzi pewien pan owłosiony inaczej to zaczynam już gdy kulki wpadają do bębna Ale jakby ktoś miał zbędne to chętnie się na nich wyżyję za niepowodzenia
No to dobrej nocy i wieszczych lub po prostu kolorowych snów
Ja robię konfetti z swoich losów a jak prowadzi pewien pan owłosiony inaczej to zaczynam już gdy kulki wpadają do bębna Ale jakby ktoś miał zbędne to chętnie się na nich wyżyję za niepowodzenia
To i ja dołączę
deki no ale moze to przeanalizuj i dojdziesz do podobnych wnioskow ?
Lila
Lila
U Ciebie też jest taka "sympatyczna" duchota przed burzą sprawiająca, że człowiek zasypia na siedząco
Bo u mnie jest i też dzisiaj raczej tu sobie nie pobaluję
U Ciebie też jest taka "sympatyczna" duchota przed burzą sprawiająca, że człowiek zasypia na siedząco
Bo u mnie jest i też dzisiaj raczej tu sobie nie pobaluję
medea...duchoty nie ma ale jest ciepło a spać mi się chce bo zmęczona jestem po pracy
medea to nie tak do końca ja wiem na swoim przykładzie moja córka nie jest menelem ale facet ją zgwalciłi próba zabójstwa mam wnuka dostał 10 przesiedział 5 i wyszedł ona się zagubiła mam 2 wnuka też go chowam od urodzenia moje rybki są najsłodsze kocham ich a córki nie mam nie umię nad nią zapanowac sasmo życie
lila medea
deki
jednak
czeba sobie też jasno powiedzieć, że -
do takiego mini na ten przykład sam najlepszy jest -
z 42 liczb
jeden zakład
na pięć liczb - to niełatwa sztuka
należy dodać, lub inaczej mówiąc - ciężka sprawa
deki
jednak
czeba sobie też jasno powiedzieć, że -
do takiego mini na ten przykład sam najlepszy jest -
z 42 liczb
jeden zakład
na pięć liczb - to niełatwa sztuka
należy dodać, lub inaczej mówiąc - ciężka sprawa
emerytka 46
jestem trochę zbyt zmęczony na czytanie tego teraz... ale przejrzę na pewno...
Albin
Lila
Ja też dzisiaj miałam w pracy wesoły dzień a jutro będzie powtórka z rozrywki, bo muszę pewne rzeczy pokończyc do czwartku Dlatego zwinę się tuż po losowaniu tak jak Ty by od rana byc w formie
Ja też dzisiaj miałam w pracy wesoły dzień a jutro będzie powtórka z rozrywki, bo muszę pewne rzeczy pokończyc do czwartku Dlatego zwinę się tuż po losowaniu tak jak Ty by od rana byc w formie
Robal_36 dzisiaj jak tam zagrales?
medea..ja rano wstaję i już mi się po śniadaniu spać znowu chce,jakbym się rąbnęła to bym cały dzień z chęcią przespała
1117324. lottomat 2012-09-18 (21:38)
"Tego rodzaju rozumowania ... itd << -
to z p.Krzysztofa P. czy astrotoruń ?
"Tego rodzaju rozumowania ... itd << -
to z p.Krzysztofa P. czy astrotoruń ?
tesa..no w sumie to ja nie wiem co mam napisać koszmar jakiś.Dobrze że,wnuki mają Ciebie
1117347. albin multimulti
... dzisiaj jak tam zagrales?
- p r a w i e, jak zwykle
... dzisiaj jak tam zagrales?
- p r a w i e, jak zwykle
tesa
Te sprawy w ogóle nie są proste i jednoznaczne, ale w sytuacji tamtej kobiety być może wstrząs wywołany utratą dzieci wreszcie zmusi jej córkę do przejrzenia na oczy i pójścia na terapię.Bo jak na razie to matka pije kosztem dzieci a ich babcia z rolniczej emerytury nie jest w stanie utrzymać siebie i wnuków oraz jednocześnie płacić rachunków za ich matkę by nie stracili dachu nad głową. Tutaj nawet złe rozwiązanie jest lepsze niż czekanie na cud, który znając chorobę alkoholową albo nastąpi albo i nie
Te sprawy w ogóle nie są proste i jednoznaczne, ale w sytuacji tamtej kobiety być może wstrząs wywołany utratą dzieci wreszcie zmusi jej córkę do przejrzenia na oczy i pójścia na terapię.Bo jak na razie to matka pije kosztem dzieci a ich babcia z rolniczej emerytury nie jest w stanie utrzymać siebie i wnuków oraz jednocześnie płacić rachunków za ich matkę by nie stracili dachu nad głową. Tutaj nawet złe rozwiązanie jest lepsze niż czekanie na cud, który znając chorobę alkoholową albo nastąpi albo i nie
Robal_36
medea...ostatnio coś mi się obiło o uszy że alkoholicy mają rentę alkoholową? Prawda to?
tak maja zeby mieli za co pic bo inaczej nie beda alkoholikami
lottomat..nie tylko Tobie,ja też już bym najchętniej udetzyła do ambasady Japońskiej
lottomat...to samo wtedy pomyślałam w końcu za coś muszą się nachlać nie?
wiesiek77
jak wygram w lotto otwieram wlasna fabryke czekolady i siec wlasnych cukierni
Lila
Jak gdzieś pracowali i mają staż ubezpieczeniowy to z swoim zrytym przez wódę organizmem rzeczywiście dośc łatwo dostają orzeczenie o całkowitej niezdolności o pracy i rentę z ZUS. O dziwo łatwiej niż ludzie naprawdę chorzy, lecz na całe szczęście specjalnej renty dla nich nie ma
Jak gdzieś pracowali i mają staż ubezpieczeniowy to z swoim zrytym przez wódę organizmem rzeczywiście dośc łatwo dostają orzeczenie o całkowitej niezdolności o pracy i rentę z ZUS. O dziwo łatwiej niż ludzie naprawdę chorzy, lecz na całe szczęście specjalnej renty dla nich nie ma
lottomat
ja pytam panie językoznawco, czy to za Krzysztofem Płochorzem, czy to ta druga krynica mądrości - ale, to chyba raczej z tego pana któremu się widzenie zmieniło, bo jak sprzedawał był - jak sam pisze, miał chyba jakoś inne zdanie, tak, raczej tak... I co ? pewnie sądzisz, że muszę się zgadzać ?
ja pytam panie językoznawco, czy to za Krzysztofem Płochorzem, czy to ta druga krynica mądrości - ale, to chyba raczej z tego pana któremu się widzenie zmieniło, bo jak sprzedawał był - jak sam pisze, miał chyba jakoś inne zdanie, tak, raczej tak... I co ? pewnie sądzisz, że muszę się zgadzać ?
medea..czyli coś dobrze słyszałamktoś mi o tym mówił ale nawet już nie pamiętam kto
medea ja nie z tych ja pracuję jestem osobą publiczną więc muszę o swój wizerunek dbac ale wszystkie dzieci kocham dziecko dla mnie coś najważniejszego dobranioc dzięki za rozmowę ide wnuki ukochac nie wszystkie dzieci mają taki szczęscie jak moje dzięki
robal nie interesuje mnie kim on jest ale tylko to co tam jest napisane a to co jest napisane jest z sensem
marek
Pamiętasz te liczby z rana. Nie napisałam o tym, ale wyliczyłam je w bardzo dziwaczny sposób. Nie pamiętam snów albo tylko pojedyncze rzeczy z nich. No to idąc do pracy bardzo intensywnie myślałam o grach jednocześnie zapamiętując rzeczy które rzucały mi się w oczy typu kolor mijanych samochodów. No i jak je spisałam i przeliczyłam numerologicznie to coś to mogło dać
Pamiętasz te liczby z rana. Nie napisałam o tym, ale wyliczyłam je w bardzo dziwaczny sposób. Nie pamiętam snów albo tylko pojedyncze rzeczy z nich. No to idąc do pracy bardzo intensywnie myślałam o grach jednocześnie zapamiętując rzeczy które rzucały mi się w oczy typu kolor mijanych samochodów. No i jak je spisałam i przeliczyłam numerologicznie to coś to mogło dać
na yt jest filmik z sondą uliczną, w której jakaś pani powiedziała, że za wygraną z kumulacji kupiłaby sobie... tira
Lila jesli myslisz ze ja nie mysle o tym co Ty myslisz gdy ja mysle to mysle ze bardzo sie mylisz kiedy myslisz ze ja nie mysle ze mysle o tym co Ty myslisz
wiesiu...jak nie wiesz co zrobić to ja Tobie napiszę możesz się ze mła podzielić
lottomat
A nie mógłbyś tego opisac w tabelce lub diagramem, bo zrozumiec trudno
A nie mógłbyś tego opisac w tabelce lub diagramem, bo zrozumiec trudno
hipcio no i wszyscy z Małopolski w piątek i sobotę będzie u was lało jak z cebra... bo jadę do Krakowa na wycieczkę a jak wyjeżdżam gdzieś we wrześniu to zawsze w tym miejscu leje
a w swoim zdaniu w skrocie chodzi o pewna czynnosc wiecie cin cin o ktorej pewnie z Lila myslimy jednoczesnie wiele razy w danej chwili
Polska stanie się pustynią,będą rosnąć kaktusy,a po polach chodzić skorpiony:
helou wszystkim
lila.hipcio żółwik,szóśtka
żółwik,szóśtka
lottomat---4 liczby do MM
na wczoraj poproszę
lila.hipcio żółwik,szóśtka
żółwik,szóśtka
lottomat---4 liczby do MM
na wczoraj poproszę