Wpisy 1 117 241 – 1 117 340
18 września 2012 21:17 → 18 września 2012 21:43, 100 wpisów
jackwar
Dokładnie. Najpierw zakichany minister opowiada w mediach,że zlikwiduje bidule, bo dzieci powinny być w rodzinach zastępczych. A potem się okazuje, że takich rodzin nie ma a my nie mamy jak i gdzie umieszczać dzieci zabranych z melin i miejsc gdzie dzieje im się krzywda. Musimy naciągać przepisy a czasami normalnie jechać po bandzie by w ogóle cokolwiek zrobić. Problem w tym, że jeden pracownik pomocy społecznej będzie walczył by sumiennie wykonywać swoją pracę a drugi biernie klapnie na dupie i za biureczkiem będzie czekał na emeryturę. A potem dzieci znikają a nikt tego nie zauważa albo powierza się dzieci skrzywdzone przez los takim ludziom i zostawia samopas. To znaczy czemuś człowiekopodobnemu bo nazwanie tych drani ludźmi jest niestosowne a bydlakami obraża zwierzęta.
Dokładnie. Najpierw zakichany minister opowiada w mediach,że zlikwiduje bidule, bo dzieci powinny być w rodzinach zastępczych. A potem się okazuje, że takich rodzin nie ma a my nie mamy jak i gdzie umieszczać dzieci zabranych z melin i miejsc gdzie dzieje im się krzywda. Musimy naciągać przepisy a czasami normalnie jechać po bandzie by w ogóle cokolwiek zrobić. Problem w tym, że jeden pracownik pomocy społecznej będzie walczył by sumiennie wykonywać swoją pracę a drugi biernie klapnie na dupie i za biureczkiem będzie czekał na emeryturę. A potem dzieci znikają a nikt tego nie zauważa albo powierza się dzieci skrzywdzone przez los takim ludziom i zostawia samopas. To znaczy czemuś człowiekopodobnemu bo nazwanie tych drani ludźmi jest niestosowne a bydlakami obraża zwierzęta.
lottomat..stracisz cierpliwość i co zrobisz?zaczniesz strzelać z kulek?
http://www.youtube.com/watch?v=1bJxYRtGUM4&feature=related
witam wszystkich...
witam wszystkich...
stracisz cierpliwość i wszystkim będziesz drukował 10/10 na ch-t?
deki72
medea76
Lila
jackwar
mialem chwile zawachania bo bym puscil 320 zakladow ale wolalem kase zostawic
Ja tam jestem dziewczyna z miasta, więc o profesjonalnym bezpiecznym oprawieniu kurczaka myślę ze zgrozą a krowa
szczerze mowiac zawsze liczylem ze kiedys trafie wlasnie w malego i mi wystarczy
medea..ja też z miasta ale jeszcze wiem jak się kurę z piór oprawia i z flaków
no i te piekne kupony do mini idealnie 8 zakladow i rowno dyszeczka
lottomat, jest tu taki kris, który puścił się za coś koło 500 zł systemowo w mini... z tego, co pamiętam, trafił jedną liczbę
medea ja jestem rodziną zastępcza i z siebie wszystko daję bo to sa moje wnuki gorzej jak ktos obcy bierze twoje dzieci lub wnuki widzę róznicę moje mają wszystko to moje skarby największe choc sama chowałam za swoje zanim ktoś mi powiedział o tych rodzinach takie życie
tesa
gdyby na tym czacie nie bylo takiej podniety to bym dzis nic nie puscil !!
tesa , dla niektórych nie ważne czy to dzieci są z rodziny czy nie i dają miłość ale niektórzy myślą że zrobią na tym kokosy i się mylą a dzieci cierpią .
nie wiem, czy później grał... ja też uważam, że nie ma sensu grać systemem...
jackwar życie jest okrutne a co ten mały człowiek ma do powiedzienia
jackwar i tesa
Ja ostatnio sama kobiecie musiałam podpowiedziec by przezwyciężyła wstyd i wreszcie uregulowała sytuację prawną wnuków, bo liczeni na to, ze ich ojciec się wreszcie nimi zainteresuje po gdy jedno ma 5 a drugie 8 lat i nie widziały go ani razu od urodzenia to naiwnośc. Taka sama jak wiara, że córka wreszcie przestanie pic i pójdzie do pracy zamiast wegetowac z dziecmi za alimenty z Funduszu Alimentacyjnego. Życ odechciewa jak się słyszy, że ktoś uważa za normalne okradanie własnych dzieci z jedzenia by miec na flaszkę. A tak jak tej matce ograniczą władzę rodzicielska a babcia zostanie rodziną zastępczą to na pewno będzie im lepiej niż teraz. Smutne
Ja ostatnio sama kobiecie musiałam podpowiedziec by przezwyciężyła wstyd i wreszcie uregulowała sytuację prawną wnuków, bo liczeni na to, ze ich ojciec się wreszcie nimi zainteresuje po gdy jedno ma 5 a drugie 8 lat i nie widziały go ani razu od urodzenia to naiwnośc. Taka sama jak wiara, że córka wreszcie przestanie pic i pójdzie do pracy zamiast wegetowac z dziecmi za alimenty z Funduszu Alimentacyjnego. Życ odechciewa jak się słyszy, że ktoś uważa za normalne okradanie własnych dzieci z jedzenia by miec na flaszkę. A tak jak tej matce ograniczą władzę rodzicielska a babcia zostanie rodziną zastępczą to na pewno będzie im lepiej niż teraz. Smutne
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
gry systemem to 1 z tego co cyztalem moze znajde i 2 inne bardziej rozpisane
gry systemem to 1 z tego co cyztalem moze znajde i 2 inne bardziej rozpisane
no i życzę wszystkim, aby po losowaniu mogli oddać losy medea, bo rankiem coś przebąkiwala o robieniu z nich konfetti
"Tego rodzaju rozumowania prowadzą do wniosku, że te wielokrotne wygrane niższego stopnia w grach systemowych w ogóle nie są korzyścią, lecz wyrażają fakt, że gracz w istocie składa odpowiednią wielokrotność jednakowych zakładów określonego typu, a zatem proporcjonalnie do tego traci na szansach. Tak więc mówienie o korzyści jest równoważne twierdzeniu, że podwyższenie stawki (zwielokrotnienie opłaty za zakład) jest korzystne. Oczywiście nie jest korzystne, gdyż jak już wiemy gracze na totolotku praktycznie zawsze tracą ze swoich opłat za grę około 50 % (60 % jeśli uwzględnimy dodatkowe opłaty na cele kultury; pomijamy tu fakt, że wyższe wygrane obłożone są ponadto podatkiem), zaś podwyższanie stawki nie zwiększa prawdopodobieństwa wygranej, a więc musi prowadzić do wprost proporcjonalnie podwyższonych strat grającego."
kondi1
No to dobrej nocy i wieszczych lub po prostu kolorowych snów
Ja robię konfetti z swoich losów a jak prowadzi pewien pan owłosiony inaczej to zaczynam już gdy kulki wpadają do bębna Ale jakby ktoś miał zbędne to chętnie się na nich wyżyję za niepowodzenia
No to dobrej nocy i wieszczych lub po prostu kolorowych snów
Ja robię konfetti z swoich losów a jak prowadzi pewien pan owłosiony inaczej to zaczynam już gdy kulki wpadają do bębna Ale jakby ktoś miał zbędne to chętnie się na nich wyżyję za niepowodzenia
To i ja dołączę
deki no ale moze to przeanalizuj i dojdziesz do podobnych wnioskow ?
Lila
Lila
U Ciebie też jest taka "sympatyczna" duchota przed burzą sprawiająca, że człowiek zasypia na siedząco
Bo u mnie jest i też dzisiaj raczej tu sobie nie pobaluję
U Ciebie też jest taka "sympatyczna" duchota przed burzą sprawiająca, że człowiek zasypia na siedząco
Bo u mnie jest i też dzisiaj raczej tu sobie nie pobaluję
medea...duchoty nie ma ale jest ciepło a spać mi się chce bo zmęczona jestem po pracy
medea to nie tak do końca ja wiem na swoim przykładzie moja córka nie jest menelem ale facet ją zgwalciłi próba zabójstwa mam wnuka dostał 10 przesiedział 5 i wyszedł ona się zagubiła mam 2 wnuka też go chowam od urodzenia moje rybki są najsłodsze kocham ich a córki nie mam nie umię nad nią zapanowac sasmo życie
lila medea
deki
jednak
czeba sobie też jasno powiedzieć, że -
do takiego mini na ten przykład sam najlepszy jest -
z 42 liczb
jeden zakład
na pięć liczb - to niełatwa sztuka
należy dodać, lub inaczej mówiąc - ciężka sprawa
deki
jednak
czeba sobie też jasno powiedzieć, że -