Wpisy 1 117 211 – 1 117 310
18 września 2012 21:10 → 18 września 2012 21:34, 100 wpisów
krzysio, ważne że lila w domu grzyba nie ma, a takie tam muchomory...
medea , najgorsze jest to że te wytyczne dają ministrowie ,pokazują że mają pomysł , że pracują i że teraz to będzie lepiej , dają to urzędasom , ci głowią się jak to napisać , piszą i wychodzi gorzej niż było .
A propos futrzaków to jestem spalona w najbliższej mojego domu kolekturze. Babka ma kota czarnego jak noc co to uwielbia siedziec i się gapic jak działa maszyna. No i jak widzi klienta potrafi przebiec przed nim. No i kiedyś coś na ten powiedziałam. Teraz babka patrzy na mnie jakbym co najmniej jej kicię chciała na kołnierzyk przerobic
slawek , z tą krową to przesadziłeś , mój ojciec przejechał krowę pociągiem to cała lokomotywa była w nieprzetrawionej trawie , może ją tylko zachaczyłeś ?
lottomat...eskimosy jak eskimosy ale zobacz jak ONEMU gały z orbit wyskakują
super było a wami ale obowiązki wzywająi dużo zycze wsztstkimdo jutra
jackwar
Dokładnie. Najpierw zakichany minister opowiada w mediach,że zlikwiduje bidule, bo dzieci powinny być w rodzinach zastępczych. A potem się okazuje, że takich rodzin nie ma a my nie mamy jak i gdzie umieszczać dzieci zabranych z melin i miejsc gdzie dzieje im się krzywda. Musimy naciągać przepisy a czasami normalnie jechać po bandzie by w ogóle cokolwiek zrobić. Problem w tym, że jeden pracownik pomocy społecznej będzie walczył by sumiennie wykonywać swoją pracę a drugi biernie klapnie na dupie i za biureczkiem będzie czekał na emeryturę. A potem dzieci znikają a nikt tego nie zauważa albo powierza się dzieci skrzywdzone przez los takim ludziom i zostawia samopas. To znaczy czemuś człowiekopodobnemu bo nazwanie tych drani ludźmi jest niestosowne a bydlakami obraża zwierzęta.
Dokładnie. Najpierw zakichany minister opowiada w mediach,że zlikwiduje bidule, bo dzieci powinny być w rodzinach zastępczych. A potem się okazuje, że takich rodzin nie ma a my nie mamy jak i gdzie umieszczać dzieci zabranych z melin i miejsc gdzie dzieje im się krzywda. Musimy naciągać przepisy a czasami normalnie jechać po bandzie by w ogóle cokolwiek zrobić. Problem w tym, że jeden pracownik pomocy społecznej będzie walczył by sumiennie wykonywać swoją pracę a drugi biernie klapnie na dupie i za biureczkiem będzie czekał na emeryturę. A potem dzieci znikają a nikt tego nie zauważa albo powierza się dzieci skrzywdzone przez los takim ludziom i zostawia samopas. To znaczy czemuś człowiekopodobnemu bo nazwanie tych drani ludźmi jest niestosowne a bydlakami obraża zwierzęta.
lottomat..stracisz cierpliwość i co zrobisz?zaczniesz strzelać z kulek?
http://www.youtube.com/watch?v=1bJxYRtGUM4&feature=related
witam wszystkich...
witam wszystkich...
stracisz cierpliwość i wszystkim będziesz drukował 10/10 na ch-t?
deki72
medea76
Lila
jackwar
mialem chwile zawachania bo bym puscil 320 zakladow ale wolalem kase zostawic
Ja tam jestem dziewczyna z miasta, więc o profesjonalnym bezpiecznym oprawieniu kurczaka myślę ze zgrozą a krowa
szczerze mowiac zawsze liczylem ze kiedys trafie wlasnie w malego i mi wystarczy
medea..ja też z miasta ale jeszcze wiem jak się kurę z piór oprawia i z flaków
no i te piekne kupony do mini idealnie 8 zakladow i rowno dyszeczka
lottomat, jest tu taki kris, który puścił się za coś koło 500 zł systemowo w mini... z tego, co pamiętam, trafił jedną liczbę
medea ja jestem rodziną zastępcza i z siebie wszystko daję bo to sa moje wnuki gorzej jak ktos obcy bierze twoje dzieci lub wnuki widzę róznicę moje mają wszystko to moje skarby największe choc sama chowałam za swoje zanim ktoś mi powiedział o tych rodzinach takie życie
tesa
gdyby na tym czacie nie bylo takiej podniety to bym dzis nic nie puscil !!
tesa , dla niektórych nie ważne czy to dzieci są z rodziny czy nie i dają miłość ale niektórzy myślą że zrobią na tym kokosy i się mylą a dzieci cierpią .
nie wiem, czy później grał... ja też uważam, że nie ma sensu grać systemem...
jackwar życie jest okrutne a co ten mały człowiek ma do powiedzienia
jackwar i tesa
Ja ostatnio sama kobiecie musiałam podpowiedziec by przezwyciężyła wstyd i wreszcie uregulowała sytuację prawną wnuków, bo liczeni na to, ze ich ojciec się wreszcie nimi zainteresuje po gdy jedno ma 5 a drugie 8 lat i nie widziały go ani razu od urodzenia to naiwnośc. Taka sama jak wiara, że córka wreszcie przestanie pic i pójdzie do pracy zamiast wegetowac z dziecmi za alimenty z Funduszu Alimentacyjnego. Życ odechciewa jak się słyszy, że ktoś uważa za normalne okradanie własnych dzieci z jedzenia by miec na flaszkę. A tak jak tej matce ograniczą władzę rodzicielska a babcia zostanie rodziną zastępczą to na pewno będzie im lepiej niż teraz. Smutne
Ja ostatnio sama kobiecie musiałam podpowiedziec by przezwyciężyła wstyd i wreszcie uregulowała sytuację prawną wnuków, bo liczeni na to, ze ich ojciec się wreszcie nimi zainteresuje po gdy jedno ma 5 a drugie 8 lat i nie widziały go ani razu od urodzenia to naiwnośc. Taka sama jak wiara, że córka wreszcie przestanie pic i pójdzie do pracy zamiast wegetowac z dziecmi za alimenty z Funduszu Alimentacyjnego. Życ odechciewa jak się słyszy, że ktoś uważa za normalne okradanie własnych dzieci z jedzenia by miec na flaszkę. A tak jak tej matce ograniczą władzę rodzicielska a babcia zostanie rodziną zastępczą to na pewno będzie im lepiej niż teraz. Smutne