Wpisy 1 117 125 – 1 117 224
18 września 2012 20:32 → 18 września 2012 21:13, 100 wpisów
slawek ..no tak zawsze spadam ..teraz jestem dzidek nie lubie przy kompie
agatkaa
wiesiek77 tak za całe 7,50 zł jak nic nie wpadnie to będę grac na sucho do końca miesiąca
slawek
wiesiek77 tak za całe 7,50 zł jak nic nie wpadnie to będę grac na sucho do końca miesiąca
slawek
tesa
Chwilowo mogłam sobie pozwolić tylko na mm oraz mini. Lotto musi poczekać do wypłaty
Chwilowo mogłam sobie pozwolić tylko na mm oraz mini. Lotto musi poczekać do wypłaty
Jest Pasko? Co tak wczesnie bedzie ten test lotto chat o 15-stej...
slawek, czat testowy miał być po losowaniu, czat faktyczny z ts-em ma być o 15... bez sensu
Tesa
Bo teraz jesteśmy na etapie dobrze zilustrowanym piosenką ze Skrzypka na Dachu tj. Gdybym bogaty.... a po losowaniu na etapie piosenki pt. Jedyne co mam to złudzenia .....
Bo teraz jesteśmy na etapie dobrze zilustrowanym piosenką ze Skrzypka na Dachu tj. Gdybym bogaty.... a po losowaniu na etapie piosenki pt. Jedyne co mam to złudzenia .....
slawek
Z uwagi, że jako miejscowy świr pozytywnie zakręcony gram według kalendarza księżycowego to dzisiaj przez swoje gapiostwo powodujące zapomnienie o pustym kursie księzyca przynoszącym pecha w grach losowych puściła zakłady w przed 16.47 gdy się kończył. Jeśli magia działa to jestem na aucie jeśli chodzi o grę w realu
A jak nie działa to pożyjemy zobaczymy
Z uwagi, że jako miejscowy świr pozytywnie zakręcony gram według kalendarza księżycowego to dzisiaj przez swoje gapiostwo powodujące zapomnienie o pustym kursie księzyca przynoszącym pecha w grach losowych puściła zakłady w przed 16.47 gdy się kończył. Jeśli magia działa to jestem na aucie jeśli chodzi o grę w realu
A jak nie działa to pożyjemy zobaczymy
medea Skrzypek na dachu to super film do myślenia zmusza ale zawsze jest jutro i nowe numerki
tesa
Tak ten kawałek Słońce wschodzi, słońce zachodzi aż się człowiek sentymentalny robi. No i mój ukochany cytat, że "każdy ma prawo do szczęścia nawet ubogi krawiec "
Tak ten kawałek Słońce wschodzi, słońce zachodzi aż się człowiek sentymentalny robi. No i mój ukochany cytat, że "każdy ma prawo do szczęścia nawet ubogi krawiec "
slawek, pytałem, bo teraz żółte budy nie będą już żółte http://www.totalizator.pl/o-nas/aktualnosci/news/nowa-wizualizacja-sieci-sprzeday-lotto,-czyli-rado-wygrywania-w-nowej-szacie.
medea , pierwszy raz się z Krzywonos zgadzam , zabić tą matke zastępczą
tesa
A znasz to zakończenie słabo znanej książki Bułhakowa autora Mistrza i Małgorzaty pt. Biała Gwardia :
"...) Wszystko przeminie.Cierpienie, męki, krew, głód i mór. Szczenie miecz,ale gwiazdy pozostaną także i wtedy, kiedy nawet cień naszych ciał i spraw nie pozostanie już na ziemi. Nie ma człowieka, który by tego nie wiedział. Czemuż więc nie chcemy zwrócić ku nim naszych oczu ? Czemu."
Smutne, ale bardzo prawdziwe
A znasz to zakończenie słabo znanej książki Bułhakowa autora Mistrza i Małgorzaty pt. Biała Gwardia :
"...) Wszystko przeminie.Cierpienie, męki, krew, głód i mór. Szczenie miecz,ale gwiazdy pozostaną także i wtedy, kiedy nawet cień naszych ciał i spraw nie pozostanie już na ziemi. Nie ma człowieka, który by tego nie wiedział. Czemuż więc nie chcemy zwrócić ku nim naszych oczu ? Czemu."
Smutne, ale bardzo prawdziwe
kto zna dobrze angielski często potrzebuję pomocy mój wnuk na angielski ja się uczyłam się 5 lat niemieckiego kto chętny do pomocy
medeo, w mistrzu... jest inny cytat, który bardzo mi się podoba słowa te wypowiada behemot
jackwar
No co ja mogę powiedzieć
Nowy system jest do luftu a będzie jeszcze gorzej, bo rząd dał zadania a nie dał kasy i samorządy oszczędzają na czym mogą. I tak zza biurek niewiele widać a nawet jak widać to niewiele da się zrobić.Pamiętam jak dziewczyny miały do mnie pretensję gdy powiedziałam, ze spodziewam się zalewu takich Polaczków-Cwaniaczków co to na dzieciach się będą chcieli dorobic. I teraz mimo tego, że to nie w moim powiecie mam kaca. Wiem jak ten system wygląda od środka
No co ja mogę powiedzieć
Nowy system jest do luftu a będzie jeszcze gorzej, bo rząd dał zadania a nie dał kasy i samorządy oszczędzają na czym mogą. I tak zza biurek niewiele widać a nawet jak widać to niewiele da się zrobić.Pamiętam jak dziewczyny miały do mnie pretensję gdy powiedziałam, ze spodziewam się zalewu takich Polaczków-Cwaniaczków co to na dzieciach się będą chcieli dorobic. I teraz mimo tego, że to nie w moim powiecie mam kaca. Wiem jak ten system wygląda od środka
dzisiaj z córą na plac zabaw pojechalem i po drodze kupiłem jej 2 zdrapki z jakimis owocami. Wkład 2 zł a ta diablica w obu trafiła! razem 11PLN dzięki czemu jestem dziś puszczony na MM, lotoo plus i mini ch/t. Suma sumarum wydałem 2,5 zł wliczając emememsy dla małej
jackwar
A najgorsze dopiero nastąpi. Bo teraz każdy czyt. urzędnicy, politycy, policjanci, prokuratorzy i sądy rodzinne będą się chciały wykazac. A tu nie pokazówek trzeba i polowań na czarownice a uchwalenia porządnego prawa i narzędzi do jego stosowania oraz pieniędzy by zatrudniach kompetentnych ludzi w odpowiedniej ilości a nie tak jak jest teraz, ze pracownik mający kontrolowac takie rodzina ma pod sobą czasami nawet ponad 100 rodzin
A najgorsze dopiero nastąpi. Bo teraz każdy czyt. urzędnicy, politycy, policjanci, prokuratorzy i sądy rodzinne będą się chciały wykazac. A tu nie pokazówek trzeba i polowań na czarownice a uchwalenia porządnego prawa i narzędzi do jego stosowania oraz pieniędzy by zatrudniach kompetentnych ludzi w odpowiedniej ilości a nie tak jak jest teraz, ze pracownik mający kontrolowac takie rodzina ma pod sobą czasami nawet ponad 100 rodzin
teso, ja nie znam angielskiego nauczanego w szkole, ale możemy spróbować
tesa..no ja z Anglika noga.Z Niemieckiego ok ale Angielski lipa na całej linii
tesa..jezyk niemiecki ja tez głowa mnie boli słabo znam moze lila mistrza niz ja ..i naprawde pintol znikam..
lila, dzisiaj po typowaniu na 14 poszedłem do lasu, aby tego rozjechanego zaskrońca znaleźć
Lila
tesa
Niestety, chęci mam, ale umiejętności w tym kierunku brak
tesa
Niestety, chęci mam, ale umiejętności w tym kierunku brak
unhappy nie dzis na przyszłsc próbuje sobie radzic ze słownikiem ale mocne dzięki
i znalazłem gadzinę, suchy był jak szczapa, więc urwałem kawałek, włozyłem do portfela niczym wigilijną łuskę z karpia i od razu wygrana
kosmaty
Boże jak Cię dawno z nami nie było przynajmniej w formie czynnej pisanej Miło, że się pojawiłeś
Boże jak Cię dawno z nami nie było przynajmniej w formie czynnej pisanej Miło, że się pojawiłeś
tylko cholera strasznie śmierdzi...ale pieniądze ponoć też nei waniajet
Medea , bo w ministerstwie siedzą głąby co nie znają realiów i robią złe przepisy i rozporządzenia
mówię Ci, lepiej jedź na grzyby i szukaj jakiejś ładnej żabki, pogłaszcz ją i czym prędzej do kolektury
kondi1
Gdzieś kiedyś czytałam, że w którymś z naszych sąsiednich krajów jest taki przesąd, że dom koło, którego żyją zaskrońce czeka pomyślność
Kurna flaczek ciekawe gdzie można kupi takiego skubańca
Gdzieś kiedyś czytałam, że w którymś z naszych sąsiednich krajów jest taki przesąd, że dom koło, którego żyją zaskrońce czeka pomyślność
Kurna flaczek ciekawe gdzie można kupi takiego skubańca
jackwar, nie śledzisz wątku - chodzi o płaza lub gada a nie jjakieś futrzaki
kondi..lila nie wie które grzyby wyrywać w lesie same zatrute grzyby usmazyła w domu i aaammm
jackwar sie nie smiej raz przejechalem krowe i dopiero sie skaplem jak tlumnik wymienialem
krzysio, ważne że lila w domu grzyba nie ma, a takie tam muchomory...
medea , najgorsze jest to że te wytyczne dają ministrowie ,pokazują że mają pomysł , że pracują i że teraz to będzie lepiej , dają to urzędasom , ci głowią się jak to napisać , piszą i wychodzi gorzej niż było .
A propos futrzaków to jestem spalona w najbliższej mojego domu kolekturze. Babka ma kota czarnego jak noc co to uwielbia siedziec i się gapic jak działa maszyna. No i jak widzi klienta potrafi przebiec przed nim. No i kiedyś coś na ten powiedziałam. Teraz babka patrzy na mnie jakbym co najmniej jej kicię chciała na kołnierzyk przerobic
slawek , z tą krową to przesadziłeś , mój ojciec przejechał krowę pociągiem to cała lokomotywa była w nieprzetrawionej trawie , może ją tylko zachaczyłeś ?
lottomat...eskimosy jak eskimosy ale zobacz jak ONEMU gały z orbit wyskakują