Wpisy 1 116 802 – 1 116 901
18 września 2012 14:17 → 18 września 2012 16:18, 100 wpisów
ej, ludzie, czy mi sie wydawało czy nie było słynnego tekstu: "informuje państwa że trwa sprzedaż zdrapki..." ?
drapek
istotnie dokładam - krrrraaaaa krrrrrrrraaa krrrrraaaaaa
istotnie dokładam - krrrraaaaa krrrrrrrraaa krrrrraaaaaa
mogliby powiedzieć "informuję Państwa, że trwa liga typujących na multipasko..."
ok. ja znikamdo wieczorkaŻycze wszystkim miłego dnia i oczywiście dużych wygranych
medea
5,6,19,21,79- wieśka autorstwa- wydaje mi się niewiarygodna dlatego wysyłam, może od lili dołożę 66 i jako 6/6
5,6,19,21,79- wieśka autorstwa- wydaje mi się niewiarygodna dlatego wysyłam, może od lili dołożę 66 i jako 6/6
witam medea rano z twoich cyfr wybrałem 13-17-29-65-76- niepotrzebnie dopisałem inne tak mi wyszło z wahadełka
marek33
Miło mi, że komuś się przydały moje zabawy z kalkulatorem i intyucją
Miło mi, że komuś się przydały moje zabawy z kalkulatorem i intyucją
Dopisano wygrane multi multi
ja wiem jak robia ! Jak spie to kombinuja ze mna tzn bawia sie moja maszyna
Witam jak sie gra kevo ???
przemekm200
W keno nie w kevo identycznie jak w multi z tym ze keno to koszt 2 zl za zaklad a multi 2,5 i losowania masz co 5 min;ppp
W keno nie w kevo identycznie jak w multi z tym ze keno to koszt 2 zl za zaklad a multi 2,5 i losowania masz co 5 min;ppp
mialem puscic, ale lotto, tak z dnia na dzien generuje liczby i typuje w moim programie
ile jest najwiecej wygrana np: 20zł albo 100zł??
w keno za stawke 2 zl grajac na 10 liczb mozesz wygrac 100 000 zl
przemek
w keno losuja 20/70, więc, teoretycznie, troche większe szanse na wygrane niż w multi, gdzie jest 20/80
najwyższa możliwa wygrana: 1.000.000 (10/10x10)
w keno losuja 20/70, więc, teoretycznie, troche większe szanse na wygrane niż w multi, gdzie jest 20/80
najwyższa możliwa wygrana: 1.000.000 (10/10x10)
a jakby wygrał np 20zł bym chciał albo 100zł ?? jest jaka wieksza suma??
http://www.lotto.pl/keno/jak-grac-w-keno poczytaj sobie tam masz wszystkie odpowiedzi na nurtujace cie pytania
jakbym chciał od 1/7 to ile złoty musze płacić??
przerwa to jest losowanie wstecz kiedy liczba ostatni raz padla
angierski
jasne - prawie loteria - ale, żeby uniknąć takich sytuacji, i nie wypstrykać się na sucho - nie typuję, jak nie mam możliwości wysłać no, ale każdy inną ma od***ść
i pooowwwooooo
jasne - prawie loteria - ale, żeby uniknąć takich sytuacji, i nie wypstrykać się na sucho - nie typuję, jak nie mam możliwości wysłać no, ale każdy inną ma od***ść
i pooowwwooooo
medea76
wytypowalem w programie, na spiocha nie da rady bo nic sie nie sni
wytypowalem w programie, na spiocha nie da rady bo nic sie nie sni
przemek, minimalna stawka to 2zł, obojętnie ile liczb skreślisz
musisz trafić min. 3/7, za 1/7 nie ma wygranej
musisz trafić min. 3/7, za 1/7 nie ma wygranej
Robal_36 no jakby ustrzelic cos wiekszego to czlowiek by sie troche zirytowal, na szczescie / nieszczescie szansa takiej wygranej jest mala
agatkaa wybierasz liczby z 7 przerwy, te ktore do tej pory nie padly, potem z 6, 5 itd oczywiscie po 1,2 liczby zeby do 1 losowania wyszlo 10
ale rowniez jest wiele metod typowania niektore lepsze niektore gorsze
ahaaa
najlepsze sa przerwy te nizsze bo tam najwiecej liczb pada, ale czasami z wiekszej ilosci trzeba wybrac
angierski
tak, ale prędzej, czy później może się takie właśnie typowanie przytrafić i - następna - miejska legenda, albo inna jakaś
teoria
medea
a inaczej /chyba - też/ zimne
powodzonka
tak, ale prędzej, czy później może się takie właśnie typowanie przytrafić i - następna - miejska legenda, albo inna jakaś
teoria
medea
a inaczej /chyba - też/ zimne
powodzonka
angierski
Ja też tak kiedyś grałam dopóki działała strona expertlotto gdzie taką analizę w formie słupków robili na bierząco, potem przeszłam na metody bardziej "magiczne"
Ja też tak kiedyś grałam dopóki działała strona expertlotto gdzie taką analizę w formie słupków robili na bierząco, potem przeszłam na metody bardziej "magiczne"
medea76 ja tez czasami tam zagladalem, ale chyba jakos doszedlem do wniosku ze i tak trzeba w to gleboko wchodzic
lottomat z przerw nie, ale z tych przerw bierzesz typujesz liczby w oparciu o statystyke wystapien
jest jedna zaleznosc widoczna golym okiem zwykle jedna liczba czasami wiecej wchodzi z poprzedniego losowania
angierski
Ależ masz rację, że najpierw to trzeba swoje sny pamiętać Mi na ten przykład śniły się jakieś głupoty z arbuzem w roli głównej. Wedrowiec podpowiedział, że mogą to być liczby 22/45/26 mi wychodziły 1,9,23,37,22,71,73 jak widać jedna weszła o 14-stej. Wiec może powinnam postawić w lotto ?
Na razie znikam wszystkich obecnych żegnam do wieczora
Ależ masz rację, że najpierw to trzeba swoje sny pamiętać Mi na ten przykład śniły się jakieś głupoty z arbuzem w roli głównej. Wedrowiec podpowiedział, że mogą to być liczby 22/45/26 mi wychodziły 1,9,23,37,22,71,73 jak widać jedna weszła o 14-stej. Wiec może powinnam postawić w lotto ?
Na razie znikam wszystkich obecnych żegnam do wieczora
angierski
No to zanim zniknę za program, bo ja mi się wydaje ułatwi mi życie
A teraz to już na serio znikam
No to zanim zniknę za program, bo ja mi się wydaje ułatwi mi życie
A teraz to już na serio znikam
Pisze z komorki wiec sorry za bledy
agatkaa weszlam na strone angierskiego i poczytalam jak dziala. W pracy nie wolno mi montowac programow,ale w domu go sobie scibo wyglada interesujaco
agatkaa weszlam na strone angierskiego i poczytalam jak dziala. W pracy nie wolno mi montowac programow,ale w domu go sobie scibo wyglada interesujaco
lottomat ja z programem sobie nie poradze bo ja nie informatyk
dlatego patrze w mapki
dlatego patrze w mapki
zacznij od bycia w rankingu pewniakow i juz mozesz wrozyc dalej
czasami nawet ta jedna liczbe ludzie nie trafiaja przez 20 losowan
no masz racje ale nigdy sie tym nie interesowala a teraz proboje
patrze w mapy
patrze w mapy
agatkaa
możesz wziąć przykład z pavulonka, też jest początkujący a
jest liderem w pewniakach
możesz wziąć przykład z pavulonka, też jest początkujący a
jest liderem w pewniakach
-
Witaj! Serdecznie gratuluję!
Potwierdzamy ważność Twojego kuponu na LoteriaKuponowa.pl
Sprawdź i wybierz, która z 55 jeszcze dostępnych nagród może należeć do Ciebie.
Prosimy o weryfikację zgłoszenia teraz:http://LoteriaKuponowa.pl/ LuckyUser: ****************************** w tym miejscu - Twój ADRES
Czekamy do 17 września 2012 r.
---------------------------------------------------
..............................................
początek kodu - HM4... ?
a nie - każdego inaczej /na inny/ 'poczebny' początek kodu może przenosic...
http://www.loteriakuponowa.pl/v7/index.php
http://www.loteriakuponowa.pl/v7/index.php
siema
mam pytanie