Wpisy 1 115 618 – 1 115 717
17 września 2012 21:48 → 17 września 2012 22:08, 100 wpisów
rozumiem ze jak ktos tu wytypuje 6/6 bez 12 skreslen to dostanie 20 mln punktow
13max...ale Ty go tam pilnuj co by Se takiej murzyńskiej nie wybrał co ma wary po cyc,cyc po wary,wary po kolana
lila no jakbym mógł nie złożyć życzeń mojej ziomalce medea uderzyłem do p/p po ten kwitek i...załatwiłem w minutę to co dla kuratorki było nie do zrobienia
Lila ...powiem Ci ze pintol ma gust ...byle czego nie ogląda tylko tym swoimm nickiem starszy wszytkie ....a taki mam ..czarny korzeń
kondziuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lottomat, no tak, ale przy niższych kumulacjach (a te dominują), będzie to już tylko 2, 4, 6 tys. punktów... też uważam, że lepiej byłoby ustalić punktację za 6/6, ale Pasko musiałby arbitralnie przyjąć jakąś liczbę, która pewnie części i tak by się nie podobała
rustu
Czasami ta wyuczona bezradność kuratorów bywa wkurzająca a niekiedy rozbrajająca
Czasami ta wyuczona bezradność kuratorów bywa wkurzająca a niekiedy rozbrajająca
mi sie wydaje np ze powinno byc typowanie tylko 6/6 w DL i 5/5 w EL
Lila ,wszystkiego miłego naj... oraz kuferek w tym dniu uroczystym
bo 12/12 to nic nie daje poza suchym losowaniem ktory z rzeczywistoscia ma malo wspolnego
lottomat, ale wtedy bym musiał wysyłać typy, a tak jest mi ganz egal
lila, chciałbym nie, po prostu zmienił kulki lotto plusa u góry strony na niebieskie, a teraz znów na żółte, na niebiesko zaznaczając liczby, które się powtórzyły...
a moze by tak pasko wprowadzil oplate za sprawdzanie wynikow np 1 grosz
tak samo powinno byc typowanie w mm na 6/7/8/9 skreslen
wieksza rozrywka
wieksza rozrywka
lottomat, wkładka będzie po mamy umowę o dzieło i mnie interesuje tylko dostać to dzieło
bo dawac w dl na 12 a w mm nie dawac na pelen rozklad to bez sensu
Lila oglądałaś walkę pudziana z wscieklizną grekiem,pokazują na yotube:
Mam nadzieje ze kiedys tu komus wylosuje 6/6 w DL i np dostane jakas nagrode
13max..tak jak moja kumpela opowiadała po powrocie z urlopu(mąż był w domu) Puka do drzwi,schab jej otworzył,zajrzała do lodówki a tam ślady zębów na kaszance.Wino się ulotniło ,ogólnie obraz nędzy i rozpaczy
lottomat, pasko pewnie wziął pod uwagę to, że gdybyśmy typowali 6/6, w większości nic by się w wynikach nie zmieniało za małe szanse na trafienie czegokolwiek...
Pasko..kijowy ten niebieskirazi w oczy jakiś taki wyblaknięty jak moje neonki w akwatiumA na poważnie to zmień na jakiś inny kolor
13max..oj max jak tak się dzisiaj zastanawiałam to ja takim aniołem tez nie jestem zreszta znasz mniedo czasu