Wpisy 1 115 518 – 1 115 617
17 września 2012 21:28 → 17 września 2012 21:48, 100 wpisów
Lila ...no było wejście smoka ..karate niedzwiedz chciał cos i mnie zdenerwował
no wtedy się obłowiłem bo miałem dwa kupony średnio po 1400 złociszy. Czyli prawie 3000 zł
PAsko jak ktos trafi 10/10 w typachj na mm to ile dostaje punktow ? wedlug regulaminu to 250 tys ?
unhappy
to Ty pisałeś: po trzystu losowaniach mam zwrot rzędu 69 procent ?
Max
NIEDŹWIEDŹ ?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Pluszowy-mis-wystraszyl-grzybiarzy,wid,14933649,wiadomosc.html
to Ty pisałeś: po trzystu losowaniach mam zwrot rzędu 69 procent ?
Max
NIEDŹWIEDŹ ?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Pluszowy-mis-wystraszyl-grzybiarzy,wid,14933649,wiadomosc.html
a za DL jak ktos pyknie to hmmm 20 000 przy obecnej kumulacji
bez sensu
bez sensu
Lila i deki
A ochrona praw zwierząt ? Walic baranka a pogłaskac to nie można
A ochrona praw zwierząt ? Walic baranka a pogłaskac to nie można
deki ..albinos nie ale za to ile wpiernicza i ciagle do lodówki mi zaglada bo mu za ciepło jest
lottomat, bo szanse trafienia 10/10 to 1 do prawie 9 mln, a 6/12 to 1 do ok. 15 tys., czyli 600x więcej...
Niestety lotto jest tak zaprojektowane że dopóki nie wygrasz głównej wygranej to prawie zawsze będziesz na minusie
maxjakiś kuźwa wygłodniały ten miś zapytaj się go czy kasę na żarełko ma bo jak nie to lodówa zaspawana na amen
Tak jak kobieta nie mówi do Ciebie po imieniu tylko misiu to jesteś rogaczem
max...to ja tez chyba wtedy byłam jakaś nie teges skoro pamietam tylko jednego niedźwiedzia
lila, max, deki
Misia trzeba przypilnować by lodu w zimie narąbał, potem wyłożyć słomą głęboka piwniczkę i lodownia dla misia jak znalazł
Misia trzeba przypilnować by lodu w zimie narąbał, potem wyłożyć słomą głęboka piwniczkę i lodownia dla misia jak znalazł
13max...a no to znam,prawda w 100%mówi tak co by imion nie pomylić
13max..wywal go z chałupy chłopak,bi ci całą chatę zdemoluje menda
medea ...ja mam polarnego ...a dzisiaj zapowiedział mi że ma plame i muszę go wyprać ...a Ace jak on tam wejdzie to nie wiem ..ale dam rade
13max...nogągo wepchnij na siłea jaką pojemność ma pralka? 5kg czy więcej?
Lila ...nie wywalę go szkoda mi go i się kolegujemy od czasu do czasu
Lila ...nie wiem ..ile ma nie czy 5 czy więcej pcham ile wejdzie
medea76 lilaibo dziś twoje święto a dla deki,maxa,unhappy,hipcia,robala i dla pozostałych
max
Dziada do wanny, nalać wody, wlać wybielacza nałożyć kaloszki i wydeptać a jak się będzie stawiał to obić deską do krojenia z rączka ewentualnie na tarze dobrze potrzeć.
A jak nie da kasy na wybielacz to ługiem go
Dziada do wanny, nalać wody, wlać wybielacza nałożyć kaloszki i wydeptać a jak się będzie stawiał to obić deską do krojenia z rączka ewentualnie na tarze dobrze potrzeć.
A jak nie da kasy na wybielacz to ługiem go
rustu
Moje święto ? Ale jak każda kobieta prezent chętnie przyjmę
Moje święto ? Ale jak każda kobieta prezent chętnie przyjmę
13max..Ty tak mnie pchaj ile wlezie bo u mojej teściowej też jej sąsiadka chyba tak pcha i bęben jej się już od podłogi odbija
medusia ...ale on ma brata ...muszę żyć z nimi w zgodzie ..bo juz raz rano mieszkania nie poznałem
Totalizator pakuje już kulki do bębna,maszyna cyborg zaprogramowana:
max
A brat abstynent ? Bo jak nie to upic związac jak prosiaczka zagrozic wezwaniem wilka złego. A misia do wanny... resztę już znasz
A brat abstynent ? Bo jak nie to upic związac jak prosiaczka zagrozic wezwaniem wilka złego. A misia do wanny... resztę już znasz
lilano urodzinki to święto jakby nie było byłem u córci to lukałem na czat a piszę dopiero teraz
deki ..jak tam rybki popwiadaj co tam złowiłes ostatnio sandacze grasuja w Narwi to wiem
unhappy ale podobne prawdopodobienstwo tzn 1/15 k niech no bedzie tam hmmm 7/7 z przymruzeniem oka a kwota hmm ? stosunek wygranych do wkladu to 2400 vs 7216 wiec ?
medusia ...jak we trzech sie załpiemy to nie pytaj co sie dzieje
ofc dochodza jeszcze piatki czworki 3 wiec bedzie jeszcze wiecej
Lila ...nic mi o tym nie wiadomo że krzysio poszedł sam na łowy cyca
Lilka Twoje urodziny wszystkiego najlepszego sto lat zycia
dwiescie picia
dwiescie picia