Wpisy 1 115 401 – 1 115 500
17 września 2012 21:08 → 17 września 2012 21:25, 100 wpisów
Hipcio.. .
-----------------
-----------------
Podobnie dzieląc czwórki powinien wyjść podobny wynik.
Mamy: 1714 / 6972 = 24,60%
Największą dokładność daje jednak dzielenie trójek, bo po prostu jest najwięcej danych, które zwiększają dokładność.
Przykładowo ilość piątek może dać mało wiarygodny wynik. O szóstkach już nie wspomnę
Mamy: 1714 / 6972 = 24,60%
Największą dokładność daje jednak dzielenie trójek, bo po prostu jest najwięcej danych, które zwiększają dokładność.
Przykładowo ilość piątek może dać mało wiarygodny wynik. O szóstkach już nie wspomnę
tadzia
nie wiem, nie pamiętam dokładnie, ale to możliwe - kiedyś 3/6 relatywnie chyba więcej, lepiej - było płacone w stosunku do ceny za zakład
unhappy - jak na razie jest odwrotnie - ale nie wysilili się z reklamą itd
kilku osobom na serce, albo głowę pójdzie i będzie lepiej
deki no masz
medea, lila
nie wiem, nie pamiętam dokładnie, ale to możliwe - kiedyś 3/6 relatywnie chyba więcej, lepiej - było płacone w stosunku do ceny za zakład
unhappy - jak na razie jest odwrotnie - ale nie wysilili się z reklamą itd
kilku osobom na serce, albo głowę pójdzie i będzie lepiej
deki no masz
medea, lila
Zła macocha wysłała swoje dwie córki brzydule do kolektury a kopciuszek został w domu i musiał wypełniać mapki do multilotka:
Moje cyfry na najbliższe 5 losowań z plusem!!! 3,6,7,13,16,27,40,48,55,77
Pasko a co w przypadku gdy czesc osob tzn pare np gra systemem 12 skreslen i duzo trojek pada z takich losow ?
Pasko..nic nie wysi lilii mi takich zagadek nie zadawaj bo mi się dzisiaj musk lansuje
lottomat: tu nie ma w co wierzyć tak po prostu jest. Wygeneruj sobie jakimś generatorem milion losowych szóstek, to zobaczysz że Ci padnie około 1 na 56
do <unhappy> Gdzie mowili,że ts 70% zakladow w lotto bedzie zawieranych z plusem,bo to pewnie scisle strzezona tajemnica i nie wyszla do obiegu. No coz ludziki rozne historyjki pisza na pasko.
kampania reklamowa dopiero rusza... myślę, że faktycznie Plus z czasem powinien się rozkręcić...
deki...wiedziałeś o tym że Laskowski gra w grze IKARIAM z laurem na łysinie?no kuźwa wypisz wymaluj On
Robal36
caly czas mowie o systemie 12 skreslen w Looto w trojkach to byla kasa do przodu .
caly czas mowie o systemie 12 skreslen w Looto w trojkach to byla kasa do przodu .
no chodzi mi o to ile 3 jest z kuponow na 6 skreslen a ile ze skreslen 12/12 ?
qń, to informacja zasłyszana od kogoś powiązanego z ts-em, nie z mp...
W niedzielę wysłałem chybiłka:i liczby wpisałem do profila ale łobuzy nie dali wygrać:3z10,to zemsta ts,że grałem w plusa:
lottomat, masz jakieś dane na temat tego, ile zawiera się zakładów systemowych?
tadzia
wiem, co mówisz ... i/a ja mówię, że jeśli wtedy wysyłałaś cztery takie zestawy - w pewien sposób zwiększałaś swoje szanse
wiem, co mówisz ... i/a ja mówię, że jeśli wtedy wysyłałaś cztery takie zestawy - w pewien sposób zwiększałaś swoje szanse
Lottomat
12 skreslen - to 84 czworki i sie nie zwraca koszt nadania.
12 skreslen - to 84 czworki i sie nie zwraca koszt nadania.
tadzia ale nie o tym dyskusja jest, chodzi o ilosc trojek ktore padly i ile osob je puscilo
Medea.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
lottomat: jak ktoś skreśla 12 liczb, to po prostu zawiera 924 zakłady Lotto. No bo równie dobrze sam mógłby sobie te 12 liczb rozpisać na 924 kupony różnych szóstek
hipcio, ja dziś kupiłem zdrapki za 30 zł i zwróciło mi się 20... ale wczoraj wziąłem też 11 sztuk za 30 zł... wszystkie puste
A ja nie gram w lotto i nie zamierzam...grać.. .
" Precz z TS ".
------------------------------
" Precz z TS ".
------------------------------
no tak zgadza sie Pasko ale zrobila to jedna osoba i ma 84 trojki niz to ze np puscilo 84 osoby i kazda ma po 3 co na typowanie ile osob je puscilo ma duzy wplyw
lila, ja też wolę mm od zdrapek, ale czekam aż urośnie bonusik a w międzyczasie rozdrapałem się w krzyżówce i xingo... fajne są te zdrapki, gdzie jest co podrapać
ja nie mówię przecież ile osób puściło ... tylko ile zawarto pojedynczych zakładów. Wiadomo, że równie dobrze 100 osób mogła je wszystkie puścić
gorwil, ja miałem najwięcej 20 zł w ep... ale nie lubię jej... droga i mało drapania
unhappy..ja kilka razy kupiłam zdrapki i wygrałam grosze a potem gdzieś je pogubiłamwolę jednak mm
mówię tylko, że można mniej więcej oszacować ile procent osób zaznaczyło plusa. W pierwszym losowaniu co 4 kupon był z Plusem
Robal 36
No wlasnie byla o wiele tansza gra a wygrane byly faktycznie wygranymi .
Teraz duza kasa a wygrana minimalna , bo to co wygrasz zaraz przegrasz.
To tez tak jak dzisiaj
Miles mniej kasy , wiecej kupiles
Dzis masz wiecej kasy i guzik kupisz.
To jet filozofia systemu
No wlasnie byla o wiele tansza gra a wygrane byly faktycznie wygranymi .
Teraz duza kasa a wygrana minimalna , bo to co wygrasz zaraz przegrasz.
To tez tak jak dzisiaj
Miles mniej kasy , wiecej kupiles
Dzis masz wiecej kasy i guzik kupisz.
To jet filozofia systemu
deki....aaaaaaawiesz że,nie kupiłam jeszczezawsze mi z głowy wychodzi pamiętam a jak wchodzę do sklepu to zapominam
Za komuny było już dawno po losowaniu.. .
" Komuno wróć ".
-----------------------------------------
" Komuno wróć ".
-----------------------------------------