Wpisy 1 115 301 – 1 115 400
17 września 2012 20:29 → 17 września 2012 21:08, 100 wpisów
tadzia
piszesz - grajcie jednym - i w sumie, przy cenie rozumiem, ale - 1115238.
tam są opisane dwie sytuacje ? nie wysłana, na jakimś drobnym i daaaaaaaaaaaaaaaaaaawne wygrane na mocnych systemach ?
piszesz - grajcie jednym - i w sumie, przy cenie rozumiem, ale - 1115238.
tam są opisane dwie sytuacje ? nie wysłana, na jakimś drobnym i daaaaaaaaaaaaaaaaaaawne wygrane na mocnych systemach ?
Robal36 , nie wiem o co chodzi ?
Mowie , ze grajcie w lotto z plusem za 4 ,- chybil trafil .
a na system gram 7 cyfr za 21 zl,-
Na ststemie w latach 90 gralm na 12 cyfr z kolezanka i za kazdym razem byla 3 - wtedy do bylam do przodu a teraz w dole kupa kasy
Mowie , ze grajcie w lotto z plusem za 4 ,- chybil trafil .
a na system gram 7 cyfr za 21 zl,-
Na ststemie w latach 90 gralm na 12 cyfr z kolezanka i za kazdym razem byla 3 - wtedy do bylam do przodu a teraz w dole kupa kasy
12 liczb w systemie pełnym ? - kiedy zakład kosztował nawet chyba koło 0,50 zeta ? taaa, piękne czasy totalizatora , kiedy miejsca na wydrukach nie starczało na ilości takich 3/6
Dzień dobry wieczór Conrado Moreno w formie http://www.youtube.com/watch?v=Y1HrozPTPj0 karrrrramba!!!
Robal 36 , kiedy miejsca nie starczylo na wydrukach ? znow nie wiem co masz na mysli . Nie pamietam ile koszlowalo to 12 skteslen / mysle ze na dzisiejsze pieniadze to chyba 200 zl, a teraz 2,772 zl,- i nie zwroci sie w trojkach !!!
Lila
senna
deki
unhappy i dałabym ci jeszcze kilka buziaków, ale mi emotikonki zablokowało
senna
deki
unhappy i dałabym ci jeszcze kilka buziaków, ale mi emotikonki zablokowało
Jak tam Bliźnięta i Wodniki poprzyznawać się czy dzień był fartowny czy nie Ja zagrałam za 10 wygrałam 8 zł, bo poskąpiłam na plusa
medeo
ja jestem wagą... ostatnio dałem sobie spokój z mm, kupuję zdrapki
ja jestem wagą... ostatnio dałem sobie spokój z mm, kupuję zdrapki
Dawać te losowanie.. .
-------------------------------
-------------------------------
unhappy
- jeśli chodzi o ilość - różnie
- będzie jedynie z plusem
tadzia
3/6 potrafiło być 300-600 tysięcy
w systemie nigdy nie zwracało kosztu - tak sądzę...
- jeśli chodzi o ilość - różnie
- będzie jedynie z plusem
tadzia
3/6 potrafiło być 300-600 tysięcy
w systemie nigdy nie zwracało kosztu - tak sądzę...
lila, gdy moja mama była ze mną w ciąży, ważyła podobno 80 kg przy wzroście 1,5 m w kapeluszu nie żałowała sobie... później wszystko wróciło do normy...
Dawać te losowanie, bo ruskie jeszcze wlezą.. .
--------------------------------
--------------------------------
gorwil, kaskada plus? będzie polegała na tym, że drugi zestaw będą drukowali jako pierwszy
krysienka
unhappy
Ja też chyba sobie odpuszczę przynajmniej do wypłaty a potem się zobaczy
unhappy
Ja też chyba sobie odpuszczę przynajmniej do wypłaty a potem się zobaczy
robal, słyszałem, że ts zakłada, że 70% zakładów będzie wysyłana z plusem
unhappy..jakoś zbytnio się nie przejmuję,szybko nadmiar smalcu wytopię
lottomat..twoje liczby z generatora jakieś kiepskie były na 14,nic z nich nie weszło
Deki.Witaj
Robal 36 , caly wic polega na tym , ze trojki zwracaly Ci koszty nadania i jeszcze byles do przodu a teraz tak jak z papierosami - Carmeny kosztowaly 3,80- a teraz Malboro 12,90 -
liluś widziałaś mojego szkraba na fejsie??? ma już skończone 3 miesiące...normalnie szok jak ten czas leci a jutro minie15 tygodni jak jestem na macieryńskim
Oto przepis jak z bardzo dużą dokładnością policzyć ile mniej więcej osób puściła Plusa w Lotto. Wystarczy podzielić ilość trójek w Lotto Plus, przez ilość trójek w Lotto. Ponieważ prawdopodobieństwo trafienia 3/6 jest w obu przypadkiem takie samo (około 1 do 56), to taki iloraz da nam prawidłowy wynik. Czyli po pierwszym losowaniu plusa mamy: 33363/128119 = 26,04%
krysiulka..nie widziałam bo w sumie tam ostatnio nie zaglądam ale luknę
Lila mam jeden kwiatek dla ciebie z okazji urodzini jedną maskotkę:bałwana:
hipcio..dziękia bałwanica to ze mnie że w ogóle zagrałam w lotto plus