Wpisy 111 534 – 111 633
14 maja 2010 20:56 → 15 maja 2010 13:39, 100 wpisów
witam wszystkich serdecznie
w ten.....y dzień
według sondaży defghic zrobionego
na zlecenie moje i nie moje
moim kandydatem na wieczorne losowanie
jest liczba 69 z 78 procentowym
poparciem i wzrostem o 3 pkt proc
w stosunku do losowania z godz 14
zgodzi się ktoś z tą tezą czy nie
dziękuje za uwage :) :) :) :)
......- deszczowy.?
w ten.....y dzień
według sondaży defghic zrobionego
na zlecenie moje i nie moje
moim kandydatem na wieczorne losowanie
jest liczba 69 z 78 procentowym
poparciem i wzrostem o 3 pkt proc
w stosunku do losowania z godz 14
zgodzi się ktoś z tą tezą czy nie
dziękuje za uwage :) :) :) :)
......- deszczowy.?
Jandzia - dział bukmacherka jest chwilow w trakcie modernizacji. Zaglądnij na forum. Znajdziesz tam m.in. u góry link sponsorowany do bwin, którego to bukmachera polecam. Do końca czerwca jest promocja dla nowych osób - bonus 100 zł. Pozdrawiam
xelom...byłam na urlopie,troszkę odpocząć od codziennej szarości:)Pozdrawiam serdecznie.
Jak z kolei obstawiać multi multi u bukmachera znajdziesz np. tutaj http://www.multipasko.pl/news19/ oraz http://www.multipasko.pl/news69/
lila też nie jestem w temacie
bo tu >troszke <
nie zaglądałem
ale chyba po staremu
nikt nikogo chyba nie zabił :)
bo tu >troszke <
nie zaglądałem
ale chyba po staremu
nikt nikogo chyba nie zabił :)
Witaski Liluś kochana)))) opowiadaj)))
Ps< Wędrowca netowy>> sam widzisz, jeszcze nie powiedziałam"A" ?? neptun (inny nik)wie lepiej niż ja!!!"Was"tz. kogo? neptun???
Ps< Wędrowca netowy>> sam widzisz, jeszcze nie powiedziałam"A" ?? neptun (inny nik)wie lepiej niż ja!!!"Was"tz. kogo? neptun???
"Dział bukmacherka jest chwilowo w modernizacji" - to słowa administratora.Jak jest wszyscy zainteresowani wiedzą.Najłatwiej "nowych w balona robić".Taka taktyka
mag...kochana zbyt dużo się wydarzyło,żebym mogła w kilku zdaniach wszystko opowiedzieć,ale powiem jedno,było fantastycznie:) Pozdrawiam serdecznie.
Witam serdecznie Lila.Powiem krótko,bez Ciebie było strasznie.Polała się pierwsza krew,bo niejaki Stary,złośliwiec zdemolował jedną maskotkę.
Mam pytanie do Admina - Jak długo będzie się modernizował dział Bukmacherka?Moim skromnym zdaniem to on sam się nie zmodernizuje.Byłbym wdzięczny za odpowiedź
Zakłady wysłane.Warunki nadania:deszczowo.Przyjmujący kupony:mężczyzna,wiek średni.Obsługa:zadowalająca.Przy okazji spytałem się o los milionos:podobno losowanie 26maja,cena 10 zeta.
Nie wierzę LILUŚ WRÓCIŁA!!!! :-)
lila-witaj,jak Ciebie nie było to się tutaj rzadko udzielałem ale tak myslałem ze na dniach wrócisz xD
Tradycyjnie mam zamrożone lody w lodówce,na wypadek gdyby przeciwny los,spowodował niedobory cukrów.
Neptun mimo betonu to ma rację podobnie jest z Ligą Typerów wszyscy typują a zero rank od 2 dni coś jest nie tak
Lila czy widziałaś w Grecji jakieś strajki,bo mówią,ze tam chcą zaciskać pasa ludziom.
torsan...hejka,no jestem,jestem:)Pozdrawiam.
mariuncio 75 ...Witaski:)Pozdrawiam.
mariuncio 75 ...Witaski:)Pozdrawiam.
lila-gdzie wypoczywałaś jak mozna wiedziec w Polsce czy za granica?
hipopotan...w regionach wypoczynkowych tego tak nie widać.Większość manifestacji rozgrywa się w dużych miastach a takowe omijałam z daleka.Pozdrawiam.
Wszedłem przed chwilą na Twój wątek kulinarny Lila,widzę,że miałaś tam niedawno wizytę hipnotyzera.
Liluś----kogo jak kogo ale Ciebie mi tu trochę brakowało......a Torsan to wogóle się tu nie pojawiał witaj przyjacielu:-)
p.s. podobnie jak i ja
p.s. podobnie jak i ja
Witaj Opa,ja dzisiaj wysłałem kupony w dalekiej kolekturze,mam nadzieję,ze szczęśliwej.
Zauważ Lila,że w czasie Twojej nieobecności machina lotto dostała kręćka i ciągle losowała liczbę 35.Przez to psuły mi się statystyki.
Tak Lila muszę o niego dbać.Dzisiaj dostał już dwie porcje lodów.
A łasuch hipcio od niedawna odkrył nowy rodzaj lodów:jabłkowo malinowe.
Ja u siebie wysłałem i dało JOKERA 33 na chybił...zobaczymy chyba nie będzie 4?
Straszna klęska.Ulryk von Lotto zaśmiał się z hipcia.Nie pomogła nawet pomoc Ricardosa.Teraz Lila czeka mnie trudna rozmowa z doradcą.Wcześniej pora pożreć lody.Jedyna pociecha,że chociaż w typowaniach trafiłem 5z10 i ranking hipcia poszedł do góry.
Pasko dzięki za odpowiedz jutro tam zajrzę
Hipciu u mnie też wieczorna klęska'Pozdrawiam wszystkich i spokojnej nocy życzę.
No i duużych wygranych na jutro
Hipciu u mnie też wieczorna klęska'Pozdrawiam wszystkich i spokojnej nocy życzę.
No i duużych wygranych na jutro
PASKO stronka jest bardzo fajna,jednak musisz w jakiś sposób zachęcić osoby płci żeńskiej do udzielania się na niej.Pozdro.
Witam dopiero co "wstałych" graczy...
Pomóżcie autorowi ulepszyć kolejne wersje, które są darmowe, wypełniając poniższą ankietę.
http://tnij.org/lo-ankieta
Dziękuję
Pomóżcie autorowi ulepszyć kolejne wersje, które są darmowe, wypełniając poniższą ankietę.
http://tnij.org/lo-ankieta
Dziękuję
Witam.Z zachmurzonego i jeszcze suchego Krakowa pragnę podać swoje typy do MM.Oto one:19,38,2,50,49,58,76,43,61,28.Pozdrawiam i życze milutkiego dnia i trafnych typowań.Ciesze sie z powrotu na czat pewnych ludzi,nie będę wymieniał nicków,ale wszyscy są zadowoleni z tego powrotu,a hipcio chyba szczególnie.(szczek czy nie szczek)
Witam wszystkich
SirMavins>>
J wczoraj 4 tys dowieźli, a Ty milczysz...
Z innych światów pochodzi człowiek (TDP), ale dobrze napisał - to loteria
lila>>
wszędzie dobrze...
Masz może coś ciekawego o szparagach ?
SirMavins>>
J wczoraj 4 tys dowieźli, a Ty milczysz...
Z innych światów pochodzi człowiek (TDP), ale dobrze napisał - to loteria
lila>>
wszędzie dobrze...
Masz może coś ciekawego o szparagach ?
Piątka na 14:00 =3,8,15,21,49=
Robal_36
Był już podobny, a nawet wyższy wynik, tj. >4400 J+0.
Weź pod uwagę, ze nie wiesz ile w tych zakładach było kuponów z > 1 J.
Był już podobny, a nawet wyższy wynik, tj. >4400 J+0.
Weź pod uwagę, ze nie wiesz ile w tych zakładach było kuponów z > 1 J.
GAŁA powinno być bo obstawiłem WISEŁKE jako wygraną.Ale ze mnie taki sportowiec jak z koziej ....trąba.Zależy mi na wygranej tylko ze względu na kase.Już dużo straciłam przez Wisłę,więc może sie uda odzyskać i coś zarobić.Ale lokalny patriotyzm nakazuje wiare w wygraną i świętowanie na rynku gdzie niebawem sie udaje.Serdecznie pozdrawiam
kogucik19>wisełka 100% wygra,ale odra mui też walczyć o zwycięstwo i mam nadzieje że pyry dziś zremisują,a mistrzostwo przypadnie wiśle czego jej życzę i tobie.Pozdrawiam
Witam Wszystkich:))Miłego Weekendu:)) trafnych typowań, wygranej:)))
Kathy>przykro mi,a nie lepiej zagrać systemem w mini lotto?w lotto drożej i trudniej coś trafić,tylko jaj masz wygrać to się wygra.Pozdrawiam.
Parki to jakby standard,trójki mogą być Ok,zależy w jakim składzie.:)
Gała... jeszcze do 22 mam dużo czasu na przemyślenie tego zagadnienia i wytypowanie właściwych (trafnych) cyferek
teraz zobaczymy co przyniesie godz. 14 :-)
teraz zobaczymy co przyniesie godz. 14 :-)