Wpisy 1 115 218 – 1 115 317
17 września 2012 19:35 → 17 września 2012 20:45, 100 wpisów
scol...no spoko wiesz
dzięki, emerytko
przynajmniej ty jedna się zlitowałaś i odpisałaś
przynajmniej ty jedna się zlitowałaś i odpisałaś
o 14 w końcu coś miałam 4/10 o,50 dodałam i mam na 22i teraz czekam
moi drodzy wniosek jaki sie nasuwa jest taki:
szybciej Ci cyferki do upragnionej szostki w lotto poda we snie zmarly dziadek niz ktos wymysli pewny system i dzieki niemu wygra kupe kasy
szybciej Ci cyferki do upragnionej szostki w lotto poda we snie zmarly dziadek niz ktos wymysli pewny system i dzieki niemu wygra kupe kasy
thalyss.
Nie jestem na 100 % pewna.A losowania z godz.14.00 nie można zobaczyć.
Nie wiem dlaczego.
Nie jestem na 100 % pewna.A losowania z godz.14.00 nie można zobaczyć.
Nie wiem dlaczego.
lottomat wierz mi ja juz tyle sie nagenerowalem zestawowo w zyciu ze jeden wiecej i tak nie robi roznicy,prawda jest taka ze i tak jak mialem wygrac i padly moje cyfry to kuponu nie wyslalem
zapodam to ligi typerow na 22:15 bo i tak nie mam mozliwosci zagrac w realu
zreszta po co grac {{diabelek}
pl/kat,10niewiarygodne.31979,title,Pozostalo-nam-niej-niz-100-dni-Przygotujmy-sie-na-najgorsze,wid,14931832,wiadomosc.html?smgajticaid=6f2fb
pl/kat,10niewiarygodne.31979,title,Pozostalo-nam-niej-niz-100-dni-Przygotujmy-sie-na-najgorsze,wid,14931832,wiadomosc.html?smgajticaid=6f2fb
Scolls , to normalne jak nie wyslesz to wyjda mialam to sto razy , kolezanka tez - widzialysmy to na wlasne oczy
mnie tylko dziwi czemu tak malo 3/3 jest zawsze trafionych albo 2/2
Hartge jesteś ?
jakby jutro dwie, centralnie, bardzo by Cię zaskoczyło ?
jakby jutro dwie, centralnie, bardzo by Cię zaskoczyło ?
Scolls mialam szostke , ale nie wyslalam . Najwzsza wygrana to byl system na 12 cyfr / jak kupony byly z banderola / 4 ststemowa , wtedy kupilam telewizor SONY . a teraz tylko 120 - 20 , 8 , 2 . Jakbym skladala te pieniadze do skarbonki to bylaby super wygrana.
gonazaga jedna osoba z tego forum wysyla ten zestaw ja gram w UK chocby z tego wzgledu ze sa duzo wieksze wygrane w stosynku do wlozonej kasy
w UK jak byla taka gra ktora sie nazywala Daily Play wygralem dwa razy 300 funtow z tych samych cyfr a w pl 4/5 w expresa to bylo wtedy 650pln i splacilem lodowke wzieta na raty
Scolls , bo mialam dzien gonitwy - wychodzilam sto razy z domu a o kuponie zapomnialam , to bylo 1996 roku.
Marzenia nic nie kosztują.
Tesa. Oby
w lipcu kolega mial by tez 5/6 w lotto w UK ale tez nie wyslal kuponu
Najlepiej samemu zapracowć na spełnienie marzenia.
Cala rodzina sie wkurzyla a ja durna myslalam ze to sie powtorzy i od tego czasu gram na calego - jak wyczuje ten dzien ale tylko systemem na 7 cyfr Lotto
emerytka46 sa tacy co zarobili o wiele wiecej nim mu marzymy zeby wygrac
A moj dyr w pracy wygral 5 w lotto i przyszedl mnie sie spytac ile placa - puszczal na Chybil trafil
Scolls.A są
A moje marzenia są niematerialne.
Np.TACY :
http://luxclub.pl/gid,14931649,img,14931719,kat,1016269,galeria.html?T[page]=1&ticaid=6f2fc
http://luxclub.pl/gid,14931649,img,14931719,kat,1016269,galeria.html?T[page]=1&ticaid=6f2fc
tyram tyle lat a zawsze brakuje sama praca na marzenia nie wystarczy o oni tylko wiek emerytalny przedłużaj w końcu do pracy trzeba będzie chodzić z przewodnikiem
Marek.Witam
Czas na spacerek
witam szanowne towarzycho
l o t t o m a t
wczoraj wylosowałeś mnie 5/7 z + a nie 6/7
ale i tak ja nie zagrałem
ale dzięks to była zabawa kotku
l o t t o m a t
wczoraj wylosowałeś mnie 5/7 z + a nie 6/7
ale i tak ja nie zagrałem
ale dzięks to była zabawa kotku
ale z plusem haaaaaaaaaa !!!!!!!! 70 zl by bylo haaaaaaaaaaaaaaa
lottomat było by
a ty marsz losować
wylosuj mi dziś
mm na 6 liczb
a ty marsz losować
wylosuj mi dziś
mm na 6 liczb
tadzia, ja mam na jutro taki zestaw 6/6: 11,17,21,31,42,49... i znikam
lottomat, postaraj się na jutro wylosować moją szóstkę... będę się umiał odwdzięczyć
sorry, robal... to ja nie skojarzyłem z plusem oczywiście, bo tylko jeden zakład... gdybym brał 2+, wtedy bez plusa...
Wysylajcie jeden kupon za 4 na chybil trafil , ja dzis nie gram dopiro jutro wieczorem / za duzo kasy stracilam /
looooozik
w realu na ten przykład na kasach są takie, jak do telefonów, kartki - na kilka zakładów można zagrać, ale !
- bez pełnego systemu
- na jedno losowanie
- nie dowieźli tych na p.l.u.s.a
bez urazy Drogie Dzieci - żesz c.a.r.w.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co za polityka w tej firmie
w realu na ten przykład na kasach są takie, jak do telefonów, kartki - na kilka zakładów można zagrać, ale !
- bez pełnego systemu
- na jedno losowanie
- nie dowieźli tych na p.l.u.s.a
bez urazy Drogie Dzieci - żesz c.a.r.w.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co za polityka w tej firmie
tadzia, gdybym wygrał, wspólnie z Pasko pomyślelibyśmy, jak przynajmniej niewielką część z tej wygranej rozdysponować na wygrane między multipaskowiczów...
patrzac na mape wynikow stwierdzam ze lotto w tetrisa to nie umie grac ...
robal, ale na czym to polega? na tych kartkach są wydrukowane liczby, czy tylko kody paskowe do zeskanowania, oznaczające "daj mi ch-t"?
wiem Unhappy , ze woda sodowa by Ci nie uderzyla do glowy , ja tez bym sie podzielila .
kody - takie przedpłacone, tylko ch-trafił...
wydruk na takim paragonie bez rewersu zabezpiezpieczającego serią, jak na kuponie, ale za to ma liczbę 32 cyfrową
zastanawiam się - skąd pobierają zestawy na te kasy fiskalne...
wydruk na takim paragonie bez rewersu zabezpiezpieczającego serią, jak na kuponie, ale za to ma liczbę 32 cyfrową
zastanawiam się - skąd pobierają zestawy na te kasy fiskalne...
Dobry wieczór 3/5 było ..tylko
Lotomat.. nie wyciągnę wtyczki, bo było 4/8
tadzia
unhappy ..bąx happy
Lotomat
Robalku
Lotomat.. nie wyciągnę wtyczki, bo było 4/8
tadzia
unhappy ..bąx happy
Lotomat
Robalku
tadzia
piszesz - grajcie jednym - i w sumie, przy cenie rozumiem, ale - 1115238.
tam są opisane dwie sytuacje ? nie wysłana, na jakimś drobnym i daaaaaaaaaaaaaaaaaaawne wygrane na mocnych systemach ?
piszesz - grajcie jednym - i w sumie, przy cenie rozumiem, ale - 1115238.
tam są opisane dwie sytuacje ? nie wysłana, na jakimś drobnym i daaaaaaaaaaaaaaaaaaawne wygrane na mocnych systemach ?
Robal36 , nie wiem o co chodzi ?
Mowie , ze grajcie w lotto z plusem za 4 ,- chybil trafil .
a na system gram 7 cyfr za 21 zl,-
Na ststemie w latach 90 gralm na 12 cyfr z kolezanka i za kazdym razem byla 3 - wtedy do bylam do przodu a teraz w dole kupa kasy
Mowie , ze grajcie w lotto z plusem za 4 ,- chybil trafil .
a na system gram 7 cyfr za 21 zl,-
Na ststemie w latach 90 gralm na 12 cyfr z kolezanka i za kazdym razem byla 3 - wtedy do bylam do przodu a teraz w dole kupa kasy