Wpisy 1 114 901 – 1 115 000
17 września 2012 14:59 → 17 września 2012 16:17, 100 wpisów
wiesiek77 ja cie kręcę 10/10 mądry polak po szkodzie
mam plan pograć do końca września a pózniej zobaczymy
a i jeszcze w marcu 8/10 było
a i jeszcze w marcu 8/10 było
drapek no dobra to powiem bo widzę że nie dasz mi spokoju ja tych zdrapek nie odebrałem i nie zamierzam ich odbierać
wiesiek...ja jak teraz gram swój zestaw stały to co drugie, trzecie losowanie pada te 4/10ale oczywiscie czekamy na 10/10
wiesiek77 a ile najwięcej wygrałeś
mm+; szkoda że taką decyzję podjąłeś- a ja już się cieszyłem na doradztwo
michellex ja dziś zmieniłem zestaw i w pierwszym losowaniu miałem 4/10 bez plusa
multi
5/5 w mm
4/5 w mini
4/6 kilka w dużego
i kilkanaście razy 3/3
a po zatym to kicha że nawet 2zł nie idzie wyrwać darmozjadą
5/5 w mm
4/5 w mini
4/6 kilka w dużego
i kilkanaście razy 3/3
a po zatym to kicha że nawet 2zł nie idzie wyrwać darmozjadą
drapek przyznam że teraz w ogóle nie kupuje zdrapek wolę zagrać w multi multi plus lub joker ale jakby co to się zgłoszę
wiesiek77 to też ładne wyniki
wiesiek77 ja 5/5 mam tylko w profilu jak miałem tą drugą wygraną 8/10 to z niej wpisałem resztę typowań
mm+ ja uważam że powinieneś te drapki od pasko odebrać- wszak nie typowałeś na mp na sucho
multi
typuj tak dalej to zdrapki dostaniesz
ja sie raczej nie załapie
typuj tak dalej to zdrapki dostaniesz
ja sie raczej nie załapie
wiesiek77 zresztą teraz tak zawsze robię bo dziesiątek nie typuję fikcyjnie a reszty też nie zmieniam żeby nie żałować i tylko je typuję na profilu tak dla zabawy
1114917. drapek W tym wpisie jeszcze dac ci patyk miedzy te lapki i bys mogl ognisko rozpalac
drapek to już "inna para kaloszy" o których nie mogę pisać
sławek
multi
jeśli typuje 5/5 i 10/10 to zawsze puszczam bo chyba zawał bym miał jak by weszło tylko na sucho
3/3 jak zatypuje a nie posle to jeszcze przełkne
jeśli typuje 5/5 i 10/10 to zawsze puszczam bo chyba zawał bym miał jak by weszło tylko na sucho
3/3 jak zatypuje a nie posle to jeszcze przełkne
michellex
1114890.
...ja w jokera nie gram bo podobno maszyna wybiera pozostałe cyferki
tak
po zmianie z tsn na Jokera - już nie można samemu wybierać, też uważam to za wadę
zwiększył się też zakres typowanych /z 45 do 50/ liczb - przez co szanse dla grających mocno sie zmniejszyły...
tak, sporo ludzi /patrząc na ilości wygranych / - zrezygnowało z tej gry, ale ja mówię - jak masz trafic trafisz bez jakiegoś napinania się i nic nie przeszkodzi
powodzenia
1114890.
...ja w jokera nie gram bo podobno maszyna wybiera pozostałe cyferki
tak
po zmianie z tsn na Jokera - już nie można samemu wybierać, też uważam to za wadę
zwiększył się też zakres typowanych /z 45 do 50/ liczb - przez co szanse dla grających mocno sie zmniejszyły...
tak, sporo ludzi /patrząc na ilości wygranych / - zrezygnowało z tej gry, ale ja mówię - jak masz trafic trafisz bez jakiegoś napinania się i nic nie przeszkodzi
powodzenia
michellex przez najbliższych kilka dni
michellex jakby się pasko zgodził to możesz odebrać te zdrapki jakby co mogę poświadczyć że się zgadzam na to ale musisz naprzód pogadać z pasko o tej sprawie najlepiej prywatnie mailowo lub przez formularz albo telefonicznie zresztą jak chcesz
robal 36
michellex mówię całkiem poważnie ale jak chcesz ja tylko proponuję jakby co
w ogole u mnie typowanie cyferek to jak gra w statki, typuje bardziej wzrokowoi albo trafiony zatopiony albo du...
multi...jak maja przepaśćhmm moge zdrapać za Ciebie jakby cio, jak cos bedzie to dam znać
multi multi plus 1984
w kwestii formalnej - nie musisz odpowiadać, wiadomo - spełniasz wszystkie wymogi regulaminu i nie chcesz odebrać ?
w kwestii formalnej - nie musisz odpowiadać, wiadomo - spełniasz wszystkie wymogi regulaminu i nie chcesz odebrać ?
michellex okstarczy jak dasz znać ile wygrałaś ale na mojego maila a pieniądze z wygranej są dla ciebie nawet jak będzie główna wygrana i mówię w tej chwili poważnie bez przysłowiowego kitu
michellex skontaktuj się z pasko a on skontaktuję się ze mną i będzie sprawa załatwiona zdrapki będą twoje
multi...nieee ma tak jak cos będzie to przynajmniej "większa połowa" dla Ciebie
pasko...jesteś? można dać upoważnienie komuś innemu na odbiór zdrapek?
robal 36 wiem że wszystkie punkty regulaminu spełniam nawet sam pasko to mi pisał ale jednak taką podjąłem decyzję ze swojej własnej nie przymuszonej woli po prostu to przemyślałem a po co mają się marnować ja i tak ich nie odbiorę a michellex niech ma i życzę jej głównej wygranej z całego
2 kule
michellex mogę ja zrobić pierwszy krok jak chcesz
pasko widzę jak zawsze czujny
Robal aaa... myslisz ,ze wejda? Myslalem dzis poslac 9,17 Jokera
szczerze ?
to z końcówka "3" - czemu nie ? A może nawet znowu 23 ?
ale, jak nie masz przekonania - dawaj swoje
to z końcówka "3" - czemu nie ? A może nawet znowu 23 ?
ale, jak nie masz przekonania - dawaj swoje
Nie ,ze nie mam przekonania ale tak myslalem,ze wejda...chyba zeby poslac moje i twoje
pasko masz wiadomość na @
slawek
ja raz w akademiku piłem taką wódkę- teraz sobie myślę- jaki człek był głupi
ja raz w akademiku piłem taką wódkę- teraz sobie myślę- jaki człek był głupi
pasko jesteś
A z takich niebezpiecznych itp np. niebieskich /w odcieniu/ najmocniejszy był
likier jeżynowy {
{usmiech}}
i poowwooooooooo
likier jeżynowy {
{usmiech}}
i poowwooooooooo
Slawek.
Mogę przyjechać z organistą i grabarzem?
Mogę przyjechać z organistą i grabarzem?
emerytko witaj
rzeczywiscie przeraza ta wodka z niewiadomego pochodzenia
rzeczywiscie przeraza ta wodka z niewiadomego pochodzenia
michellex i jak udało się pasko się zgodził
Robal.Tak,tak.
Agatkaa.
Idę dalej ,okna "pucować"
emerytko po co to ludzie kupuja a potem takie efekty dla mnie
to straszne, ze po wypiciu takiej wodki ludzie umieraja
to straszne, ze po wypiciu takiej wodki ludzie umieraja
michellex ok to dobrze życzę wysokich wygranych
michellex jak na razie pasko nic nie odpisał ale może póżniej to zrobi bo wiadomo tez ma inne sprawy jak tylko ta strona
michellex już mam wiadomość od pasko