Wpisy 1 114 801 – 1 114 900
17 września 2012 14:08 → 17 września 2012 14:59, 100 wpisów
Lila ja ci propnuje jednak ósemeczki 5/8 nie tak trduno trafic a 20 zl jest
dobra zjuz znikam..i poowwoo
Losowanie oglądało 399 osób.
----------------------------
----------------------------
michellex
No a jak inaczej to określić. Ważne, że wyszłam prawie na zero a to się ostatnio rzadko zdarza
No a jak inaczej to określić. Ważne, że wyszłam prawie na zero a to się ostatnio rzadko zdarza
madea...to superja miałam wczoraj wyslane 2 dziesiątki na 2 losowania i wczoraj nic a dzisiaj 4/10 i 6/10 wiec też się zwróciłobyle mi o 22:15 nie zabrali wszystkiego
michellex
Moim zdaniem potwierdza się w moim przypadku to, że to szczęśliwy dzień na grę. Kto powiedział bowiem że szczęście to 6/6
Moim zdaniem potwierdza się w moim przypadku to, że to szczęśliwy dzień na grę. Kto powiedział bowiem że szczęście to 6/6
Ulala.Witaj.
A co to za dziewczę gości u Ciebie w profilu?
A co to za dziewczę gości u Ciebie w profilu?
Witam wszystkich http://www.youtube.com/watch?v=xJfXH43-vfA&feature=related
Lila
lila
michellex
albinlotto
albinlotto
Ja juz spadam...bede pewnei jutro o 6:30 gdy jeszcze wiekszosc z was ebdzie spac
multi multi plus 1984
emerytka 46
medea76
ulala
zelus
medea76
ulala
zelus
krzysio744
wędrowca netowy
agatkaa
wędrowca netowy
agatkaa
michellex i jak wygrane ostatnio coś miałaś większego
multi...większego niestety nicmax to 6/10 lub 5/8 i 4/6a u Ciebie jak tam z wygranymi?cos upolowałeś
Multi multi.Witaj
michellex to i tak ładnie brawo u mnie jeszcze gorzej zresztą tak jak widzisz liczbami jakimi gram są w moim profilu
michellex dobrze by coś było wygrać bo niedługo mam urodziny
michellex zresztą jeszcze lili się muszę wpisać bo ona ma dziś urodziny ale to trochę póżniej
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych
4/9, 4/10 i 2 pukony przegrane-czyli cienko- dobrze, że z + nie grałem
michellex no tak to prawda ale ja nieraz je powtarzam bo wierzę że nieraz dadzą coś więcej
michellex a to dziś masz imieniny
drapek
wiesiek77
wiesiek77
michellex a konkretnie którego bo ja się tobie też wpiszę oczywiście jak nie zapomnę
67,71,72,73,74,75,76,77,78+ taki zagram na wieczór
coś mi się zdaje, że parka 73,74 się powtórzy
coś mi się zdaje, że parka 73,74 się powtórzy
michellex teraz już cały czas chybił trafił gram
wiesiek
ja na 3/3 nie gram, typy mp-wiczów dorzucam do swoich, 79 franca może być, lubi po 80 wypaść
ja na 3/3 nie gram, typy mp-wiczów dorzucam do swoich, 79 franca może być, lubi po 80 wypaść
multi...ja jak zagram na ch/t to zawsze chybił, nigdy nie trafił
24.09
miszell
ale nie wiem co wyrzucić ewentualnie, a jeszcze i 79 by wcisnąć trza było, pewnie trzeba o trzecim pukonie pomyśleć
ale nie wiem co wyrzucić ewentualnie, a jeszcze i 79 by wcisnąć trza było, pewnie trzeba o trzecim pukonie pomyśleć
michellex ja z takich główniejszych na chybił trafił miałem 2 razy 8/10 bez plusa raz 7/10 z plusem kilka razy 7/10 bez plusa raz 3/3 z plusem oraz w lotto (dużym lotku) 4/6 oraz 3/3 na jednym kuponie oraz 2 razy 3/6 na jednym kuponie w lotto (duzym lotku) ja zawsze teraz mówię te wygrane w przysłowiowym progu już miałem teraz jest pora aby ten próg do drzwi szczęścia przekroczyć teraz by się przydało co najmniej 9/10 bez plusa
drapek
5,6 jako pewniaki daje a reszte rozbije na 3/3+5,6 i puszczam piątki jakieś 4 zakłady
5,6 jako pewniaki daje a reszte rozbije na 3/3+5,6 i puszczam piątki jakieś 4 zakłady
drapek...kuponów nigdy nie za dużoja celuje na oślep jak typuje
drapek wiedziałem że teraz każdy będzie mnie o to pytał
nie było dziś końcówek lizakowych 6 i 9pewnie szykują się na wieczór
multi...jak się podskoczyło już do 8/10 to i mozna 9/10, a później 10/10
multi...ja teraz to nawet mam swoją 10/10 co gram codziennie, wiess do czasu aż mnie to nie narazie to połowa się gdzieś zwraca hm
michellex ja zawsze wysyłam jeden kupon na jeden zakład w multi multi plus oraz w jokerze a jak się tobie podoba lotto plus zawodowi gracze wiedzą że kiedyś już tak było że 2 losowania się odbywały bo widzę że niektórzy to krytykują a mi się to bardzo podoba bo teraz nawet 1 zakład ma sens a przedtem tego sensu nie było takie jest moje zdanie
drapek prawie wszyscy których znam na czacie
drapek
jak bym sobote nie zamienił 6,19 na 6,55 to wpadło by na 14-tą ponad 400zł z 3/3
jak bym sobote nie zamienił 6,19 na 6,55 to wpadło by na 14-tą ponad 400zł z 3/3
michellex też tak myślę że kiedyś przyjdzie ten upragniony dzień
multi...ja w jokera nie gram bo podobno maszyna wybiera pozostałe cyferki, a nie lubie tegoa co do dużego to faktycznie jakby nie było są 2 szanse
aha gram na 10/10 stałe liczby na końcówki 4,5,6 które jak sprawdziłem w marcu padło 10/10
michellex nie martw się u ciebie też co grubszego przyjdzie tylko najważniejsze trzeba być wytrwałym wierzyć i grać choć grac z głową bo to co ma być to i tak będzie jeden zakład starczy choć myślę że najlepiej z plusem ale to już każdego indywidualne zdanie i sposób gry
wiesiek...a od czasu kiedy je cały czas grasz to ile najwiecej wpadło?
wiesiek
z 2 tyg. temu gdyby nie 57, a 58 było +, miałbym 7/9+ i 5/6
z 2 tyg. temu gdyby nie 57, a 58 było +, miałbym 7/9+ i 5/6
Ulala.Masz rację.
wiesiek77 poważnie