Wpisy 1 113 984 – 1 114 083
17 września 2012 00:28 → 17 września 2012 01:17, 100 wpisów
lottomat ja probowalem wielu rzeczy ale dla mnie bylo akurat to wyjscie najbardziej logiczne i dajace nadzieje na przyszle godne zycie
Dobra to Ci powiem ostatni raz, pewne problemy sie da rozwiazac tak jak Ty to mowisz a innych podobnych juz nie i czasem praktycznie mozna zmienic nic na lepsze
lottomat rozwiazan jest tyle ile ludzi,kazdy jest inny kzady potrafi cos innego jeden ma talent drugi cos innego,ja wiem ze w pl zyje sie do dupy do sam tam zylem ale najgorzej jest mowic ze jest zle i nic nie robic i o wszystko oskarzac politykow
interesujesz sie psychologia wiec analiza danych powinna dostarczac Ci do myslenia
Wygrałem 4 zł ale jedno wypłaciłem dzisiaj se nadałem na wieczur ciekawe czy wygrałem
gdybym mial nokie tak jak kiedys napisalbym nokia w czym problem
no w sumie w niczym ale ta rubryka nie jest poswiecona marce tylko numerowi
uwazasz ze na podstawie tego kto ma co napisane w profilu mozna rozszyfrowac jego charakter
na podstawie danych mozna formulowac ciekawe pytania nie wprost zeby sie wiecej dowiedziec
kiedys przegladajac kogos profil na mp zobaczylem ze ktos mial tam napisana marke telefonu i pomyslalem ze to fajnie napisane i zrobilem to samo
lottomat napisz jeszcze ze z psychologicznego pkt.widzenia chwale sie ze ma iphona
w samym Londynie w tym roku wydano w sieciach komorkowych 300tys iphonow tak ze to zadna rewelacja
Gdyby ktos tak z boku obserwowal nasza rozmowe i polaczyl pare faktow moglby odniesc takie wrazenie
a jak jeszcze cos wie o samej firmie apple i jej polityce to jeszcze wiecej
lottomat za malo mnie znasz i gdybys czytal poprzednie moje wpisy to bys wiedzial ze ja nie przechwalam sie tym ze jestem w UK i sobie radze tylko zapraszam wszystkich i zycze powodzenia
I ja tak Was czytam , Scolls jest dobrze ustawiony i sie z nas nabija.
nie jestem dobrze ustawiony po prostu mam dzieki temu ze wyjechalem lepsze zycie niz w PL pewnie gdybym zostal to dzis bym pracowal dalej za 12000pln to wszystko
scolls czytalem Cie sporo i wiele razy wyciagales wnioski z wlasnego punktu widzenia odnoszac sie do tego jakby to byla prawdziwa rzeczywistosc
lottomat widocznie jestes swiatlym czlowiekiem i masz szersze horyzonty patrzenia i ....chwala Ci za toto skoro jestes taki madry to wez sie za zbawiane swiata albo pokaz innym ludziom droge ku szczesciu a bede Ci kibicowal
wiesz dobrze ze mialo byc 1200 pln
wiesz dobrze ze mialo byc 1200 pln
wiem wiem ze 1200 ale maly blad czasami moze stac sie katastrofa
tu nie chodzi o zbawianie ludzkosci, tu chodzi o to ze trzeba ciut szerzej i inaczej spojrzec na zyciowy suckes, mozliwosci itp
gdybym zarabial 12000 to nigdy bym nie wyjechal do Uk choc znam takich co nawet za takie pieniadze by nie zostali
Scolls - to nie jest tak slodko jak piszesz . Trzba miec zameldowanie aby znalezc prace a na zasilek czeka sie conajmniej pol roku .W ciemno , to mozesz zamieszkac na ulicy .
tadzia a czy ja napisalem ze tu jest raj?ja dostalem przez pierwsze dwa lata tez ostro w dupsko,mialem nawet swego czasu dlugi ale bylem uparty i zdesperowany aby cos poswiecic dla lepszego jutra
ale no dobra bo mnie tadzia zmusila do tego ... radziles innym ze jak moga wyjechac to niech jada ... pisales ze w ciemno. Ktos sproboje i skonczy zle bo nie jest tez tak latwo. Ktos sie zasugerowal Twoim zdaniem ze jest bardzo latwo i suckes lezy w jego zasiegu jak sie postara. Wczoraj pisales pewnej osobie ze ktos zasugeruje sie tym ze ktos pali ziolo i ze sam sie za to weznie i tez skonczy zle ... Wiec ?
lottomat pierwszy blad to to ze napisales ze powiedzialem ze jest łatwo:wcale nie jest tym bardziej bez jezyka
no ale ktos sie zasugeruje przeciez i pojedzie dlatego ze napisales ze tak zrobiles Ty
po drugie czym innym jest nalog a czym innym proba polepszenia sobie zycia
tym samym jesli chodzi o zrodlo od ktorego sie to zaczelo, od sugestii
z pl wyjechalo milion polakow wiekszosci sie udalo ale sa tez tacy co poniesli porazke
no tak samo pisale so tych co pala , niech jeden sie wciagnie i skonczy zle to bedzie jego wina
zdecydowanie podkreslam czym innym jest nalog a czym innym proba polepszenia zycia,tu mozesz pomyslec logicznie i powiedzmy zrobic to z glowa ,z nalogiem juz jest gorzej
Teraz Joker sie zasugeruje tym co napisales jutro wyleci za miesiac bedzie martwy
lottomat prosze Cie nie porownuj cpania do wyjazdu za granice w celu polepszenia sobie zycia troche przesadzasz
przecie o nic wiecej Cie nie pytam czy to nalog czy proba polepszenia zycia ...
Mowie o tym ze ktos sie Toba zasugeruje i tez moze skonczyc zle I O NIC WIECEJ NIE PYTAM
lottomat a tobie jak sie powodzi w UK jestes zadowolony czy nie bardzo
Jakbym mogla tobym pojechala , ale nie w ciemno , aktualnie jest tam natlok Polakow i coraz trudniej o prace.
ja nie bylem z dwoch powodow:finansowych i wqrwial mnie kler swoja pazernoscia zreszta do dzis tak mysle
i polakow tez malo ... ale zaczac trzeba od czego innego, co sie umie i w czym sie jest lepszym od wiekszosci tych polakow
np.Nowa Zelandia moje marzenia jak trafie w totka to sie pakuje i tam uciekam
lottomat , masz racje - Angli ma okropny klimat .
Scolls a ile Ty tam jestes lat ?
Scolls a ile Ty tam jestes lat ?
tadzia jak dla mnie klimat jest super bo nie lubie zimy i zimna tu zima jest max -5 stopni
jak sie w Polsce czegos konkretnego nie robi to zycie jest smutne ...
ale powiem Ci szczerz gdybym mial duze pieniadze to wolabym zyc w pl i to na wsi mam dosc duzego mista
Witam Was
Tadzia
scolls
Lotomat
Do imć Lotomata
Zwracam sie z uprzejma prośbą o wygenerowanie 8/8 na trafił
jocia
Tadzia
scolls
Lotomat
Do imć Lotomata
Zwracam sie z uprzejma prośbą o wygenerowanie 8/8 na trafił
jocia
dla mnie to znaczy miec tyle na koncie zeby nie martwic sie o swoja i swoich bliskich przyszlosc
dobra ja uciekam bo jutro a wlasciwie dzis 6:30 pobudka
dobranoc wszystkim a jutro samych 10/10
dobranoc wszystkim a jutro samych 10/10
7, 17, 30, 33, 34, 61, 65, 80 moimi zasadami
1, 3, 5, 28, 51, 53, 70, 71 ch/tra
1, 3, 5, 28, 51, 53, 70, 71 ch/tra