Wpisy 111 102 – 111 211
11 maja 2010 21:32 → 12 maja 2010 18:00, 100 wpisów
nie naprawilem,nie bylo szans.wywiozla go dzisiaj smieciara na wysypisko wiec nic nie trafisz bo to podobno pech
Witaj Burta,hipcio właśnie najedzony,na deser dostał trochę ciastka z galaretką.Pozdrawiam.
Maciekmaniak >>> nie chcę robić oceny Lecha Kaczyńskiego,ale patrząc obiektywnie - nie był taki dobry jakim zrobili go po śmierci,ani nie był taki zły jakim próbują go przedstawić jego przeciwnicy.
Tak odnośnie Gruzji - zastanów się komu przeciwstawił się Kaczyński dlaczego to zrobił i jakie mogły być (były,będą )tego konsekwencje.
pozdrawiam
Tak odnośnie Gruzji - zastanów się komu przeciwstawił się Kaczyński dlaczego to zrobił i jakie mogły być (były,będą )tego konsekwencje.
pozdrawiam
Pozostaje ci więc Stary naprawić błąd i biec po wszystkich wysypiskach śmieci w poszukiwaniu maskotki.
to jest nie mozliwe bo wczesniej zostala spalona i nic z niej nie zostalo a na wysypisko pojechalo kawalek szmatki bo tyle zostalo ze zwlok
Na szczęście kilka maskotek hipcio jest w dobrych rękach i twój niecny plan się nie powiedzie.
hipcio to dobrze ,że było dobre ,ja też lubie maskotki i łaskotki POZDRAWIAM...a wisełka dała ciała ..ma porobione w tym sezonie
Stary wydajesz mi się smutnym człowiekiem,podobno jak ktoś ma jad w sobie atakuje innych.
w związku z tym,życzę ci wysokiej wygranej,bo maskotka to duże koszta.
Proponuję ci Stary udać się do kościoła,gdzie można spotkać prawdziwego Lwa z pokolenia Judy,czyli Jezusa.Inaczej jad cię zniszczy.
19:00 Koniec Arka Gdynia 2 - 1 Piast Gliwice (1 - 0)
19:00 Koniec Cracovia Kraków 1 - 1 Wisła Kraków (0 - 0)
19:00 Koniec GKS Bełchatów 2 - 1 Lechia Gdańsk (1 - 1)
19:00 Koniec Jagiellonia Białystok 0 - 0 Polonia Bytom (0 - 0)
19:00 Koniec Odra Wodzisław 2 - 4 Śląsk Wrocław (0 - 0)
19:00 Koniec Polonia Warszawa 1 - 0 Legia Warszawa (1 - 0)
19:00 Koniec Ruch Chorzów 1 - 2 Lech Poznań (0 - 0)
19:00 Koniec Zagłębie Lubin 2 - 2 Korona Kielce (1 - 0)
19:00 Koniec Cracovia Kraków 1 - 1 Wisła Kraków (0 - 0)
19:00 Koniec GKS Bełchatów 2 - 1 Lechia Gdańsk (1 - 1)
19:00 Koniec Jagiellonia Białystok 0 - 0 Polonia Bytom (0 - 0)
19:00 Koniec Odra Wodzisław 2 - 4 Śląsk Wrocław (0 - 0)
19:00 Koniec Polonia Warszawa 1 - 0 Legia Warszawa (1 - 0)
19:00 Koniec Ruch Chorzów 1 - 2 Lech Poznań (0 - 0)
19:00 Koniec Zagłębie Lubin 2 - 2 Korona Kielce (1 - 0)
Godzina 0 już nadchodzi,więc zgodnie z tradycją chińską wołam:Przybywajcie pieniążki,i zgodnie z tradycją polska:Lila i Hosia wracajcie prędko na czat.
Miziam Wszystkich czule ;)))
5,41,62
1,3,5,41,62
1,4,5,12,13,14,41,42,62,75,78
Zmieniłam sobie "image" Zamiast seksownej diabliczki jest teraz wquźwiony diabeł ;D
I już mnie nie ma :P ))
5,41,62
1,3,5,41,62
1,4,5,12,13,14,41,42,62,75,78
Zmieniłam sobie "image" Zamiast seksownej diabliczki jest teraz wquźwiony diabeł ;D
I już mnie nie ma :P ))
Smutne godziny nadania kuponów:17.21 i 16.43.Wyniki:0z7i2z7,mini:0z5.
Hosiu,proszę Ciebie byś jutro podała liczby na wieczór,żebym sobie coś podebrał z Twoich typowań.A czeka mnie wizyta u dentysty.
Żeby na ul.Mysiej (siedziba GUKPWiP) tak pracowali...
czujnie pozdrawiam
czujnie pozdrawiam
Na jednym zakładzie miałem dzisiaj sześć 60tek,a nietoperze,dały tylko dwie.Jak tak dalej pójdzie to będę musiał zredukować karmę dla bałwana.
I znów oboki:ja 15oni14,ja 38oni37,ja 46oni45,ja 80oni79.I kucharza jeszcze w trąbę:Mówił 9 oni 8.
Zapeszanie,tuż przed losowaniem spowodowało,że hipcio poległ.Obecnie z ostatniej wygranej:54zeta pozostała 1 złotówka.Koszmar.
Taka jest piosenka:zbawienie przyszło przez krzyż,ogromna to tajemnica,każde cierpienie ma sens,prowadzi do pełni życia.
Święty Gerard Malejla napisał kiedyś do pewnej kobiety,która miała wstąpić do zakonu,że księżniczki które żyją w świecie pośród rozkoszy i przyjemności,im mają tego więcej tym bardziej są dręczone wewnętrznie.Im więcej tego tym mniej radości w życiu.
Hosiu nie zapominaj dbać czule o takie maleństwo jak pluszak Hipcio.Bo nie wiem co porabia z pluszakiem Lila,bo nie ma jej ciągle na czacie.
Witaj Jandzia,ja na razie nie mogę zmieniać doradcy,bo to nowe koszta.Dopiero jak wygram więcej może dobiorę nowego.Pozdrawiam.
To byłoby straszne gdyby osoby mające mniej pieniążków musiałyby być ciągle smutne.Ale Jezus to zmienił,mówiąc:błogosławieni ubodzy,do was należy królestwo boże,i ze w domu jego ojca jest wiele mieszkań.
sam9- bingo!!!- robienie sobie jaj to moja specjalność :))
gratulki za szósteczkę
pozdrawiam cieplutko
gratulki za szósteczkę
pozdrawiam cieplutko
Jezus przewidział,że osoby pracujące u przedsiębiorcy mogą mu zazdrościć jego sytuacji materialnej.Nie należy nikomu zazdrościć pamiętając,że życie na Ziemi nie trwa długo,a liczy się wieczność.
Hosiu,czemu tak długo Ciebie nie było,czy wędrowałaś po Egipcie lub nurkowałaś w basenie?
Ale masz straszną fotkę w typowaniach Hosiu,czy nie możesz jej zmienić na misia,bo strach tam zaglądać.
Mnie najbardziej denerwuje jak idą mi liczby o jeden obok.Już wolę kiedy wytypuję gorzej i są poprzestawiane o kilka pól.
Hosia strasznie zmieniona,bo nic nie opowiada hipciowi.Pozostaje więc się pożegnać.Buenas noches,buenas noches!Pa,pa.
Witam :)
Ale tu dzisiaj cisza???
Nikt dzisiaj nic o numerkach,kulkach?
Ale tu dzisiaj cisza???
Nikt dzisiaj nic o numerkach,kulkach?
Witam.MADZIU77 nie ma się co dziwić,że nikt nie pisze,a jak sie już pojawi to go potraktują odpowiednio za inne poglądy niż tego co mu sie wydaje że tak ma być i że ma patent na wiedzę.Mnie też już się nie chce pisać,bo zawsze po moim wpisie piesek szczeka.Oto moje liczby na dziś do MM:1,19,21,32,33,39,40,41,48,65.To wszystko.Pozdrawiam i znikam zanim mnie znów piesek obszczeka.
znikaj znikaj biedny rencino, przynajmniej nikt farmazonow nie bedzie pisal
kogucik19 >>> no faktycznie,ale to tak wygląda jakby on czekał na Twój wpis na czacie???
tak tak czekam cale dnie na wpis najmadrzejszego czlowieka i niedlugo farmazoniarz stad zniknie
Witaj kathy!to jest mój dzień,będzie 4 złote do przodu:-)pozdrawiam.
Trzymaj trzymaj i pamiętaj żeby wysłać kupon/y.Ja wyśle na 2 losowania 1,21,41,68,80 Tobie te liczby też polecam,to są te wygrane.
brazil coś Ty się tak czepnął kogucika19 nie lubisz drobiu czy rencistów
Witam.Dzisiaj dobry dzień,bo zaleczyłem jednego ząbka u dentysty.Po drodze wstąpiłem do hipermarketu.Zakupy:słoik grochówki żołnierskiej,żółty serek,cztery cytryny,herbata ekspresowa i żelki na karmę dla bałwana.Maskotka przy kasie,była miła.Warunki:blond włoski,różowe paznokcie,różowy sweterek,uroda:wystarczająca.
Teraz muszę opracować strategię na wieczorne losowanie,tak by inwestycja w doradcę zakończyła się sukcesem.
Jandzia ten Brazyl strasznie rozrabia,nic dziwnego,że ma same jedynki ze sprawowania.Tak ocenił go profesor bałwan.
Podobno jak mówią żołnierze,po zjedzeniu pełnego talerza grochówki ma się dobre myślenie.
Witam wszystkich sympatyków stronki multipasko :)
ps.coś mało nas dzisiaj.
ps.coś mało nas dzisiaj.
hipopotan>>>Ja również uwielbiam maskotki,ale wyłącznie takie o temperaturze ciała 36,6
Pozdr.
Pozdr.
Vento Lila to dobry kucharz,więc jeżeli będziesz wstawiał na jej temat w forum kolorowe przepisy może się skusi,ja nawołuję już długo bez skutku.
Madzia77 dobrze,że już podałaś typowanie,Ricardos podobnie więc teraz tylko pozostaje ściągać liczby pod kierunkiem bałwana.
Rozmawiałem z bałwanem.Uparł się,że chce naśladować błędnego rycerza Don Kichota,i jego śladem zakochany w pięknej Dulcynei z Toboso,ruszyć aby zdobyć sławę pokonując w grze okrutnego czarnoksiężnika Ulryka von Lotto.
witam wszystkich serdecznie
po krótkiej przerwie
i jak tam sukcesy w grze :)
po krótkiej przerwie
i jak tam sukcesy w grze :)
Doberek.W pracy nuda,burza i deszcz w Gdyni,także mam chwilę luzu.Byle do 21wszej.