Wpisy 1 111 301 – 1 111 400
15 września 2012 20:02 → 15 września 2012 20:48, 100 wpisów
mysle ze lepiej i łatiej rozbic to na rozne symbole np.rosliny,zwirzeta,rzeczy,miasta,osoby itd.
scols ..ty ty teraz nadal pijesz kawy ...ja chce spać do godz 22:00
soory powino uciekam...
miszel..nie gram..mówie wszyscy nie bedzie wygra ..1 procent moze kto wygra lotoo
miszel..jak koniec na zywo lotto ,,wszyscy wiele ludzie bedzie mówi karwa nic trafi jak kiedyś kto nic
scol...co ja robiłem pintol...
pintol razze nie dales szansy losowi wygrac extra banieczkidwa ze nie chciales mojej kawki
pintol pisze tylko banieczki bo 15 jest dla nas z michalinka do podzialu
scols...chcesz całowac albo jak chcesz dotykać prawdziwe dwie cyc ..poszukaj inne kobita miszel albo majorka ..ty potrzebujesz szkoda czasu zboczuchu
ok. ja musze niestety uciekać z pieskiem i do apteki bo mnie gardło bolido wieczorka i życze mimo wszystkopowodzenia wszystkim grającym
scols ...majorka nie jest taka jeden raz przestraszyłem
HARTGE...zapytaj lepiej na co scolls nie leci, bedzie łatwiej
scols...tak mam foto do majora ty nie przemuj gapisz xxx
pintol dawaj na @ bo ja sie zgapilem i nie zdazylem podpie.....ć
scols...ja nie jestem krzywdy nic nie moge wyśleć @ ...majorka muszi sama wystawia foto w profilu ok
miszel.. chyba juz śpisz
------
------
------
" Precz z TS "
--------------------------------------
Dzisiaj nie grałem, zagram w ...2025 roku.
-------------------
-------------------
Możecie grać, nikomu nie zabraniam, tylko wyrazam swoją opinię co myślę o ...TS.
-------------------------------------
-------------------------------------
Wędrowca netowy nie wrto czekac az tak dlugo znacznie szybciej mozna zostac milionerem
scols...mówie ona młoda cyc cała czarne włosy i oczy zła na mnie ..co ty seriol pintole jesteś .. nic nie pokaze @ ..lila pamietała kiedyś
Paweł.. .
-----------------------
-----------------------
Albin...
----------------------------
Dziśiaj są...Twoje imieniny ???
----------------------------
Dziśiaj są...Twoje imieniny ???
Wędrowca netowy na to wyglada
Scolls.. .
Ja nie lubie TS za te złodziejskie ceny za lotto i inne gry.. .
---------------------------------
Ja nie lubie TS za te złodziejskie ceny za lotto i inne gry.. .
---------------------------------
Albin, to wszystkiego najlepszego i....15 ooo ooo w dzisiejszym losowaniu.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Wędrowca netowy dzieki ja w lotto nie gram
scolls...wedruś wie o co chodzi wiecej myśli niz ty ze TS zbiera kasa i zakupy ...a my jak przegrooć jak bydło
Scolls.. .
Wprowadzenie drugiego losowania wprowadziło mały zamęt w liczbach.. . Muszę poczekać...tydzień.. .
Wprowadzenie drugiego losowania wprowadziło mały zamęt w liczbach.. . Muszę poczekać...tydzień.. .
hej multusie widzę że 15baniek już podzielone,ja pazerny nie jestem biorę tą bańkę za 6/6 w plusie lotto
Krzysio.. .
Dla mnie zakład lotto jest wart...1 złotówkę, a że TS chce ...3 pln to niech idzie w ...
------------------------------------
Dla mnie zakład lotto jest wart...1 złotówkę, a że TS chce ...3 pln to niech idzie w ...
------------------------------------
Przy wódce w gospodzie trzej chłopi przechwalają się:
- Ja - mówi pierwszy - wyhodowałem w tym roku wielkie jabłka. Każde ważyło kilogram!
- Moje jabłka - mówi drugi - były większe. Miały po dwa kilogramy!
- To jeszcze nic - mówi trzeci. - Ja wyhodowałem takie jabłko, że jak wiozłem je furą na jarmark, to wyszedł z niego robal i zeżarł mi konia!
- Ja - mówi pierwszy - wyhodowałem w tym roku wielkie jabłka. Każde ważyło kilogram!
- Moje jabłka - mówi drugi - były większe. Miały po dwa kilogramy!
- To jeszcze nic - mówi trzeci. - Ja wyhodowałem takie jabłko, że jak wiozłem je furą na jarmark, to wyszedł z niego robal i zeżarł mi konia!
WN to napisz do TS ze placisz 1 pln i jak trafisz to zadowolisz sie 1/3 wygranej
scols ..wedruś tak mówił ze za drogo do wysłania za 3 nie idzie ok ..jak tanio np po 2 zł pojedzie w pintol w realu