Wpisy 1 111 289 – 1 111 388
15 września 2012 19:54 → 15 września 2012 20:40, 100 wpisów
scolls...to jest w łaśnie to, ze sen to jedno, a drugie to trza umieć go zinterpretować
michellex to akurat nie byl sen swiadomy bo za bardzo bylem zmeczony i padlem jak kawka bez kontroli
michellex jak chcesz sie w to bawic to musisz najpier nauczyc sie podstawiac symbole za cyferki bo inaczej z tego nic nie wyjdzie,sambiana juz to w miare dobrze robi
mysle ze jak sambiana dobrze do tego sie przylozy to moze miec dobre wyniki
no jak chcesz podstawiac zwierzatka to gorzej jak przysni ci sie dzungla z bajki i co wtedy
mysle ze lepiej i łatiej rozbic to na rozne symbole np.rosliny,zwirzeta,rzeczy,miasta,osoby itd.
scols ..ty ty teraz nadal pijesz kawy ...ja chce spać do godz 22:00
soory powino uciekam...
miszel..nie gram..mówie wszyscy nie bedzie wygra ..1 procent moze kto wygra lotoo
miszel..jak koniec na zywo lotto ,,wszyscy wiele ludzie bedzie mówi karwa nic trafi jak kiedyś kto nic
scol...co ja robiłem pintol...
pintol razze nie dales szansy losowi wygrac extra banieczkidwa ze nie chciales mojej kawki
pintol pisze tylko banieczki bo 15 jest dla nas z michalinka do podzialu
scols...chcesz całowac albo jak chcesz dotykać prawdziwe dwie cyc ..poszukaj inne kobita miszel albo majorka ..ty potrzebujesz szkoda czasu zboczuchu
ok. ja musze niestety uciekać z pieskiem i do apteki bo mnie gardło bolido wieczorka i życze mimo wszystkopowodzenia wszystkim grającym
scols ...majorka nie jest taka jeden raz przestraszyłem
HARTGE...zapytaj lepiej na co scolls nie leci, bedzie łatwiej
scols...tak mam foto do majora ty nie przemuj gapisz xxx
pintol dawaj na @ bo ja sie zgapilem i nie zdazylem podpie.....ć
scols...ja nie jestem krzywdy nic nie moge wyśleć @ ...majorka muszi sama wystawia foto w profilu ok
miszel.. chyba juz śpisz
------
------
------
" Precz z TS "
--------------------------------------
--------------------------------------
Dzisiaj nie grałem, zagram w ...2025 roku.
-------------------
-------------------
Możecie grać, nikomu nie zabraniam, tylko wyrazam swoją opinię co myślę o ...TS.
-------------------------------------
-------------------------------------
Wędrowca netowy nie wrto czekac az tak dlugo znacznie szybciej mozna zostac milionerem
scols...mówie ona młoda cyc cała czarne włosy i oczy zła na mnie ..co ty seriol pintole jesteś .. nic nie pokaze @ ..lila pamietała kiedyś
Paweł.. .
-----------------------
-----------------------
Albin...
----------------------------
Dziśiaj są...Twoje imieniny ???
----------------------------
Dziśiaj są...Twoje imieniny ???
Wędrowca netowy na to wyglada
Scolls.. .
Ja nie lubie TS za te złodziejskie ceny za lotto i inne gry.. .
---------------------------------
Ja nie lubie TS za te złodziejskie ceny za lotto i inne gry.. .
---------------------------------
Albin, to wszystkiego najlepszego i....15 ooo ooo w dzisiejszym losowaniu.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------