Wpisy 1 110 342 – 1 110 441
15 września 2012 08:17 → 15 września 2012 11:52, 100 wpisów
Dzisiaj dobry dzień dla Koziorożca,to jakiś Koziorożec wygra,obojętnie z którego województwa.
Unia Europejska XXI w.
Rozmowa telefoniczna: klient dzwoni do Pizzerii
- [operator]: Dziękujemy, że wybrał pan naszą pizzerie. Czy mogę prosić o pański numer EUROPESEL?
- [klient]: Dzień dobry. Chciałbym złożyć zamówienie.
- [o]: Czy mogę najpierw prosić pański numer EUROPESEL?
- [k]: Mój EUROPESEL, tak.... już ..chwileczkę...to jest: 2165052031412341123221854332223.
- [o]: Dziękuje, panie Nowak. Widzę, że mieszka pan przy ulicy Żytniej 14, a pański numer telefonu to 56320302.
Numer telefonu w pańskim biurze to 54356326, a numer pańskiej komórki to 88234924.
Z którego numeru pan dzwoni?
- [k]: Co? Dzwonię z domu. Skąd pan ma te wszystkie informacje ?
- [o]: Jesteśmy podłączeni do Systemu, proszę pana.
- [k]: (wzdychając) A... tak... Chciałbym zamówić dwa razy waszą Pizze Samo Miecho.
- [o]: To chyba nie jest dobry pomysł, proszę pana.
- [k]: Co pan ma na myśli?
- [o]: Proszę pana, w pańskiej kartotece medycznej jest napisane, że ma pan za wysokie ciśnienie i ekstremalnie
wysoki poziom cholesterolu. Twój Narodowy Opiekun Zdrowia nie zezwoli na takie niezdrowe zamówienie.
- [k]: Cholera. To co pan proponuje?
- [o]: Może pan spróbować naszej nisko-tłuszczowej Pizzy Sojowej. Z pewnością panu zasmakuje.
- [k]: Czemu pan sądzi, że mi to zasmakuje?
- [o]: Wypożyczał pan w zeszłym tygodniu "Sojowe przepisy kulinarne" z biblioteki, dlatego właśnie to panu
zasugerowałem.
- [k]: Ok, ok. Proszę wiec dwie rodzinne. Zaraz podam panu numer karty kredytowej.
- [o]: Obawiam się że będzie pan musiał zapłacić gotówką, bo przekroczył pan limit na koncie karty kredytowej.
- [k]: No to skoczę do banku tu obok i przyniosę gotówkę zanim wasz kierowca dostarczy pizze.
- [o]: Pańskie konto czekowe również jest już wyczerpane.
- [k]: Nieważne. Po prostu przyślijcie pizzę, mam już gotówkę gotową. Jak długo to zajmie?
- [o]: Obawiam się, że około 45 minut, gdyż mamy teraz dużo zamówień. Chyba, ze jeśli chce pan jechać
po gotówkę, to po drodze sam pan podjedzie po zamówienie. Jednakże wożenie pizzy motocyklem może
być ryzykowne.
- [k]: Skąd u diabla pan wie, że jeżdżę na motorze ?!
- [o]: Napisane jest tutaj, że oczekuje się na pana z pierwszą wpłatą na samochód.
Ale motocykl ma pan już spłacony.
- [k]: k.... !!!!!!!!!
- [o]: Radzę uważać co pan mówi. Ma pan już przecież kolegium za obrażenie policjanta w lipcu 2006 roku
oraz wyrok za opowiedzenie nietolerancyjnego dowcipu o nekrofilach.
- [k]: (Milczenie)
- [o]: Czy chce pan coś jeszcze ?
- [k]: Tak, mam kupon na darmowe dwa litry coli.
- [o]: Przykro mi, proszę pana, ale nasz regulamin zabrania podawania coli cukrzykom...........
Rozmowa telefoniczna: klient dzwoni do Pizzerii
- [operator]: Dziękujemy, że wybrał pan naszą pizzerie. Czy mogę prosić o pański numer EUROPESEL?
- [klient]: Dzień dobry. Chciałbym złożyć zamówienie.
- [o]: Czy mogę najpierw prosić pański numer EUROPESEL?
- [k]: Mój EUROPESEL, tak.... już ..chwileczkę...to jest: 2165052031412341123221854332223.
- [o]: Dziękuje, panie Nowak. Widzę, że mieszka pan przy ulicy Żytniej 14, a pański numer telefonu to 56320302.
Numer telefonu w pańskim biurze to 54356326, a numer pańskiej komórki to 88234924.
Z którego numeru pan dzwoni?
- [k]: Co? Dzwonię z domu. Skąd pan ma te wszystkie informacje ?
- [o]: Jesteśmy podłączeni do Systemu, proszę pana.
- [k]: (wzdychając) A... tak... Chciałbym zamówić dwa razy waszą Pizze Samo Miecho.
- [o]: To chyba nie jest dobry pomysł, proszę pana.
- [k]: Co pan ma na myśli?
- [o]: Proszę pana, w pańskiej kartotece medycznej jest napisane, że ma pan za wysokie ciśnienie i ekstremalnie
wysoki poziom cholesterolu. Twój Narodowy Opiekun Zdrowia nie zezwoli na takie niezdrowe zamówienie.
- [k]: Cholera. To co pan proponuje?
- [o]: Może pan spróbować naszej nisko-tłuszczowej Pizzy Sojowej. Z pewnością panu zasmakuje.
- [k]: Czemu pan sądzi, że mi to zasmakuje?
- [o]: Wypożyczał pan w zeszłym tygodniu "Sojowe przepisy kulinarne" z biblioteki, dlatego właśnie to panu
zasugerowałem.
- [k]: Ok, ok. Proszę wiec dwie rodzinne. Zaraz podam panu numer karty kredytowej.
- [o]: Obawiam się że będzie pan musiał zapłacić gotówką, bo przekroczył pan limit na koncie karty kredytowej.
- [k]: No to skoczę do banku tu obok i przyniosę gotówkę zanim wasz kierowca dostarczy pizze.
- [o]: Pańskie konto czekowe również jest już wyczerpane.
- [k]: Nieważne. Po prostu przyślijcie pizzę, mam już gotówkę gotową. Jak długo to zajmie?
- [o]: Obawiam się, że około 45 minut, gdyż mamy teraz dużo zamówień. Chyba, ze jeśli chce pan jechać
po gotówkę, to po drodze sam pan podjedzie po zamówienie. Jednakże wożenie pizzy motocyklem może
być ryzykowne.
- [k]: Skąd u diabla pan wie, że jeżdżę na motorze ?!
- [o]: Napisane jest tutaj, że oczekuje się na pana z pierwszą wpłatą na samochód.
Ale motocykl ma pan już spłacony.
- [k]: k.... !!!!!!!!!
- [o]: Radzę uważać co pan mówi. Ma pan już przecież kolegium za obrażenie policjanta w lipcu 2006 roku
oraz wyrok za opowiedzenie nietolerancyjnego dowcipu o nekrofilach.
- [k]: (Milczenie)
- [o]: Czy chce pan coś jeszcze ?
- [k]: Tak, mam kupon na darmowe dwa litry coli.
- [o]: Przykro mi, proszę pana, ale nasz regulamin zabrania podawania coli cukrzykom...........
Edi8.
Horror.
Horror.
Znalezione w Kalendarzu Świąt Nietypowych.. .
15.o9. >> Dzień Prostaty.
-----------------------
15.o9. >> Dzień Prostaty.
-----------------------
Oby nie za mojego życia.
To wszystkim z prostatą
Idzie...zima.. .
Dzisiaj na Polanie Jakuszyckiej był....MRÓZ, i było -2.. .
------------------------------------
Dzisiaj na Polanie Jakuszyckiej był....MRÓZ, i było -2.. .
------------------------------------
Emeryt.. .
---------------------
---------------------
Nikogo nie ma.. .
---------------
---------------
Wędrowca , ja muszę iść na śniadanko , ale miałem sen , bądz za jakieś 10 minut
" Mimozami Lotto Plus śię zaczyna..."
-------------------------------
-------------------------------
Jackwar.. .
-----------------------
-----------------------
Medea.. .
-------------------------
-------------------------
1110361. Wędrowca netowy 2012-09-15 (08:49)
..........
a dlaczego nie "się" ????
..........
a dlaczego nie "się" ????
Sambiana.. .
-------------------
-------------------
Edi.. .
-----------------------
-----------------------
Edi.. .
" Podwyżkami Lotto Plus SIĘ zaczyna "
-----------------------------
" Podwyżkami Lotto Plus SIĘ zaczyna "
-----------------------------
Mam się z tym znaczkiem w słowie..'SIĘ'.. .
-----------------------
-----------------------
Wędrowco , już piszę mój sen
Byłem na jakichś ćwiczeniach wojskowych międzynarodowych , czuć było że z tego może być jakaś wojna .
Byłem na jakichś ćwiczeniach wojskowych międzynarodowych , czuć było że z tego może być jakaś wojna .
Jackwar.. .
-------------------
-------------------
Była już noc , ja z kolegą byliśmy w takim okopie a la bunkrze i prawie drzemaliśmy czuwając , nagle przejechał nad nami cichaczem transporter opancerzony , jakiś chorwacki czy słoweński , gdzieś z tych rejonów
Jackwar.. . Widziałem wczoraj, jak nasze 'wojsko' jechało na cwiczenia.. . Samochody z lat...60....
------------------------
------------------------
@jackwar, śnić czołg to zapowiedź tego, że wkrótce spotkasz niezłą lufę
Uznaliśmy to z kolegą za jakiś atak i obserwując co będzie się działo czekaliśmy , wyszło 2 żołnierzy i na nas chcąc nas zastrzelić , ja szybko podpiąłem magazynek i jednego w ostatniej chwili zabiłem serją a później drugiego , martwiłem się tylkom że miałem jeden magazynek tylko . Postanowiłem rozbroić któregoś i się obudziłem
c.d.
@jackwar, śnić czołg to zapowiedź tego, że wkrótce spotkasz niezłą lufę, która może mieć męża wojskowego, ale tym się nie przejmuj, bo wszystkie niezłe lufy mają mężów!
@jackwar, śnić czołg to zapowiedź tego, że wkrótce spotkasz niezłą lufę, która może mieć męża wojskowego, ale tym się nie przejmuj, bo wszystkie niezłe lufy mają mężów!
jackwar.
To już cały sen ???
--------------
To już cały sen ???
--------------
jackwar >> a to co innego... bo skoro były koła, to znak abyś miał zawsze przy sobie gumę
ten sen to wszystko z tego że czytałem o przepowiedni
http://niniwa2.cba.pl/szarota_przepowiednia.htm
http://niniwa2.cba.pl/szarota_przepowiednia.htm
Jackwar.. .
Liczba z Twojego snu...38. Dodatkowe liczby...42, 24.
----------------------------------------
Ostatnio liczby występują z opóznieniem.. .Mogą być dopiero jutro.
Liczba z Twojego snu...38. Dodatkowe liczby...42, 24.
----------------------------------------
Ostatnio liczby występują z opóznieniem.. .Mogą być dopiero jutro.
Znikam do losowania.. .
------------------
------------------
dzięki Wędrowca , tak to jest jak się czyta przepowiednie przed snem
gg36...czwarty raz ..nic nie chcesz wrócić twoje nicki ..jesteś dorosły pewnie łobuzaki jesteś
ale tu za cicho ..nic gadać ale śmieszne stracą twoje rozumyi znikam...
Dzwoni baba na pogotowie i mówi :
Musicie szybko przyjechać bo mąż mnie obraził .
Proszę panią ale my to po co przyjedziemy ?
Musicie go pozszywać
Musicie szybko przyjechać bo mąż mnie obraził .
Proszę panią ale my to po co przyjedziemy ?
Musicie go pozszywać
dwa mieszkanka garaż samochód normalny troche rodzinie i reszte na procent czego chcieć więcej oo pracy dobrej chodz w polsce nie ma przyszłości niestety ale co zrobić w takich czasach jesteśmy że jest dno
Coś czuję, że dziś padną najdłużej oczekiwane liczby w Lotto Plus
Witajcie. Hej!
Pasko. Hej!
Idę po miliony do żółtej budy.
jackwar.
jackwar.
Nie ma znaczenia, kiedy wyślesz.
Nie ma znaczenia, kiedy wyślesz.
Jak wygram milion, to zamienię 'ją' na - Młodszy Model.
jackwar: jeśli z moich 7 liczb ma paść 6 to nie ma co ryzykować systemem, który opuści jakąś kombinację, która akurat wpadnie
Może zrobić jakiś temat gdzie byśmy pisali i otrzymywali odpowiedzi ?
Pasko ale mój komp obecnie nie pozwala na ten chat , może temat z pytaniami ?
Jestem Ciekawy jak np. kilka osób by wygrało w MM Czy może paść Czyli zbankrutować
jackwar: jak to nie pozwala. Przecież mówimy o chacie w którym w tej chwili bierzesz udział...
zajączek koniecznie chciał nauczyć się latać i poprosił bociana by go wziął wysoko do góry a on zacznie machać uszami i będzie latał . Bocian wzleciał wysoko , puścił zajączka , zajączek macha , macha ale spada . Walnął o ziemie aż się zrobił płaski .
Bocian podlatuje do zajączka , patrzy a zajączek ma usta od ucha do ucha . Bocian mówi , ty zajączek tak się nie śmiej , ty żeś zdrowo pier..ął .
Bocian podlatuje do zajączka , patrzy a zajączek ma usta od ucha do ucha . Bocian mówi , ty zajączek tak się nie śmiej , ty żeś zdrowo pier..ął .
@djti
Po zmianie w regulaminie wprowadzającej limit jeszcze bardziej niż kiedyś /kiedy byli tylko ubezpieczeni w jakimś t.u. od takiego zdarzenia / - nie może
Po zmianie w regulaminie wprowadzającej limit jeszcze bardziej niż kiedyś /kiedy byli tylko ubezpieczeni w jakimś t.u. od takiego zdarzenia / - nie może
tamten narazie odpada. Ale jeśli chodzi o wzięcie w nim udziału na zasadzie oglądania, to jeśli otwierasz na komputerze filmy youtube to tak samo możesz i takie spotkanie wideo oglądać na żywo...
Robal_36 no własnie ale jak by nie patrzeć zawsze wszystko sie może zdarzyć nie takie loterie upadały na świecie
jackwar na temat na forum z pytaniami jest
odcedzić by można było takie
>>..dlaczego nie trafiam, druciki, komory... << od np
- na jakiej maszynie będą odbywały się losowania drugiego losowania w lotto plus,
- dlaczego nie publikujecie rzeczywistej kwoty na wygrane
- informacji o ilości zawartych zakładów
- podobnie jak zdrapek - skanów wygranych kuponów...
odcedzić by można było takie
>>..dlaczego nie trafiam, druciki, komory... << od np
- na jakiej maszynie będą odbywały się losowania drugiego losowania w lotto plus,
- dlaczego nie publikujecie rzeczywistej kwoty na wygrane
- informacji o ilości zawartych zakładów
- podobnie jak zdrapek - skanów wygranych kuponów...