Wpisy 1 109 997 – 1 110 096
14 września 2012 22:55 → 14 września 2012 23:37, 100 wpisów
lila ja tez powoli uciekam jutro do pracy jeszcze trzeba wstac
lila dobranoc miłej nocy niech się tobie przyśnią te dobre liczby na jutro
pasko
Pasko napewno jest czarnym rycerzem lotto i donosi centrali moje typy !!!!
po co im Twoje typy... oni mają jak na dłoni codziennie milion prawdziwych typów oddanych w lottomatach
pasko wiem że ciebie nie ma ciągle wiadomo masz inne obowiązki ale nieraz mam takie wrażenie że zbyt dobry jesteś dla "piratów internetowych na twoim czacie jeśli tak powiem"
gonzaga u mnie tylko 3/7 x 1 no i 15 złotych poszło w pindu mater. Fatalny dzień
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 50 000 złotych
ale z moimi maja o te pare wiecej , w tym wygrywajacych !!!!
sambiana wiem że mi pisałaś ale nie wiem co mam odpowiedzieć
Pasko zrob nowa lige typujacych !!!
multi jak nie wiesz? Pytam czy miałeś coś w zdrapkach od Pasko?
sambiana mogę tobie napisać na @
niech kazdy z graczy startuje z 1000 wirtualnych zlotych i kto najlepiej pomnozy pieniadze !
pasko choć do ciebie nic nie mam
pasko no właśnie...
Dopisano wygrane kaskada
multi multi plus 1984 wciąż nie spełnił wytycznych regulaminu. W sumie u mnie nic nie przepada więc czekam
Dopisano wygrane jokera
Zapomniałam dodać, gromadki czasami niesfornej no w i moim przypadku lekko nawiedzonej
sambiana masz wiadomość na @
sambiana dobranoc
gonzaga: wybaczam niezrozumienie, bo widać że nie widziałeś co on tu pisał.
gonzaga
Jak możesz tak myślec po tym jak napisał groźbę karalną w stosunku do jednego z nas
Jak możesz tak myślec po tym jak napisał groźbę karalną w stosunku do jednego z nas
pasko masz wiadomość na @
Pasko ja tez widzialem co pisze bo siedze tu po cichu od miesaca i na dobra sprawe wiele osob tez powinno zostac wykluczonych z czatowania
gonzaga to mnie tu nie było i wiem co działo a ciebie to tak dziwi
multi
To oczywiście nie moja sprawa, ale jakbyś chciał mi udzielic wyjaśnienia to możesz napisac na GG 6440099
To oczywiście nie moja sprawa, ale jakbyś chciał mi udzielic wyjaśnienia to możesz napisac na GG 6440099
nie ma dyskusji co do tego co tu zaszło. Jak ktoś uważa inaczej, to nie powinien tu zaglądać ...
W sumie to byly obustronne klotnie z podpuszczaniem strony przeciwnej
medea76 wolę na maila
pasko widzę że coś zrozumiałeś
Ja sie np dziwie ze Lila wyszla z tego bez szwanku
ale nie znam jej w sumie ale warto by bylo przeczytac co ona wypisuje
niespisujliczbodemnie lila jest ok
Lila nie jest ok bo podpuszczala szoka
i to ona wywolala cala klotnie
shockwave może zostać odblokowany, jeśli się ze mną skontaktuje, wyrazi skruchę, potem przeprosi wszystkich na chacie i obieca, że to się nie powtórzy. W sumie reguła ta działa dla wszystkich, których blokuję na chacie...
no ale czy on musi przepraszac bo w sumie to za co ma przepraszac ?
Czy Ty Pasko widziales co wczesniej pisala Lila ?
typ ja jechal bo mial powody ku temu
niespisuj
A teraz ty zaczynasz się kłócic ? Jesteś adwokatem schockwave ?
Ciekawe, że jak wynika z wpisów Pasko jakoś nie poczuł potrzeby złożenia zaprotestowania i obrony swoich racji.
A teraz ty zaczynasz się kłócic ? Jesteś adwokatem schockwave ?
Ciekawe, że jak wynika z wpisów Pasko jakoś nie poczuł potrzeby złożenia zaprotestowania i obrony swoich racji.
jak mozna wyzywac kogos od narkomanow cpunow i zeby umarl od tego jak mozna wjezdzac na rodzicow i to w akcji paru osob na niego
toja
owszem znam go bo razem studiowalismy
jak Lila coś by pisała nie tak, to trzeba to mi zgłosić podając numer wpisu i na pewno bym się zapoznał... a nie wypadać z agresją
mede76 dzięki mogę trochę póżniej odpisać na @
nie wtracalem sie do dyskusji ale nie powiem wam zeby to byla sprawiedliwa ocena jego osoby
tylko widzisz jego nikt tu nie chciał a lilę lubią.
no nie wiem czy on ma jakieś studia z jego sposobem wyrażania się wątpię
no nie wiem czy on ma jakieś studia z jego sposobem wyrażania się wątpię
nie spisuj tylko to jest twoja ocena pojedyncza a reszta czatowiczów ma inne zdanie
bo sie trzymacie razem i bronicie to proste
Lila to"święta krowa" tego forum,a rzuca mięsem,jkby pracowała w rzeżni
ja wiem od czego sie to zaczelo i to za punkt wyjscia trzeba by bylo przyjac do rozwazan, nawet te osoby co ja lubia moze by zwatpily
niespisuj: nie wiem ile macie lat... tutaj po prostu jest inne towarzystwo. Jak będziesz miał lat 40 to może zrozumiesz. Wśród niektórych to jest taka znieczulica, że nic ich nie rusza.... wszystko zależy od tego jakimi ludźmi się otaczacie. Wiadomo, że do wszystkiego można się przyzwyczaić. Są kraje, że na ulicy się zabijają i wielu to nie rusza...
jak do lili ktoś jest dobry to lila na pewno też jest dobra ja lilę bardzo lubię i szanuję tak jak wiele osób z tego czatu
zaczelo sie od tego ze szok mial impreze i dla ludzi zorganizowal jakies palenie i ludzie nie przyszli i wyrazil swoje zdanie na temat podejscia do miekkich uzywek i od tego momentu zaczeliscie jechac po nim od narkomanow
a glowna prowokatorka klotni sprzeczek wyzwisk jako 1 byla wlasnie Lila i trzeba byc slepym albo stawiac sie zeby tego nie widziec
wiesz niespisuj ja myślę że ty jesteś jednak klonem ale to jest moje osobiste zdanie. tyle że kłócić się z tobą nie mam zamiaru no chyba że zaczniesz obrażać innych
to chyba normalne, że są osoby, które mają tu autorytet i nie można ot tak próbować go burzyć.
pasko mam trochę wątpliwości co do spotkań na żywo na stronie multipasko.pl choć to nie jest zły pomysł ale jakby pomyśleć chyba wiesz co mam na myśli...
jak chcesz to go jutro tu przyprowadze bo mieszka kawalek stad
on mnie tu przyprowadzil do wspolnych gadek ale nie zdazylem chyba sie wciagnac w temat
Pasko ale wykorzystywanie autorytetu i proba negatywnego wplywu na inne osoby swoim zdaniem jest naduzywaniem pozycji
toja a czemu mi takie pytanie zadajesz ?