Wpisy 110 899 – 110 998
10 maja 2010 23:26 → 11 maja 2010 17:41, 100 wpisów
brawo Pasko. podoba mi się
a swoją drogą pozdrów ode mnie Brzozów, Grabownicę, Dynów, Jarosław itd. ........
bo nieprędko się pewnie wybiorę...
a swoją drogą pozdrów ode mnie Brzozów, Grabownicę, Dynów, Jarosław itd. ........
bo nieprędko się pewnie wybiorę...
Coś słabo idzie sprzedaż Los Milionos, tylko 1/4 losów sprzedana, a w poprzednich edycjach bywało, że na dwa tygodnie przed losowaniem były wszystkie wysprzedane.
Jednak chyba ludzie uznali,że 10 złotych za jeden zakład to lekka przesada.
Jednak chyba ludzie uznali,że 10 złotych za jeden zakład to lekka przesada.
Dzisiaj mi nie wyszło,gdybym tylko wysłał pierwszy zakład,a miałem na nim 31,stawiając że gram na plusa byłoby lepiej.A pięć liczb poszło mi obok o jedno pole.Widać grając na siódemki jest trudno wygrać.Tym bardziej,że znów dali te 35,co psuje statystyki.
Godzina zawarcia zakładu,to 18.49.A w kolekturze były zupełne pustki,na dodatek była to kolektura w której przeważnie mam pecha,może jest to związane,że w niej mało osób gra i nie dają wygrać.
Na jutro mam dwie opcje.Albo zagram na dwa zakłady multi,albo jeden multi i dwa mini.Lotto chyba nie ruszę,bo ta stawka 3złote za zakład odstrasza.A przewidzieć szóstkę to trzeba być jasnowidzem.A podobno za mniejsze pieniądze,można zagrać w toto mix na gonitwy konne.
W gonitwach chyba trzeba przewidzieć,konie które wygrają i to chyba wszystkie lub bez jednego,dokładnie nie wiem,ale możliwości jest mniej niż w lotto,gdzie kombinacji są miliony.A za trafienie wszystkich koni to wysoka wygrana i gdyby ktoś trafił fuksem,podróże dookoła świata zapewnione.
Łatwiej przewidzieć szóstkę niż konia.
Ale cóż, kto robi w maśle zostaje z masłem a kto robi w koniach jest robiony w konia.
Hipopotan, lepiej napisz na kogo zagłosujesz, bo obaj Twoi kandydaci mają zupełnie przeciwne poglądy niż pan Zacheusz po nawróceniu. Nie tylko nie chcą oddawać w czwórnasób, ale uporczywie i w wielkim nasileniu nie chcą nawet oddawać jednokrotnego - ukradzionego.
Oprócz oczywiście nadań dla przedstawicieli narodowości prawniczej. Tym, to Twoi obaj kandydaci chcą nie tyle oddawać, o ile nadawać, co widać chociażby po tym co się dzieje w Krakowie.
A podobno i w Warszawie jest to samo.
Oczywiście to wcale jeszcze nie oznacza, że pozostali kandydaci są lepsi.
No ale kto wybierze złodziei do koryta niech się potem nie dziwi, że go będą okradali.
Dobrej nocy
Ale cóż, kto robi w maśle zostaje z masłem a kto robi w koniach jest robiony w konia.
Hipopotan, lepiej napisz na kogo zagłosujesz, bo obaj Twoi kandydaci mają zupełnie przeciwne poglądy niż pan Zacheusz po nawróceniu. Nie tylko nie chcą oddawać w czwórnasób, ale uporczywie i w wielkim nasileniu nie chcą nawet oddawać jednokrotnego - ukradzionego.
Oprócz oczywiście nadań dla przedstawicieli narodowości prawniczej. Tym, to Twoi obaj kandydaci chcą nie tyle oddawać, o ile nadawać, co widać chociażby po tym co się dzieje w Krakowie.
A podobno i w Warszawie jest to samo.
Oczywiście to wcale jeszcze nie oznacza, że pozostali kandydaci są lepsi.
No ale kto wybierze złodziei do koryta niech się potem nie dziwi, że go będą okradali.
Dobrej nocy
Wiadomo,że kiedyś nastąpi koniec świata,i będzie to niespodziewane.Bóg nie robi to szybko,bo chce dać każdemu szansę na zbawienie i modlitwy pewnych dusz powstrzymują ten dzień.Ale kiedyś on nastąpi i odbędzie się sąd nad ludzmi.Ten dzień jak piszą święci będzie straszliwy,kiedy Jezus wkroczy z aniołami sądzić ziemię.Kto się trzyma blisko Jezusa i stara się dobrze żyć nie powinien się bać.
Hipopotan, a Ty chcesz nam zrobić dobrze i głosować na złodziei??
Kto popiera złodziei, kim jest, a?
Wybacz, nie pisałbym o tym, ale na czacie sam dobitnie poruszyłeś ten temat.
Czy wolno takiemu żarliwemu Chrześcijaninowi zagłosować na złodziei? Toż Ono łamią od razu kilka przykazań Dekalogu a tak naprawdę wszystkie..
I TY NA NICH ODDASZ SWÓJ GŁOS ??
Kto popiera złodziei, kim jest, a?
Wybacz, nie pisałbym o tym, ale na czacie sam dobitnie poruszyłeś ten temat.
Czy wolno takiemu żarliwemu Chrześcijaninowi zagłosować na złodziei? Toż Ono łamią od razu kilka przykazań Dekalogu a tak naprawdę wszystkie..
I TY NA NICH ODDASZ SWÓJ GŁOS ??
Trzeba zgodnie ze sumieniem wybrać najlepszego kandydata,a dla mnie ci dwaj reprezentują wartości chrześcijańskie.Nie są to święci,więc nie mogę im stawiać wymagań przekraczających ich możliwości,ale myślę,ze będą dobrze reprezentować nasz kraj.
hipopotam>> rozumie ze bardzo wierzysz w to co sie teraz mowi ze beda trzesienia ziemi wybuchy wulkanow czyli tak zwany armagedon ale to nie bedzie koniec swiata napewno nie teraz to co mamy to dzialnosc nas ludzi. Ogladalem film HOME gdzie bardzo jasno jest pokazane jak czlowiek ingeruje w ziemie w jej zasoby tylko po to aby miec jak najwiecej pieniedzy i wladzy. Bog w tym przypadku nic nam nie pomoze bo to my musimy zrozumiec co nas czeka jezeli dalej bedzie dewastowac zasoby ziemi.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.
Bowiem każdego dnia wraz z dobrodziejstwami słońca Bóg obdarza nas chwilą, która jest w stanie zmienić to wszystko, co jest przyczyną naszych nieszczęść. I każdego dnia udajemy, że nie dostrzegamy tej chwili, że ona wcale nie istnieje. Wmawiamy sobie z uporem, że dzień dzisiejszy podobny jest do wczorajszego i do tego, co ma dopiero nadejść. Ale człowiek uważny na dzień, w którym żyje, bez trudu odkrywa magiczną chwilę. Może być ona ukryta w tej porannej porze, kiedy przekręcamy klucz w zamku, w przestrzeni ciszy, która zapada po wieczerzy, w tysiącach i jednej rzeczy, które wydaja się nam takie same. Ten moment istnieje naprawdę, to chwila, w której spływa na nas cała siła gwiazd i pozwala nam czynić cuda. Tylko niekiedy szczęście bywa darem, najczęściej trzeba o nie walczyć. Magiczna chwila dnia pomaga nam dokonywać zmian, sprawia, iż ruszamy na poszukiwanie naszych marzeń. I choć przyjdzie nam cierpieć, choć pojawią się trudności, to wszystko jest jednak ulotne i nie pozostawi po sobie śladu, a z czasem będziemy mogli spojrzeć wstecz z dumą i wiarą w nas samych.
Biada temu, kto nie podjął ryzyka. Co prawda nie zazna nigdy smaku rozczarowań i utraconych złudzeń, nie będzie cierpiał jak ci, którzy pragną spełnić swoje marzenia, ale kiedy spojrzy za siebie – bowiem zawsze dogania nas przeszłość – usłyszy głos własnego sumienia: „A co uczyniłeś z cudami, którymi Pan Bóg obsiał dni twoje? Co uczyniłeś z talentem, który powierzył ci Mistrz? Zakopałeś te dary głęboko w ziemi, gdyż bałeś się je utracić. I teraz została ci jedynie pewność, że zmarnowałeś własne życie.”
Biada temu, kto usłyszy te słowa. Bo uwierzył w cuda, dopiero gdy magiczne chwile życia odeszły na zawsze.
Bowiem każdego dnia wraz z dobrodziejstwami słońca Bóg obdarza nas chwilą, która jest w stanie zmienić to wszystko, co jest przyczyną naszych nieszczęść. I każdego dnia udajemy, że nie dostrzegamy tej chwili, że ona wcale nie istnieje. Wmawiamy sobie z uporem, że dzień dzisiejszy podobny jest do wczorajszego i do tego, co ma dopiero nadejść. Ale człowiek uważny na dzień, w którym żyje, bez trudu odkrywa magiczną chwilę. Może być ona ukryta w tej porannej porze, kiedy przekręcamy klucz w zamku, w przestrzeni ciszy, która zapada po wieczerzy, w tysiącach i jednej rzeczy, które wydaja się nam takie same. Ten moment istnieje naprawdę, to chwila, w której spływa na nas cała siła gwiazd i pozwala nam czynić cuda. Tylko niekiedy szczęście bywa darem, najczęściej trzeba o nie walczyć. Magiczna chwila dnia pomaga nam dokonywać zmian, sprawia, iż ruszamy na poszukiwanie naszych marzeń. I choć przyjdzie nam cierpieć, choć pojawią się trudności, to wszystko jest jednak ulotne i nie pozostawi po sobie śladu, a z czasem będziemy mogli spojrzeć wstecz z dumą i wiarą w nas samych.
Biada temu, kto nie podjął ryzyka. Co prawda nie zazna nigdy smaku rozczarowań i utraconych złudzeń, nie będzie cierpiał jak ci, którzy pragną spełnić swoje marzenia, ale kiedy spojrzy za siebie – bowiem zawsze dogania nas przeszłość – usłyszy głos własnego sumienia: „A co uczyniłeś z cudami, którymi Pan Bóg obsiał dni twoje? Co uczyniłeś z talentem, który powierzył ci Mistrz? Zakopałeś te dary głęboko w ziemi, gdyż bałeś się je utracić. I teraz została ci jedynie pewność, że zmarnowałeś własne życie.”
Biada temu, kto usłyszy te słowa. Bo uwierzył w cuda, dopiero gdy magiczne chwile życia odeszły na zawsze.
?
dodam ze w 2012 gdzie tak duzo sie pisze i mowi o tym co sie stanie tak naprawde to najwazniejsze jest to zeby slonce bylo spokojne bo jezeli na nim beda wybuchy to jego promienie dotra do ziemi z taka sila ze biegunowosc sie zmieni na ziemi a to spowoduje jeszcze gorsze trzesienia ziemi poprostu kataklizm jakiego czlowiek jeszcze nie widzial...
Obaj publicznie nawołują do łamania Dekalogu!!
Jeśli jesteś wierzący, to rób, co Ci nakazuje Sumienie. A gdzie jest Twoje Sumienie, skoro 2 złodziei i kłamców uznajesz za najlepszych.
Poszukaj kogoś, kto nie narusza Dekalogu słowem i czynem. Jest taki jeden.
Coś Ci powiem Hipopotan, nie bleffuj!!
Ty nie idziesz za głosem prawdy, w d**** masz Dekalog!!
Ty głosujesz tak, aby "nie stracić głosu" i zagłosować "politycznie" na tego, kto według Twego ludzkiego mniemania ma większe szanse wśród kiepskich kandydatów.
Konformistą zwykłym jesteś.
Człowiek Boży tak nie postępuje.
Człowiek Boży jest wierny aż po grób.
Człowiek Boży nie zagłosuje na łamiących Dekalog w słowach i czynach, bo się brzydzi.
No więc głosuj na tych Twoich 2 złodziei, choć jest tam kandydat traktujący Dekalog całkowicie poważnie.
Głosuj na łajdaków, ale nie pisz na czacie bajeczek o Twojej silnej wierze w Boga, bo kłamiesz.
Po co ta hipokryzja.
Polityka Cię interesuje a nie prawda.
Ale niniejszym zostałeś pouczony.
Teraz Twoje czyny w odpowiedzi na niniejsze pouczenie będą Twoim sędzią..
A to już bardzo niedługo będzie... Czas jest krótki jak wiesz..
I tyle Hipopotam.
A teraz to już dobranoc, pora na odpoczynek.
Jeśli jesteś wierzący, to rób, co Ci nakazuje Sumienie. A gdzie jest Twoje Sumienie, skoro 2 złodziei i kłamców uznajesz za najlepszych.
Poszukaj kogoś, kto nie narusza Dekalogu słowem i czynem. Jest taki jeden.
Coś Ci powiem Hipopotan, nie bleffuj!!
Ty nie idziesz za głosem prawdy, w d**** masz Dekalog!!
Ty głosujesz tak, aby "nie stracić głosu" i zagłosować "politycznie" na tego, kto według Twego ludzkiego mniemania ma większe szanse wśród kiepskich kandydatów.
Konformistą zwykłym jesteś.
Człowiek Boży tak nie postępuje.
Człowiek Boży jest wierny aż po grób.
Człowiek Boży nie zagłosuje na łamiących Dekalog w słowach i czynach, bo się brzydzi.
No więc głosuj na tych Twoich 2 złodziei, choć jest tam kandydat traktujący Dekalog całkowicie poważnie.
Głosuj na łajdaków, ale nie pisz na czacie bajeczek o Twojej silnej wierze w Boga, bo kłamiesz.
Po co ta hipokryzja.
Polityka Cię interesuje a nie prawda.
Ale niniejszym zostałeś pouczony.
Teraz Twoje czyny w odpowiedzi na niniejsze pouczenie będą Twoim sędzią..
A to już bardzo niedługo będzie... Czas jest krótki jak wiesz..
I tyle Hipopotam.
A teraz to już dobranoc, pora na odpoczynek.
na koniec dopisze bo temat jest o wyborach . Powiem tak jeszcze w zyciu nie widzialem partii ktora by naprawde ukazala ze dla niej jest najwazniejszy czlowiek, rodzina, czy panstwo. Jezeli tak mowia to tylko wtedy kiedy sa wybory po nich ukazuje sie twarz do czego naprade darzą . Rzadzacy chca tylko jednego miec wplywy na wszystko i bogacic sie na tym a ten biedny czlowiek musi dalej byc biedny bo nawet nie spojrza na jego problem...
Pozdrawiam i dobrej nocy zycze...
Pozdrawiam i dobrej nocy zycze...
Tajemniczy Don Pedro powiedz lepiej na kogo Ty głosujesz, będzie łatwiej skonfrontować Twoje .... wypowiedzi z rzeczywistością.
Witam Wszystkich.
Do Mini:
04-13-20-24-34 + 36-39-42.
-----------------------------
J O K E R - BONUS 1.200.000.
J+4 0 0,00 zł
J+3 8 1 368,60 zł
J+2 148 76,50 zł
J+1 1591 13,00 zł
J+0 4273 10,00 zł
0+4 1 9 384,40 zł
0+3 108 76,50 zł
Gra idzie jak burza, nic tylko stawiać kasę...
Do Mini:
04-13-20-24-34 + 36-39-42.
-----------------------------
J O K E R - BONUS 1.200.000.
J+4 0 0,00 zł
J+3 8 1 368,60 zł
J+2 148 76,50 zł
J+1 1591 13,00 zł
J+0 4273 10,00 zł
0+4 1 9 384,40 zł
0+3 108 76,50 zł
Gra idzie jak burza, nic tylko stawiać kasę...
vento >>> system do gry Daily Play UK 7z27 znajdziesz tu:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
Pzdr.
edi8
sam9 dzieki ze mnie doceniles,wybieram te liczby sobie znanym sposobem,ale nie wysylam,bo je by trzeba bylo rozpisac 10tkami,przynajmniej skroconym systemem i wtedy by to mialo sens. oze ma ktos ten skrocony system 10z25,albo stronke na ktorej bym to mogla sobie spisac,z tych co podalam wczoraj weszlo 8. a teraz liczby na dzisiaj,na oba losowania:1,2,6,9,11,13,15,22,24,26,27.28,35,36,37,46,49,53,56,57,66,71,74,77,79,
Liczba 14 !!!! Powiedziała mi że o 14 może kogoś ucieszyć ;)
Witam wszystkich :)
ziuta1981krk >>> od dawna przyglądam Ci się i jestem pełna podziwu dla Twoich osiągnięć.
pozdrawiam
ziuta1981krk >>> od dawna przyglądam Ci się i jestem pełna podziwu dla Twoich osiągnięć.
pozdrawiam
Witam
SirMavins - Jooooooker ?
Czyżbym wyczuwał jakieś sarkastyczne nutki ?
Może Cię zaskoczę - przeciwnie, całkiem serio uważam ,że idzie im nadspodziewanie dobrze, bez szaleństw,ale naprawdę lepiej niż myślałem...Dowody - proszę...
11.01.2010 w numerku wylosowali "11" , więc podobnie do wczorajszego "9".
Samych numerków wtedy było trafionych 2193, wczoraj samych Jokerów było 4273, to całkiem sporo w porównaniu do wielu archiwalnych wyników losowań tsn.
I uwaga - najciekawsze -
wtedy ogółem (wszystkich stopni) wygrywających było
3361 na kwotę 52869,80 , a teraz PRZY GORSZYCH WARUNKACH GRY
6129 na kwotę 103330,00 !!!
Dziesięć, czy dwadzieścia losowań nie jest, co prawda, wystarczającą ilością do kompletnych wniosków...
ale niech ktoś powie, że to rozumie...
SirMavins - Jooooooker ?
Czyżbym wyczuwał jakieś sarkastyczne nutki ?
Może Cię zaskoczę - przeciwnie, całkiem serio uważam ,że idzie im nadspodziewanie dobrze, bez szaleństw,ale naprawdę lepiej niż myślałem...Dowody - proszę...
11.01.2010 w numerku wylosowali "11" , więc podobnie do wczorajszego "9".
Samych numerków wtedy było trafionych 2193, wczoraj samych Jokerów było 4273, to całkiem sporo w porównaniu do wielu archiwalnych wyników losowań tsn.
I uwaga - najciekawsze -
wtedy ogółem (wszystkich stopni) wygrywających było
3361 na kwotę 52869,80 , a teraz PRZY GORSZYCH WARUNKACH GRY
6129 na kwotę 103330,00 !!!
Dziesięć, czy dwadzieścia losowań nie jest, co prawda, wystarczającą ilością do kompletnych wniosków...
ale niech ktoś powie, że to rozumie...
Witam z rana.W kwestii wyborów ,ja zagłosuję na jedynego uczciwego kandydata i już.W kwestii nam bliższej i gwarantującej pewniejszy zysk to na 14....50,51,52,53,54,55,56,57,58,59.Pozdrawiam wszystkich wierzących i małego ducha też.
SirMavins>>
Prawie zawsze wysyłam, przynajmniej jeden zakład, z "34"
Prawie zawsze wysyłam, przynajmniej jeden zakład, z "34"
Witam.Podam teraz 10 liczb na losowanie o 14:00.Dobór liczb zmieniłem nieco bo z wyników byłem nie zadowolony.Oto liczby:39,60,49,11,27,74,38,23,45,28.Klucz na "pewniaka"i Parkę,Trójkę i piątkę pozostaje ten sam.Czytając wczorajsze wpisy widzę ,że wtargnęliśmy do polityki czyli to tak jak by pomalutku wchodzić do gnojówki.To wielkie bagno ta polityka i nie jeden już się pokłócił nawet w towarzystwie o tą gnojowice.Do wyboru jest 9-ciu mafiozów tego kraju.Ktokolwiek by został wybrany lepiej nie będzie i każdy z nich ma jeden cel,oskubać koguta do ostatniego pióra w kuprze,bez żadnej litości ,że mu w zimie będzie zimno.ONI nie mają litości zwłaszcza po wyborach.Mój kandydat nie jest lepszy bo to Waldemar Pawlak,i jest takim samym gangsterem jak pozostali,ale zapowiada że będzie prowadził kampanie wyborczą w wesołym stylu i dlatego jego wybrałem.Bo że będzie straszno to wiadomo,to chociaż niech będzie wesoło.Szanowni gracze nie idźcie tą drogą ,drogą polityki.Pozdrawiam
nie musisz nikomu mowic ze mieszkasz w gnojowce rencino napinaj sie ponapinaj sie dalej i znikaj
A ja tam nie idę na żadne wybory,bo wiem że i tak się nic nie zmieni,no chyba ze na gorsze - czego Wam i sobie bym nie życzyła.
Tak czytając Cię kogucik jak pisałeś o wesołej kampanii na myśl przyszła mi znakomitość polskiej estrady politycznej - mianowicie Andrzej Lepper, to jest dopiero lajtowy i wesoły człowiek.
pozdrawiam
Tak czytając Cię kogucik jak pisałeś o wesołej kampanii na myśl przyszła mi znakomitość polskiej estrady politycznej - mianowicie Andrzej Lepper, to jest dopiero lajtowy i wesoły człowiek.
pozdrawiam
MADZIA77 masz racje tylko nie może kandydować bo ma jakiś wyroczek za zniesławienie innego gangstera.Ale wykołował całe ABW więc taki na prezydenta jak najbardziej pasuje.Pozdrawiam
jak sie nie znasz panie wszechwiedzacy to nie pisz, bo tak sie sklada ze moze kandydowac omnibusie
hej tam
Podobno Andriej Lecter nie została zarejestrowany, bo ma wyrok.
A nie mówię tu o wyborach, ale powiedzmy ze podoba mi się żona p. Napieralskiego - ma prawo, czy nie?
Na tle żony innych kandydatów wyróżnia się "poziomkowa" urodą.
Mój kolega ma natomiast taka zasadę, ze jak przyjmuje gości w domu to nie ma rozmów o polityce oraz religii - tym samym niweluje wspomniane przez kogucika19 sytuacje, w których przyjaciele dadzą się zabić za "swoje" partie, a potem kaca leczą kacem...
Podobno Andriej Lecter nie została zarejestrowany, bo ma wyrok.
A nie mówię tu o wyborach, ale powiedzmy ze podoba mi się żona p. Napieralskiego - ma prawo, czy nie?
Na tle żony innych kandydatów wyróżnia się "poziomkowa" urodą.
Mój kolega ma natomiast taka zasadę, ze jak przyjmuje gości w domu to nie ma rozmów o polityce oraz religii - tym samym niweluje wspomniane przez kogucika19 sytuacje, w których przyjaciele dadzą się zabić za "swoje" partie, a potem kaca leczą kacem...
kogucik19--wesoło to jest na wsi jak na drodze auto kure rozjedzie, Pawlak ma hektary i kurniki niech sobie gospodarzy spokojnie ..
Chociaż i POpis dał nam jeden z czołowych polityków obecnej kadencji,próbując wprowadzić do neta blokadę na strony o treści hazardowej i tak się zastanawiam nad tym co to będzie gdy prezydentem zostanie jeden z jego kompanów?
A to to co?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7865879,Wybory_2010__Andrzej_Lepper_nie_moze_kandydowac__PKW.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7865879,Wybory_2010__Andrzej_Lepper_nie_moze_kandydowac__PKW.html
PREZYDENT musi mieć żonę ,choćby i nie piękną ale kobieta a nie KOTA ,
A jak ktoś może mówić"żeby nasze dzieci..."swojego dziecka nie ma a moich chce być ojcem ,czy myśmy w trójke wtedy byli...
KOT mu wystarcza..
KOT mu wystarcza..
Aczkolwiek za nim ni jestem, to nie uważam, ze ktoś kto dzieci nie ma jest gorszy od tego co ma.
Szkoda ,że nie ma nikogo "nowego" tyle mamy młodych zdolnych ludzi, może by Oni "coś" zdziałali, ale ta droga jest tak szczelnie,pilnowana, nikt obcy się nie przebije. OBSADZAJĄ SIĘ NA STANOWISKACH, SAMI PRZYDUPASY, ZŁODZIEJE, KRADNĄ , WOŻĄ SIĘ FURAMI.. KONTA BANKOWE PĘKAJĄ W SZWACH... ŻYJĄ PONAD STAN, TO WIDAĆ, I CZY MY BĘDZIEMY W TYCH WYBORACH GŁOSOWAĆ,CZY NIE .. TO I TAK NIC NIE ZMIENI, SAMI JUŻ WYBRALI(RĄ) . RĘKA RĘKĘ MYŁA I MYJE.ZA TO NAM ZWYKŁYM OBYWATELOM ŚRUBOWALI I ŚRUBUJĄ.
Ps. brazil>> kogucik ma już to ,czego my chyba nie doczekamy:(:(emeryturkę. Pozdr. Życzę Miłego Dnia, wygranejjjjjjjjj))))))
Ps. brazil>> kogucik ma już to ,czego my chyba nie doczekamy:(:(emeryturkę. Pozdr. Życzę Miłego Dnia, wygranejjjjjjjjj))))))
SirMavins >>> jasne,że stan cywilny itp. nie ma wpływu na jakość polityczną danego polityka,ale tak to już jest,że tyle ile ludzi, tyle opinii i zapatrywań na dany temat.
Jedynym pocieszeniem możne być tylko chyba to,że istnieją osoby,które zdają sobie sprawę z tego co się dzieje w naszym pięknym kraju.
Pocieszające,bo z tego co widzę na co dzień to wielu nie ma czasu interesować się tym co się dzieje, w pogoni za kasą,aby zapewnić sobie (rodzinie) godny byt.
pozdrawiam
Jedynym pocieszeniem możne być tylko chyba to,że istnieją osoby,które zdają sobie sprawę z tego co się dzieje w naszym pięknym kraju.
Pocieszające,bo z tego co widzę na co dzień to wielu nie ma czasu interesować się tym co się dzieje, w pogoni za kasą,aby zapewnić sobie (rodzinie) godny byt.
pozdrawiam
madziu.
brazil pisze do jakiegoś renciny, a nie do kogucika.
Emerytura jest za pracę a renta z powodu najczęściej jakiejś choroby.
No powiedzmy, że wg df :
Emerytura (zwana dawniej rentą starczą)...
A 56 lat to nie strzec, to młodzieniec w sile wieku!
brazil pisze do jakiegoś renciny, a nie do kogucika.
Emerytura jest za pracę a renta z powodu najczęściej jakiejś choroby.
No powiedzmy, że wg df :
Emerytura (zwana dawniej rentą starczą)...
A 56 lat to nie strzec, to młodzieniec w sile wieku!
Jakiej pogoni madzia,to może tylko Ci co maja prace, to jeszcze gonią, ale niech Ci na stanowiskach zejdą tam niżej, do Tych co nie maja pracy... do TY co proszą o chleb... szlak trafia człowieka jak to się widzi... głód smród i ubóstwo!!!!!
Lotto test.
01, 09, 13, 15, 16, 17, 25, 26, 29, 31, 34, 35, 37, 38, 45, 46.
01, 09, 13, 15, 16, 17, 25, 26, 29, 31, 34, 35, 37, 38, 45, 46.
mag.. >>> praca też nie jest warunkiem godnego życia w naszym kraju,jedynie wegetacji w wielu przypadkach.
Muchas gracias Bałwano.Oto dwie siódemki:NR.1:5,15,51,66,67,68,80.NR.2:71,16,12,29,31,40,49.
Przypominam,że maskotkę hipcio,można było kiedyś nabyć w drogerii Rossmann.Kto tego nie zrobił ma pecha.
Hipcio kupony nada dopiero na wieczór,a teraz czeka z bałwanem na pierwsze losowanie.Pózniej odbędzie się narada jakie postawić liczby i wybranie kierunku kolektury.
szkoda Macieja Kozłowskiego, a dopiero był u Lisa i mówił, że się nie daje chorobie....
Teraz jest cieplej więc proszę,nie przegrzewać maskotki na słońcu.Wełniany koc można odpuścić.I myśleć pozytywnie.
Jak przeczytałem w jednej książce;Nie czuje się ciężaru niesionego z miłością.
Godzina 1400 blisko więc proszę o dobre liczby,bo chcę wysoko poszybować w typowaniach.
Kucharz zaleca zmianę diety;Pepsi na wodę zródlaną.Na śniadanie bułeczki z białym serkiem i rzodkiewką.
oto kolejny farmazon renciny ktory uwaza ze jest najmadrzejszy i twierdzi ze A. Lepper nie moze kandydowac gratulacje farmazoniarzu jak zwykle jak ktos wszystko wie tzn ze g..... wie
Czy posiadasz programu multiparis mógłby wygenerować i opublikować najdłużej oczekujący zestaw liczb 5/5?
Dobrze,że nie grałem na 1400,bo skarbonka byłaby pusta,a trafiłbym figę z makiem.Teraz dopiero pora wydusić z bałwana dobre liczby.
Ricardos jeżeli chodzi o dziesiątki to musisz zmienić doradcę,bo Kasiora powoduje,że w typowaniach na tę liczbę skreśleń nie doganiasz hipcia.
Czy ktoś wie z jakiego kierunku obecnie wieją przychylne wiatry bo niedługo czeka mnie wędrówka do szczęśliwej kolektury.A nie mogę zboczyć z szlaku.
weszlo 7 liczb o 14tej z tych ktore podalam rano,ale jak je ujarzmic w jedna pelna 7ke?
Kigam mam taka 5tke,ktora ostatnio weszla 12.04.2004r 17,37,47,57,67
Widzę dopiero teraz,że za moimi wpisami podąża Tajemniczy Don Pedro,szpieg z krainy deszczowców.Miał rację Baltazar Gąbka,że zabrałem ze sobą wawelskiego Smoka.
Podaję pierwsze danie które szykuje mój kucharz;zupa szczawiowa z jajkiem.Pozdrawiam serdecznie.
Ciekawe jakie obiadki gotuje teraz Lila,bo nie widzę jej nowych wpisów na forum.
Przykładowy system z 22 liczb na 7 skreśleń:
1.01,02,03,04,05,06,07
2.01,02,06,07,08,09,10
3.01,03,05,08,09,11,12
4.01,05,08,11,13,14,15
5.01,03,04,06,15,16,17
6.01,03,05,07,09,17,18
7.01,10,13,16,17,18,19
8.01,08,09,10,13,15,19
9.01,09,13,15,17,18,20
10.02,03,04,11,12,14,17
11.02,08,11,12,14,18,21
12.02,03,04,09,13,15,16
13.02,03,09,15,17,20,21
14.02,09,14,16,17,19,20
15.02,06,08,12,15,18,19
16.02,06,07,13,17,18,21
17.03,07,09,11,13,16,19
18.03,06,11,15,19,20,22
19.10,11,15,16,17,20,21
20.08,09,10,11,13,15,20
21.07,09,11,15,17,18,21
22.03,04,06,14,16,17,22
23.03,08,09,17,18,19,22
24.03,04,05,10,12,14,20
25.04,08,09,10,16,17,18
26.04,05,07,10,16,18,19
27.05,06,09,10,13,16,22
28.06,08,12,15,17,18,21
29.04,09,13,14,18,19,20
30.09,10,12,15,17,20,22
wiele zależy od tego ile się trafi
i jak rozłożą się wybrane liczby
system można zmodyfikować np. przez dołożenie do 10-u skreśleń trzech „pewniaków”m ;)
1.01,02,03,04,05,06,07
2.01,02,06,07,08,09,10
3.01,03,05,08,09,11,12
4.01,05,08,11,13,14,15
5.01,03,04,06,15,16,17
6.01,03,05,07,09,17,18
7.01,10,13,16,17,18,19
8.01,08,09,10,13,15,19
9.01,09,13,15,17,18,20
10.02,03,04,11,12,14,17
11.02,08,11,12,14,18,21
12.02,03,04,09,13,15,16
13.02,03,09,15,17,20,21
14.02,09,14,16,17,19,20
15.02,06,08,12,15,18,19
16.02,06,07,13,17,18,21
17.03,07,09,11,13,16,19
18.03,06,11,15,19,20,22
19.10,11,15,16,17,20,21
20.08,09,10,11,13,15,20
21.07,09,11,15,17,18,21
22.03,04,06,14,16,17,22
23.03,08,09,17,18,19,22
24.03,04,05,10,12,14,20
25.04,08,09,10,16,17,18
26.04,05,07,10,16,18,19
27.05,06,09,10,13,16,22
28.06,08,12,15,17,18,21
29.04,09,13,14,18,19,20
30.09,10,12,15,17,20,22
wiele zależy od tego ile się trafi
i jak rozłożą się wybrane liczby
system można zmodyfikować np. przez dołożenie do 10-u skreśleń trzech „pewniaków”m ;)
pseudo-latinos,czy Ty leczysz ten zespół prześladowczo-maniakalny na okoliczność drobiofobi?
Może dawkę trzeba zwiększyć,albo medykamnenty zmienić,bo coś poprawy nie widać.A wręcz przeciwnie.
Nudny już z tymi podjazdami do "ręciny" jesteś ,że ośmieszasz się,to już inna sprawa.
Może dawkę trzeba zwiększyć,albo medykamnenty zmienić,bo coś poprawy nie widać.A wręcz przeciwnie.
Nudny już z tymi podjazdami do "ręciny" jesteś ,że ośmieszasz się,to już inna sprawa.
Witam wszystkich.
Chciałem spytać czy mogę podać inicjały kandydata , na którego będę głosował w wyborach prezydenckich 20 czerwca, czy lepiej tego nie robic bo zostanę zrównany z ziemią ?
Chciałem spytać czy mogę podać inicjały kandydata , na którego będę głosował w wyborach prezydenckich 20 czerwca, czy lepiej tego nie robic bo zostanę zrównany z ziemią ?
Gołąbek w żołądku,teraz tylko popić dobrą herbatą z cytryną,odczekać aż obiadek się ułoży i pora w drogę.A warunki są dobre:pogoda słonecznie,ciepło.
Z wygranej,54 zeta pozostało hipciowi już tylko 10 zeta.Większą połowę zainwestuję dzisiaj na wieczorne losowania,może uda się, coś wygrać na karmę dla bałwana.Dla tych co zamierzają trzymać maskotkę bałwana w domu przestrzegam,są duże koszta.Najwięcej pochłania pokarm.
Witam.Podaje liczby na drugie losowanie oto one:39,60,27,11,74,38,28,45,68,44.Wraca do gry pierwszy polityczny satyryk kraju czyli sam wielki Andrzej Lepper.Jak już napisał szczekający,nudzący się piesek,słuchający z nudów wiadomości na okrągło błąd popełniła komisja wyborcza.Taki burdel w tym kraju mamy że nawet nie wiadomo ile kto ukradł i czy go już złapali czy dopiero złapią.Czyli jest mój faworyt na prezydenta,będzie jeszcze głupiej,ale za to weselej,Pawlak spada na drugą pozycje.Czyli mamy 10 mafiozów,każdy obejmie po dwa województwa i podzielą sie wpływami.Żyć i nie umierać w takim kraju.Cieszę się że ja już mam to poza sobą i mam już to co cenie sobie najbardziej, czyli zdrowie i święty spokój,oraz świadomość,że z każdym dniem mego życia zwiększa sie ilość ludzi którzy mogą mnie pocałować w kuper.Miłego dnia i wysokich wygranych.Chapać należy wszystko co się nawinie bo nadchodzę straszne czasy.Kundle będą miały przegwizdanie.
stos... ja myślę, że jeśli podasz inicjały tego jedynego, właściwego kandydata to nie zostaniesz zrównany z błotem
:-)))))))))))))))))))))))
:-)))))))))))))))))))))))
A typowania na wieczór już zaliczone.Jak ktoś chce zobaczyć zapraszam do mojego profilu.My z bałwanem jesteśmy szybcy.Pozdrawiam.
oj biedny rencino daj sobie spokoj idz na laweczke, moze ktos cie poratuje dwuzlotowka to zagrasz sobie kuponik
hipcio... mój doradca nic mnie nie kosztuje, dostaje do liczenia to co wygram, i to co znajdę a potem mu zabieram, żeby mu się rachunki nie pomyliły :)
To jesteś w dobrej sytuacji bo mój domaga się podwyżki.Buntuje się bo twierdzi,że te 54zeta to jego zasługa i chce więcej karmy.
"pseudo-latinos" hehe dobre!!!
Może zrobimy jakąś zrzutę i zafundujemy mu Lorafen (2,5 mg) pozbędziemy się na jakiś czas natręta.
Może zrobimy jakąś zrzutę i zafundujemy mu Lorafen (2,5 mg) pozbędziemy się na jakiś czas natręta.
hipcio... idę zainwestować w keno... dziś dwa razy mi 6/8 przeszło bokiem...
i może się skusze na milionosa ale najpierw sie spytam o gratisy :-)))
i może się skusze na milionosa ale najpierw sie spytam o gratisy :-)))
Ja wyślę zakłady w dwóch różnych kolekturach,żeby mieć większe nadzieje na szczęście w grze.Najważniejsze,żeby nikt wieczorem nie próbował psuć maskotek,bo to przynosi pecha.Pozdrawiam.
Kathy ja też się spytam w kolekturze,czy coś dają gratis.Może dostanę jakieś słodycze lub mały upominek.Pozdrawiam.
Madzia77 bałwan ci dziękuje,że zaczęłaś podawać dziesiątkę w typowaniach.Życzy powodzenia.
Szczekający gdybyś miał charyzmę i był na poziomie to byś napisał:Biedny kogucie tak mi cie żal, że podaj swoje konto a prześle ci 2 zeta żebyś se kupona wysłał.A ty łachudro co robisz ,a robisz dziadostwo bo piszesz niech ci inni dadzą.Czyli wyznajesz Zasadę weźmiemy się i zróbcie.Taki piesek ogrodnika.Nic w tobie ambicji nie ma,ale młody jesteś i po zawodówce,szukający wymiany poglądów,u innych,bo jak widzę oprócz paru zdań to ty nem tu dom,wiec nie ma się co dziwić.Lecz sie u dobrego lekarza ,i jakbyś zmienił zdanie ,zawsze od ciebie te 2 zeta przyjmę,i nawet jak napiszesz co obstawiać to tak zrobię ,żeby szybko stracić.To tyle mój czas dobiega końca i teraz oddam się temu co lubię czyli ,a zresztą co ciebie obchodzi co lubię jeszcze z żalu pogryziesz własny ogon.C.D.Nie nastąpi.
PASKO w MultiParis 2004 w analizie 6 pojawiły sie kłopoty ze statystyką "bieżąca przerwa" po dzisiejszej aktualizacji bazy losowań !!!!!
u mnie gratisów do milionosa nie dają
ale za zawarcie 4 jokerów naraz powinno się dostać breloczek :)
ale za zawarcie 4 jokerów naraz powinno się dostać breloczek :)