Wpisy 1 108 734 – 1 108 833
14 września 2012 12:29 → 14 września 2012 12:56, 100 wpisów
wiesiu...a ja nie wiem czy dostał blokadęmoże ma jakieś swoje sprawy i dlatego go nie ma.
medea, ja na dzisiaj przewiduję, że dużo albo bardzo dużo liczb się powtórzy z wczoraj
kondziu..to tak jak z wami.Z wami źle a bez was jeszcze gorzej chociaż w***iata nas na maxaaaa
wiesiu
Najpierw to jeszcze trzeba pamiętać o typowaniu w profilu i/lub mieć czas na to
Najpierw to jeszcze trzeba pamiętać o typowaniu w profilu i/lub mieć czas na to
medea, właśnie w takie dni jak dziś i jutro lubią powtorki wpadać
Witam. Zakupiłem dzisiaj 1 akcje lotto plus i pani w kolektorze powiedziała że wygram napewno bo byłem pierwszy który w to zagrał.
widze ze juz trzeba mieć 400 do dziesiątki a mnie to nawet w 100 nie ma
medea
16 padła 3 razy
w horoskopie dla ryb jest
coś na rzeczy chyba
16 padła 3 razy
w horoskopie dla ryb jest
coś na rzeczy chyba
kondziu..mnie jak mąż zaczyna ciśnienie podnosić to pytam się go czy czasami się na browara gdzieś nie wybiera.On wtedy sobie idzie a ja się uspokajam,bo tak wojna 3 światowa gotowa
lila, u mnie browar nic nie szkodzi, ale pan laptop podnosi żonie ciśnienie
senna
Nie zapomniałam o Tobie tylko,że dużo cyferek wyszło na jutro to pewnie przez tego plusa :
4,5,6,8,9,10,11,12,20,14,41,44,25,23,32,35,45 przy czym 9,11 wychodzi namolnie niezależnie od metody wyliczeń więc kto wie
Natomiast dla plusa wyszło mi dla Ryb 2,10,18,29
Nie zapomniałam o Tobie tylko,że dużo cyferek wyszło na jutro to pewnie przez tego plusa :
4,5,6,8,9,10,11,12,20,14,41,44,25,23,32,35,45 przy czym 9,11 wychodzi namolnie niezależnie od metody wyliczeń więc kto wie
Natomiast dla plusa wyszło mi dla Ryb 2,10,18,29
1108745. mirnam61
jest około 12000 żb - jak w każdej tak gadają ? Lepiej -
a jak się sprawdzi ?
jest około 12000 żb - jak w każdej tak gadają ? Lepiej -
a jak się sprawdzi ?
kondziu...dlaczego laptop podnosi jej ciśnienie? Co Ty tam kuźwa wyprawiasz na tym laptopie?
a jak przypadkiem kliknę w Twój profil, a tam blondyna, to wiesz....żona zazdrosna nie jest....do takich chwil
Przepraszam Państwa bardzoCzy orientuje się ktoś z tu obecnych czy są grzyby?
http://www.random.org/quick-pick/?tickets=10&lottery=6x44.0x0
maszyna losująca
maszyna losująca
ale jakby chciało popadać, to na pewno w przeciągu 3 dni wyjdą z ukrycia
kondziu..jak to nie ma?muszą być bo jutro się wybieramy zobaczyć ze znajomymi u mnie 3 dni lało
w niedzielę nów, więc od poniedziałku powinny (przy wilgoci i umiarkowanym cieple) wyłazić na maksa
kondziu...w poniedziałek to ja kuźwa będę w pracy a po niej mam wyjechane na grzyby
kondziu...u mnie padało ostrozobaczymy jutrojak nie będzie to nie będzie
lila i nie zapomnij (jeżeli oczywiście spotkać w tym lesie) małej żabki pogłaskać a potem prosto do kolektury jeszcze ze śliską łapką!!! i nie żartuję!!
kondziu...znając moje szczęście to zaskrońca na bank a żabkę wątpię,ja zawsze same zaskrońce napotykam
Lila
A po jeździć skoro można mieć w ogródku Babka u mnie w pracy kupiła gdzieś w necie grzybnie i teraz ma grzybki tuż za progiem. No, ale to stary dom i w ogrodze są wysokie stare drzewa
A po jeździć skoro można mieć w ogródku Babka u mnie w pracy kupiła gdzieś w necie grzybnie i teraz ma grzybki tuż za progiem. No, ale to stary dom i w ogrodze są wysokie stare drzewa
lila, może być zaskroniec!! to nawet lepiej, przecież te gadziny nie gryzą
medea..ja wolę jechać do lasu,pochodzić to jest to.A jak rosną zaraz przy domu to gotowizna,ja tak nie lubię
kondziu..ja mam gdzies nawet zdjęcie z zaskrońcem jak paszczę otwiera j jęzor mu wisi,ładna ta gadzina czarna w żółte pręgi
kondi i lila
A potem na pogotowiu usłyszę "Pogłaskała pani żmiję by wygrać w totka ?" a potem zejdę zanim zreanimują zespół ratunkowy po zaliczeniu zgonu ze śmiechu
A potem na pogotowiu usłyszę "Pogłaskała pani żmiję by wygrać w totka ?" a potem zejdę zanim zreanimują zespół ratunkowy po zaliczeniu zgonu ze śmiechu
własnie, nie ma to jak włuczęga po lesie. A nóż jakaś dzika baba się zdarzy
Pozdrawiam wszystkich na czacie z gorącej Grecji...
madea, może od razu pytonga spotkać! Mówię, że mała żabka wystarczy
Lila
ryszard12
Wspaniałej zabawy w pięknej Helladzie
Boże jak ja ci zazdroszczę siedząc przy biurku i czekając na umówionych klientów
Wspaniałej zabawy w pięknej Helladzie
Boże jak ja ci zazdroszczę siedząc przy biurku i czekając na umówionych klientów
lila, tylko nie zapomnij o tej płazinie lub gadzinie - na pewno nie pożałujesz, nawet jeżeli miałby losować pamperos
medea
lila
to grubo na wieczór
gdzies kiedyś słyszałem że kto gra grubo wygrac musi
to grubo na wieczór
gdzies kiedyś słyszałem że kto gra grubo wygrac musi
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/dramat-w-metrze-okradl-zamiast-pomoc,94353,w.html
kondziu..ok,jak piszesz tak zrobię chociaż nie za bardzo w to wierzę,nie uwierzę dopóki się nie przekonam
wiesiu..taaaa,ile razy już byłam w plecy to szok,jak trafisz w liczby i masz 7 z 18 masz już jakiś zwrot a przy 8 i więcej to jest ok
jest bardzo gorąco w Grecji,wolę Polski chłodzik
najlepiej weź ze sobą kupon na grzyby, aby palec od razu odcisnac
Ryszard , co ty tam robisz ? Rozumiem że każdy z kraju wyjeżdża ale chłopie tam to kryzys
wysokich wygranych..... do zobaczenia
jackowar
jackowar
kondziu..tylko muszę uważać żeby jej krzywdy nie zrobić bo jak kiedyś nadepnęłam jaszczurce w szkopach na ogon to się mąż do mnie 2 tygodnie nie odzywał a co wezmę w rękę to kaputostatnio klamkę w domu urwałam ,w drzwiach klucz złamałam i urwałam klamkę w samochodzie mężą
no lila, jak ją "przez przypadek" zatłuczesz, to dupa blada i nie masz co grac przez miesiac